Læsetid: 2 min.

Hvad er et datadelingskort?

Med Velkommens mobilpakker følger der ekstra muligheder og services med, du kan gøre brug af. Du kan blandt andet tilkøbe et datadelingskort. Men hvad er det lige præcis, og hvorfor er det smart?

 

Få fuldt udbytte af din data

Selvom det er dig, der vælger, hvor meget data, der skal være med i din mobilpakke, er det garanteret ikke altid, du bruger den samme mængde. Og måske er der nogle måneder, hvor du har flere GB tilbage. Det er her datadelingskortet kommer ind i billedet.

Med et datadelingskort har du mulighed for at fordele data mellem flere af dine enheder og/eller med andre personer. Har du for eksempel børn, der skal underholdes på tablet, eller skal du følge med i to fodboldkampe samtidigt? Så er datadeling helt ideelt.

3 fordele ved datadeling

Datadeling er smart på mange måder. Nedenfor har vi oplistet de tre største fordele ved at tilkøbe et datadelingskort til din mobilpakke.

1. Økonomisk gevinst

Datadelingskortet er en perfekt løsning til dig, der ikke får brugt al din data op hver måned. Med kortet kan du for eksempel dele din data med en anden i hustanden og på den måde slippe for at købe et ekstra abonnement, der er vil være betydeligt dyrere. Hos Velkommen kan du få et datadelingskort for kun 29 kr./mdr.

2. Internet på farten

Hvis du pendler meget eller opholder dig meget på offentlige steder, hvor der ikke er WiFi, er datadelingskortet en oplagt mulighed at gøre brug af. Kom på internettet nemt og hurtigt i toget, i bussen eller på caféen. Uanset hvor du befinder dig, kan du altid koble dine enheder til en pålidelig internetforbindelse.

3. Del data med flere enheder på samtidig

Når du køber datadeling hos Velkommen, får du tilsendt 3 simkort til formålet. Del din data til dit barns iPad, din studerekammerets computer eller noget helt tredje.

Kan jeg få et datadelingskort med alle abonnementer?

Du kan få et datadelingskort med i købet af alle vores abonnementer med undtagelse af vores pakker med fri data.

Vi tilbyder Danmarks bedste netværk

Uanset om du tilkøber et datadelingskort eller ej, er du garanteret at blive koblet på Danmarks bedste netværk, når du vælger et mobilabonnement hos Velkommen. Vi bruger nemlig TDC NET, der otte år i træk er kåret som det bedste. Læs hvorfor i artiklen: Bedst i test: Danmarks suverænt bedste netværk