Hvad koster en varmepumpe?

En varmepumpe er en stor engangsinvestering, men der er heldigvis flere måder at kunne opnå økonomiske besparelser.

Prisen af en luft-til-vand varmepumpe afhænger af en række forskellige faktorer, herunder din boligs størrelse, varmepumpens energimærke og effektivitet, installationens omfang m.fl.

Prisniveauet for en luft-til-vand varmepumpe ligger i spændet 80.000 – 120.000 kr. Det kan godt være noget af en investering for de fleste, men der er heldigvis flere ting du kan gøre for at kunne investere i en grønnere fremtid og samtidig opnå store besparelser på varmeregningen.

Du kan blandt andet søge tilskud til din varmepumpe, søge om reduceret elafgift, og så vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen af din varmepumpe. På den måde kan alle være.

Prøv vores beregner, for at se et estimat på din samlede besparelse ved installation af en varmepumpe samt prisen heraf.
Typisk skal du regne med et prisniveau på 80-120.000 kr. for et hus på mellem 80 og 140 kvadratmeter.

En varmepumpe – en investering i en grønnere fremtid

Elpriser der er billigere end markedet

Spar på varmeregningen

Du kan potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe.

De bedste varmepumper

Vi samarbejder med tyske Viessmann som sikrer høj kvalitet, effektivitet, driftssikkerhed og ikke mindst et meget lavt lydniveau.
Billig-grøn-el

Et grønnere valg

Fremtiden er skrøbelig. Vælg en løsning, der både er god for dig – og miljøet med en varmepumpe.

Finansiering og serviceabonnement til din varmepumpe

Få en fordelagtig finansieringsaftale og et billigt service abonnement til din varmepumpe.

Bestil din varmepumpe på afbetaling

En varmepumpe er en stor investering – både i miljøet, men samtidig er det også et stort beløb up front. Vi synes, at alle skal have mulighed for at være med til at bidrage til den grønne omstilling. Derfor tilbyder vi en fordelagtig afbetalingsaftale for din varmepumpe.

Du er selvfølgelig velkommen til at købe varmepumpen kontant eller gennem din egen bank, men vi vil også gerne tilbyde dig at benytte vores finansiering igennem Santander Consumer Bank.

Varmepumpe_paa_afbetaling

Et billigt serviceabonnement til din varmepumpe

Det er lovpligtigt at få et årligt serviceeftersyn på din varmepumpe, hvis du gerne vil beholde garantien. Såfremt du ikke overholder det årlige servicetjek bortfalder garantien, og du er dermed ikke sikret ved mangler eller fejl på din varmepumpe. Skulle du lige glemme at få det bestilt i farten, kan du med fordel bestille et service abonnement til din varmepumpe.

Med en grøn elaftale og en varmepumpe fra os, tilbyder vi et service abonnement til en værdi af 2.000 kr., til din varmepumpe for kun 99 kr. om måneden.

På den måde er du sikret, at garantien på din varmepumpe holder.

Din investering går i nul

En varmepumpe er for de fleste mennesker en stor engangsinvestering. Derfor vil vi gerne tilbyde dig at hjælpe med finansieringen gennem Santander Consumer Bank – Du er selvfølgelig også velkommen til at betale kontant eller gennem din bank.

En varmepumpe er en af de billigste opvarmningsformer. En luft-til-vand varmepumpe kan nemlig opvarme hvad der svarer til omtrent 35 kWh pr. m2. Den besparelse som du opnår på varmeregningen og afbetalingen gør, at din investering går i nul. Derudover kan du søge om reduceret elafgift, når dit årlige forbrug af el overstiger 4.000 kWh. På den måde kan du opnå besparelser på både kort og lang sigt.

 

Soeg_tilskud_til_en_varmepumpe

Søg om tilskud til din varmepumpe

For at fremme den grønne omstilling har energistyrelsen frigivet en tilskudsordning til danske private hjem. Når du investerer i en varmepumpe har du derfor mulighed for at søge om tilskud til finansieringen af den. Der findes to slags tilskud som du kan søge; henholdsvis energirenovering og håndværkerfradrag. Disse kan benyttes ved udskiftning af pille- olie- eller naturgasfyr.

Bliv klogere på hvordan du søger tilskud til din varmepumpe ved at klikke på “Læs mere” herunder.

Værd at vide…

En varmepumpe er en stor engangsinvestering, men til gengæld er der store besparelser at hente på varmeregningen samt CO2 regnskabet. Som et led i udviklingen mod en grønnere fremtid kan du søge om tilskud til installation af en varmepumpe. Derudover kan du søge om reduceret elafgift hvis dit forbrug overstiger 4.000 kWh om året, hvorfor der er yderligere besparelser at hente.

Vi forstår godt at en varmepumpe er en stor investering up front. Derfor tilbyder vi finansiering af varmepumpen i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Blandt andet din boligs størrelse, omfanget af installationen osv.

Man estimerer dog et pris spænd på mellem 70.000-130.000 kr., i en helårsbolig mellem 80 og 140 kvadratmeter.

Du kan med fordel søge tilskud gennem Energistyrelsen, og vi tilbyder også med hjælp til finansieringen.