Du får en grøn variabel elaftale

Med en elaftale fra Velkommen får du:

✅ 0 kr. i oprettelse.
✅ 0 kr. i abonnement til Velkommen.
✅ Variabel elpris aftale med afregning time for time.
✅ 100% certificeret grøn strøm – uden merpris.
✅ Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
✅ Fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen.

Det er en elaftale med tanke for nærvær, miljø og din pengepung ⚡🌱

Planlæg med fordel dit elforbrug med vores elpris app og følg med i dit forbrug i selvbetjeningen. Alt dette bliver du introduceret for – vi hjælper dig godt i gang 😄⚡

Sådan så sidste måned ud
Se hvordan elprisen er skruet sammen, og hvordan gennemsnitsprisen var for sidste måned her.

Hvordan vi sikrer vi grøn strøm? 
Læs mere her.

Søger du en erhvervsløsning?
Læs mere her.

Fordelene ved en elaftale fra Velkommen

Undgå merudgifter

Et månedligt abonnement til din elleverandør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med et abonnement på 19 kr./mdr. går du fx glip af 14 gratis tøjvaske*, som pengene eller kunne have gået til.

Velkommen kommer dyre abonnementer til livs, og du får derfor 0 kr. i abonnement til Velkommen.

*Beregningen bygger på en vaskemaskine 9 kg på 0-5 år med forbrug 0,59 kWh./gang og en elpris på 2,2 kr./kWh inkl. transport og afgifter. Data er Sparenergi.dk.

Udnyt strømmen når den er billigst

Med et elprodukt fra Velkommen er din aftale altid med variabel elpris. Det vil sige, at dit forbrug aflæses time for time.

Du kan derfor med fordel udnytte de billigste timer og spare penge på elregningen.
Download vores elpris app og få et enkelt og overskueligt overblik over elpriserne.

Baseret 100 pct. på vedvarende energikilder

Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm og den såkaldte bladordning.

Dit elprodukt fra Velkommen har ét blad (Kategori 2): Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen er nærværende kundeservice vigtigt. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Vi sidder derfor klar til at snakke med dig på både telefon, mail og chat.

Ekstra besparelser og nyttig viden via KlubVelkommen

Vi vil gerne hjælpe dig til besparelser, hvor det er muligt💰
Her på siden hjælper vi dig til ekstra besparelser og nyttig viden; få sparetips, prøv vores quiz eller spar ekstra i hverdagen med vores KlubVelkommen Rabatuniverset.

Med et produkt fra Velkommen får du eksklusivt fri adgang til vores KlubVelkommen Rabatunivers med masser af ekstra besparelser i form af rabataftaler og tilbud.

Hjælp og vejledning

For at gøre det lettere for dig som elkunde består din elregning af flere poster. Det betyder, at du ikke skal forholde dig til flere forskellige regninger, men at alt er samlet ét sted. Men hvem og hvad betaler du egentlig til?

Følg linket og vi hjælper dig til en forståelse af det👇

Pristjek din nuværende elaftale

Overvejer du at skifte elaftale?
Vi har 100% certificeret grøn strøm.

Med vores prisberegner kan du hurtigt sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os.

Vi hjælper dig til besparelser, hvor det er muligt

✅ Sparetips sendt direkte til dig – spar penge i dagligdagen.
Elpris-app’en: Spar på elregningen ved at udnytte de billigste timer.
Konkurrence-reminder: Skal vi holde dig opdateret om nye konkurrencer?

Find masser ekstra besparelser og viden i fordelsklubben KlubVelkommen.

Få hjælp til besparelse her👇

Udnyt mulighederne i app’en📱

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge, hvor du kan.
Du kan derfor med god mening downloade vores Velkommen elpris-app og udnyt fordelene:

✅ Hold øje med elpriserne time for time og udnyt strømmen, når den er billigst
✅ Få tilsendt brugbare sparetips og gode råd til besparelser.
✅ Ekstra besparelser og nyttig viden gennem KlubVelkommen.
✅ Velkommen-kunder kan nemt og hurtigt logge direkte ind i Selvbetjeningen MitVelkommen.
… og meget mere til📱💰

Find link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor👇

Vi samarbejder med fodboldklubben Fremad Amager

I Velkommens samarbejde med Fremad Amager, kan du få mere ud af dit valg af en grøn elaftale – uden merpris.

Hvis du vælger en grøn elaftale kombineret med vores Fremad Amager samarbejde, får du et sæsonkort til 0 kr. med i din aftale. Sæsonkortet giver dig fri adgang til alle Fremad Amagers hjemmekampe.

På den måde støtter du op omkring klubben og sikrer dig en masse fodbold i dit valg af en variabel elpris aftale hos Velkommen til 0 kr. i oprettelse og 0 kr. i abonnement.

Værd at vide

Det korte svar er:

  • 0 kr. i  oprettelse.
  • 0 kr. i abonnement til Velkommen.
  • 100% certificeret grøn strøm uden merpris.
  • Variabel kWh-pris til markedsprisen med afregning time for time og et lavt spottillæg på 0,1875 kr./kWh.
  • Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
  • Massevis af kundefordele gennem KlubVelkommen, hvor du kan spare mange penge.

Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid, og det vil vi gerne vise ansvar omkring.

I perioder kan du også opleve at vi kører med specialtilbud, hvor det er muligt at støtte et godt formål med din elaftale hos Velkommen. Vi har eksempelvis samarbejde med Copenhagen Pride, Den Danske Naturfond samt fodboldklubben Fremad Amager.

Vil du gerne modtage grøn strøm med variabel elpris fra Velkommen og samtidig støtte op omkring den grønne omstilling uden merpris for dig som forbruger?

Der er et par faktorer, som du må forholde dig til, for at du kan vælge den elaftale, der passer bedst til din husstand. Dette omhandler dit elforbrug samt om du ønsker at biddrage til den grønne omstilling med grøn strøm

Hvordan ser dit elforbrug ud?
For at det overhovedet giver mening at se på forskellige elselskaber og vælge den bedste aftale, skal du kende dit elforbrug. Du skal altså starte med at finde ud af, hvor mange kWh din husstand typisk bruger på et år.

Ønsker du grøn strøm?
Du bør gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker at bidrage til et mere klimavenligt strømforbrug. Flere elselskaber tilbyder i dag “grøn strøm”. Det er et klimavenligt alternativ til den “almindelige” strøm og kommer fra vedvarende energikilder som vindmøller, solcelleanlæg og vandkraft.

Ved at vælge en grøn elaftale er du med til at fremskynde, at en større del af strømmen i elnettet i fremtiden vil komme fra vedvarende energikilder.

Ved en fastprisaftale, betaler du et fast beløb per kWh for en periode.  Med en fast pris vil du ofte komme til at betale lidt mere end ved en variabel pris.

Skarp pris på grøn strøm
Hos Velkommen tilbyder vi dig kun en variabel elaftale. Det tilbyder vi, da denne type aftale næsten altid vil være den billigste for dig. Med en variabel pris vil prisen på din aftale følge markedsprisen for el. Prisen du betaler for el, kan derfor variere fra måned til måned – og dette er i langt de fleste tilfælde til din fordel. Ofte vil du ved valg af variabel pris få en lidt lavere månedlig udgift.

Vores produkter har variable priser, som i hele 2021 har ligget under markedsgennemsnittet – og dette, selvom vi kun sælger grøn strøm

Fast-vs-variabel-el

Du tænker måske, at det er besværligt og bøvlet at skifte elselskab. Men det er det ikke. Det er faktisk ganske simpelt. Du kan nemt, enkelt og hurtigt tilmelde dig online.
Tilmeldingen tager kun 2 minutter, og så klarer vi alt det praktiske i forbindelse med skiftet.

Du skal blot klikke på ”bestil” ved den ønskede elaftale.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan få et komplet overblik over din elaftale og meget mere.

Husk at du som kunde også få fri adgang til KlubVelkommen og massevis af rabataftaler, tilbud og konkurrencer.

Priser og produkter er forskellige fra leverandør til leverandør. Det bedste råd til at finde den bedste elleverandør for dig er, at du først og fremmest skaber dig et overblik over hvilke elselskaber, der findes, deres priser og produkter. Brug eventuelt sammenligningshjemmeside såsom eltesten.dk.

Hos Velkommen indkøber vi certifikater for strømmen, der svarer til alle vores kunders samlede strømforbrug fra 100 % vedvarende energikilder. Vi har indtil nu indkøbt strøm produceret fra to kilder: vind og vand. Den primære årsag til valget af disse kilder er, at vi med vind og vand har at gøre med vedvarende energikilder, der altid er tilgængelige.

Den grønne strøm du får igennem Velkommen stammer fra vedvarende energikilder kategori 2.
Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Læs mere om forbrugerombudsmandens mærkningsordning her 

Hvad er grøn strøm?

Der er intet elselskab, som kan garantere dig hvilken strøm, der kommer ud af dine stikkontakter.

Når vi – og andre – indkøber strømmen, så bliver al strøm blandet sammen i elnettet. Det betyder, at din strøm, der kommer ud af kontakterne er en blanding af al den strøm, som bliver produceret. Det er rigtig smart, så undgår vi nemlig, at en masse strøm går til spilde.

Uanset om du skal flytte ind på en ny adresse eller ikke skal flytte lige nu, så har vi gjort det nemt for dig.

Skal du flytte ind?
Når du flytter adresse skal du huske at tilmelde dig en elaftale – det har vi forsøgt at gøre så nemt som overhovedet muligt for dig.

Vi flytter automatisk din aftale med, når du flytter adresse
Slip for bøvl og stress når du skal flytte adresse.
Med vores “Flyt Med” koncept skal du ikke længere huske at afmelde og tilmelde igen. Vi har gjort det nemt for dig, ved at flytte din elaftale med, når du skal flytte ind på din nye adresse – og når du skal flytte ud igen.

Vi forstår godt, hvis du har svært med at finde rundt i elregningens mange poster.
Din elregning består faktisk af flere forskellige dele, og i princippet får du to regninger samlet i én. Du kan læse mere om de enkelt komponenter her.

Vi har også lavet trin-opdelt guide til dig, hvor din regning gennemgås og deles op punkt for punkt.

Vidste du for eksempel:
Dit private elforbrug er det eneste beløb, som du og dit elselskab kan justere og ændre på.
De to andre beløb er ren viderefakturering, og derfor ikke noget som hverken du eller vi har indflydelse på. Dit elselskab opkræver dog beløbene for Staten og til dit netselskab, hvorefter det videresendes.

Svaret er JA!

Du kan nemt og enkelt følge med i dit forbrug på selvbetjeningen MitVelkommen.

Du finder blandt andet:
 
1️⃣ Forsiden med din nuværende saldo og et overblik og dit forbrug de sidste par måneder.
2️⃣ Mine data hvor du finder dine personlige oplysninger og faktureringsadresse. Her kan du også skifte din adgangskode til selvbetjeningen.
3️⃣ Mit abonnement hvor du kan se alt, hvad der er tilknyttet dit valgte abonnent, måler-specifikation og din forbrugeradgang til energinet.dk.
4️⃣ Mit forbrug hvor du bl.a. kan se dit forbrug for en ønsket periode og se godkendte aflæsninger.
5️⃣ Mine betalinger hvor du bl.a. kan finde og downloade dine fakturaer/regninger, få et overblik over dine betalinger, indbetale en engangsbetaling eller tilføje en tilbagebetalingskonto, hvis du skal have overført penge retur.
6️⃣ Skift betalingsmetode hvor du kan vælge eller skifte til din fortrukne betalingsform. Du kan også se din nuværende form for betalingsform.
7️⃣ Timeaflæst forbrug hvor du kan få fremvist dit forbrug for ønsket periode i en graf og det nøjagtige kWh-forbrug.