Billigt mobilabonnement

Vælg et billigt mobilabonnemnet fra Velkommen i dag og få vores populære fri/60 mobilpakke for 0 kr. Tilbuddet gælder t.o.m. 30.06.2024. Gælder kun for nye kunder, som ikke allerede er i en bindende aftaleperiode med et mobilprodukt fra Velkommen.
✔️ 60 GB data (20 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G tilkøbes for kun 29 kr./md.
✔️ Du kan få eSIM

Vores bedste tilbud lige nu

Med et abonnement fra Velkommen kan du tale løs og der plads til både gaming, streaming, surfing og musik i meget lange baner på Danmarks bedste netværk hos TDCnet! Lige nu får du vores Fri Tale / 60 GB til 0 kr. de første 2 måneder.

Du kan også tilkøbe et eSIM-kort til denne pakke. Med eSIM kan du nemt have flere mobilnumre på én telefon. For eksempel kan du have dit arbejdsnummer på et fysisk SIM-kort og dit private nummer på et eSIM. Det kræver selvfølgelig, at din mobiltelefon understøtter eSIM-teknologi. Du kan opgradere til eSIM efter køb af abonnement.

Fri Tale / 60 GB
119 kr./md.
plustegn_tilvalg
Du får:
 • 0 kr. i oprettelse
 • 60 GB data
 • 20 GB data i EU
 • Fri tale
 • 5G for kun 29 kr./md. (tilvalg).

Vores andre abonnementer

Fri Tale / 10 GB
77 kr.

/md.

Til dig med et lille forbrug

Du får:
 • 0 kr. i oprettelse
 • 10 GB data
 • 10 GB data i EU
 • Fri tale
 • 5G for kun 29 kr./md. (tilvalg).
Fri Tale / 100 GB
145 kr.

/md.

Den mest populære

Du får:
 • 0 kr. i oprettelse
 • 100 GB data
 • 25 GB data i EU
 • Fri tale
 • 5G er inklusiv i abonnementet.
Fri Tale / Fri GB
199 kr.

/md.

Til dig der bruger mest

Du får:
 • 0 kr. i oprettelse
 • Fri data (1000 GB data)
 • 25 GB data i EU
 • Fri tale.
 • 5G er inklusiv i abonnementet.

Hvor meget data har du brug for?

Vi bruger mere og mere data på mobilen, men hvor meget data har du egentlig brug for?

Hvor langt rækker 60 Gb data?

Mængden af data du har behov for i dit mobil abonnement, afhænger naturligvis af, hvad du bruger din telefon til. Streaming, video og gaming er generelt set de største syndere, når det kommer til dataforbrug, mens musik og sociale medier forbruger mindre data.

Sådan kan du bruge 60 Gb data
Vi illustrerer her en oversigt over, hvad du for eksempel kan få for 60 GB data i dit mobil abonnement. Er det ikke nok, kan man vælge et mobil abonnement med mere data, og se om det passer bedre ind i hverdagen.

Matcher dit mobilabonnement til dit forbrug?.

Værd at vide

Velkommens mobilpakker bruger TDC NET, som hvert år siden 2016 er kåret til at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og du har selvfølgelig mulighed for lynhurtig 5G hastighed.

Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig, hvad end du ringer meget, sms’er meget, streamer meget eller alle delene.

Svaret er ja.

Du kan få adgang til 5G-netværket i Danmark med stort set alle vores abonnementer. Det betyder, at du kan opleve endnu hurtigere og mere stabilt internet på din mobil.

5G er inkluderet i prisen i flere af vores mobilabonnementer – alternativt kan det tilkøbes for kun 29 kr. / md.

Vær opmærksom på om din enhed kan benytte sig af 5G-netværket.

Læs mere om fordelene ved 5G her.

Svaret er Ja! Det er muligt at tilkøbe datadelingskort på de fleste af vores mobilabonnementer.

Du kan få op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement, som du eksempelvis kan bruge i en tablet eller bærbar pc. Er du usikker på, om du kan få datadelingskort til dit abonnement, så skriv (kundeservice@velkommen.dk) eller ring til os, så hjælper vi dig med svaret.

Et datadelingskort koster kun 29 kr. / md.

Læs mere om datadelingskort og dens fordele her.

Svaret er Ja, det er en mulighed at foretage Wi-Fi opkald med et mobilabonnement fra Velkommen.

I de fleste tilfælde kan det faktisk være en fordel at fortage WiFi-opkald. Bor du måske langt ude på landet, i en skov eller et helt tredje sted, hvor forbindelsen kan være lidt dårlig, så kan Wi-Fi opkald i det flest tilfælde hjælpe dig med at løse den udfordring. Med WiFi-opkald får du nemlig adgang til et bedre og mere stabilt signal, når du snakker i telefon – helt uden det koster ekstra. WiFi-opkald bliver nemlig takseret på nøjagtig samme måde som helt normale opkald fra mobiltelefonen.

WiFi-opkald er derfor med i vores abonnementer, og du får det for 0 kr. /md.

Valget af mobilabonnement afhænger af dit behov og dit månedlige forbrug.

Valget af vores mobilabonnementer afhænger af dit månedlige dataforbrug i både Danmark og i EU. Hos os kan du vælge mange forskellige mobilabonnementer, hvor data kun bruges i både Danmark og EU. Din opgave er at vurdere, hvor meget du streamer, surfer eller noget helt tredje.

Er du i tvivl om hvor mange GB data, du bruger om måneden? Det kan du heldigvis selv nemt og enkelt gå ind og tjekke i din smartphones indstillinger. Det du skal gøre er:

 • Har du en Iphone skal du følge trinene: Indstillinger → Mobil → Forbrug af mobildata.
 • Har du en Android telefon skal du følge trinene: Indstillinger → Dataforbrug.

Herinde har du mulighed for at se dit månedlige dataforbrug, og du kan også sætte en begrænsning på dit dataforbrug.

Hvis dine behov og dit forbrug ændrer sig af forskellige årsager, kan du heldigvis altid skifte mobilabonnement nemt, enkelt og uden merpris. Dette gør du i vores selvbetjening.

Hos Velkommen er det nemt og enkelt at vælge det mobilabonnement, der passer til lige præcis dig.

Når du vælger at beholde dit telefonnummer og flytte det til os, så klarer vi det praktiske hos dit nuværende selskab. Hvis du skulle være i binding hos dit nuværende selskab, så flytter vi selvfølgelig først nummeret, når du er ude af binding. På den måde slipper du for dobbelte regninger.

Vælger du i stedet et nyt telefonnummer, skal du selv opsige dit mobilabonnement hos din nuværende udbyder.

Svaret er Ja!

Når du bestiller et mobilabonnement hos Velkommen, kan du til en hver tid beholde dit nuværende telefonnummer. Når du har klikket på ”bestil”, kan du krydse af om du ønsker et nyt mobilnummer eller beholde dit nuværende nummer.

Når du vælger af beholde dit telefonnummer og flytte det til os, klarer vi det praktiske hos dit nuværende selskab og sørger for at flytte dit nummer over til os. Hvis du skulle være i binding hos dit nuværende selskab, flytter vi selvfølgelig først nummeret, når du er ude af bindingen. På den måde slipper du for dobbelte regninger.

Vælger du i stedet et nyt telefonnummer, skal du selv opsige dit mobilabonnement hos din nuværende udbyder.

Dette er et udtryk for mindsteprisen i bindingsperioden.

Mindsteprisen er udgifterne forbundet med dit abonnement, hvor du er bundet til dit givne abonnement. Hos Velkommen er bindingsperioden på 6 måneder, og mindsteprisen dækker derfor over de 6 måneder.

Det er nemt, enkelt og hurtigt at få et mobilabonnement hos Velkommen. Du skal blot klikke på ”bestil” ved det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov. Når du klikker ”bestil”, er du kun et par enkelte trin fra et nyt mobilabonnement – for eksempel skal du vælge, om du vil have et nyt mobilnummer, eller om du vil flytte dit nuværende mobilnummer over til Velkommen. Det tager ikke meget mere end 2 minutter, og herefter klarer vi resten for for dig. Det bliver ikke meget nemmere.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan få et komplet overblik over dit mobilabonnement og meget mere.

Det afhænger af, om du har valgt at flytte dit nummer over til os, eller om du har oprettet et nyt nummer.

Når du har flyttet dit nummer til os, tager vi kontakt til dit gamle selskab og sørger for, at nummeret bliver flyttet over, samt at dit gamle abonnement bliver opsagt.

Hvis der skulle være binding tilbage på dit nuværende abonnement, venter vi naturligvis med at flytte dit abonnement til bindingen er slut. På den måde undgår du dobbelte regninger. Hvis du ønsker det, kan vi dog godt tvinge din flytning igennem.

Køber du et abonnement hos os med et nyt nummer, så skal du selv sørge for at opsige din gamle aftale. Dette skyldes, at vi ikke kan tage kontakt på dine vegne, når der ikke sker en nummerflytning. Du kan typisk opsige dit abonnement på din nuværende udbyders hjemmeside eller ved at ringe til deres kundeservice. Man har typisk 30 dages opsigelse hos de fleste teleselskaber.

Med et mobilabonnement hos Velkommen kan du selv vælge, om du ønsker et klassisk fysisk SIM-kort eller om du ønsker et eSIM-kort.

Almindeligt SIM-kort
Vi afsender dit SIM-kort, få hverdage efter at vi har modtaget din bestilling. Du vil modtage en SMS, når skiftet til os er ved at gå igennem og du skal udskifte SIM-kortet i din telefon.

Hvor længe der går før du skal tage dit nye SIM-kort i brug, afhænger af tidspunktet, hvor din aftale hos dit gamle selskab ophører. Dette kan variere alt efter opsigelsesperioden og binding hos dit gamle selskab.

Smart eSIM
Til dit mobilabonnement har du også mulighed for at vælge eSIM. Et eSIM er et digitalt SIM-kort, der er indbygget i din telefon. Du kommer på enkelt og hurtigt ved at scanne en QR-kode. Det er smart, fordi du får det med det samme, fremfor at vi skal sende dig fysisk SIM-kort, som vil tage nogle dage. Læs hvordan du eSIM, hvilke mobiltelefoner som har denne mulighed, og hvordan du aktiverer dit eSIM her.

Mængden af data du har behov for i dit mobil abonnement, afhænger naturligvis af, hvad du bruger din telefon til. Streaming, video og gaming er generelt set de største syndere, når det kommer til dataforbrug, mens musik og sociale medier forbruger mindre data.

Med 1 GB kan du enten streame Netflix i en time, uploade ca. 500 billeder på de sociale medier eller lytte til musik fra Spotify i 3,2timer.

Med alle vores mobilpakker har du mulighed for at vælge eSIM, som gør det meget lettere for dig som mobilkunde. Et eSIM er et digitalt SIM-kort, der er indbygget i din telefon. Du kommer på enkelt og hurtigt ved at scanne en QR-kode. Det er smart, fordi du får det med det samme, fremfor at vi skal sende dig fysisk SIM-kort, som vil tage nogle dage.

Læs meget mere om hvordan du aktiverer dit eSIM samt hvilket mobiler der understøtter eSIM her.

Hos Velkommen kan du få et spænd af produkter med mellem 3 til hele 21,5 GB data i EU.

Vi har data i EU inkluderet i alle vores mobilabonnementer, så du ikke skal bekymre dig om at bruge data når du er i EU. På den måde kan du slappe mere af når du er på ferie, forretningsrejse eller noget helt tredje, på det punkt – så længe du rejser inden for EU.

Se en samlet liste over alle lande i EU som dit abonnement hos os vil dække over, her.

Oversigt over mobilpriser

Alle priser er i DKK og inkl. moms. Der tages for­be­hold for pris­ændrin­ger og skrivefejl.

Aktuelle udlandspriser fra Danmark til udlandet

Dyk ned i vores seneste opdaterede priser og find ud af, hvor rimeligt det er at holde kontakten med venner, familie og forretningssamarbejdspartnere over hele verden.

Uanset om du har brug for at ringe til et familiemedlem i en fjern del af verden eller til at koordinere forretningsopkald på tværs af grænser, kan vores aktuelle priser fra Danmark til udlandet hjælpe dig med at få et overblik af priser for dine internationale samtaler.

Udlandspriser fra udlandet til Danmark

Her kan du se, hvad det koster at bruge din mobil, når du er i udlandet.

Brug mobilen på ferien i udlandet. Om du er i et fjernt land eller koordinerer globale forretninger, vil du allerede nu kunne skabe dig et overblik over priser på SMS, MMS, opkald mm. fra udlandet til Danmark.

Se en samlet liste over alle lande i EU som dit abonnement hos os vil dække over, her👇