Mobil med Danmarks hurtigste mobilnetværk

Find den mobilpakke, som passer bedst til dig – om du så ringer, sms’er, streamer eller downloader meget. Ja måske alle delene. Vi bruger TDC net, som hvert år siden 2016 er kåret til Danmarks bedste mobile netværk.

Mobilpakke 10/10

I mobilpakken får du 10 timers tale og 10 GB data til en god pris. Dette abonnement er perfekt til dig, som ikke har brug for store mængder taletid eller data, men dog stadig gerne vil kunne holde kontakten og følge med på de sociale medier.

I mobilpakke 10/10 får du:

✔️ 10 GB data (10 GB data i EU)
✔️ 10 timers tale.
✔️ 5G for kun 29 kr./md. (tilvalg)
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.

Pris: 77 kr./mdr.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 462 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Vælg 10/10 mobilpakken her👇

Tilbage til toppen

Mobilpakke fri/60

I mobilpakken får du fri tale og 60 GB data til en god pris. Med denne pakke løber du aldrig tør for taletid, og med 60 GB data har du plads til at streame, surfe og lytte til masser af musik.

I mobilpakke fri/60 får du:

FORÅRSKAMPAGNE🌿☀️
Første 2 mdr. til 0 kr.

✔️ 60 GB data (20 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G for kun 29 kr./md. (tilvalg).
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.

Pris: 119 kr./md.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 476 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

*Tilbuddet gælder t.o.m. 31.03.2024. Gælder kun for nye kunder, som ikke allerede er i en bindende aftaleperiode med et mobilprodukt fra Velkommen.

Vælg fri/60 mobilpakken her👇

Tilbage til toppen

Mobilpakke fri/100

I mobilpakken får du fri tale og 100 GB data til en super pris. Med dette abonnement kan du tale løs og der plads til både gaming, streaming, surfing og musik i meget lange baner! Dette abonnement er perfekt til det hele.

I mobilpakke fri/100 får du:

✔️ 100 GB data (25 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G er inklusiv i abonnementet.
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.

Pris: 145 kr./mdr.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 870 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Vælg fri/100 mobilpakken her👇

Tilbage til toppen

Mobilpakke fri/fri

I mobilpakken får du fri tale og fri data (1000 GB data) til en super pris. Med dette abonnement løber du aldrig tør. Du kan tale løs, game, streame, surfe og lytte til musik hele dagen lang. Dette abonnement kan et hele!

I mobilpakke fri/fri får du:

✔️ Fri data (1000 GB data) (25 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G er inklusiv i abonnementet.
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.

Pris: 199 kr./md.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 1.194 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Vælg fri/1000 mobilpakken her👇

Tilbage til toppen

Hold dig opdateret med KlubVelkommen

Hos Velkommen vil vi gerne hjælpe danskerne til viden, bedre forståelse af energimarkedet og ekstra besparelser i hverdagen.

Af den grund har vi skabt KlubVelkommen. KlubVelkommen er både til dig, der er kunde hos Velkommen, og til dig som ikke er. Det er til dig, som er interesseret i vigtig viden om elmarkedet, sparetips, quizzer, ekstra besparelser og grønne tiltag.

Eksklusivt for Velkommen-kunder
Derudover kan du som Velkommen-kunde helt eksklusivt og frit blive medlem af KlubVelkommen Rabatuniverset og få adgang til alverdens rabatter og tilbud. Du kan frit tilmelde dig her.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Lynhurtigt mobilnetværk

Velkommens mobilpakker bruger TDC NETs mobilnetværk, som igen i år er kåret til at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og du har selvfølgelig mulighed for lynhurtig 5G hastighed.

Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig. Om du så ringer meget, sms’er meget, streamer meget eller alle delene.

Værd at vide

Velkommens mobilpakker bruger TDC NET, som hvert år siden 2016 er kåret til at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og du har selvfølgelig mulighed for lynhurtig 5G hastighed.

Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig, hvad end du ringer meget, sms’er meget, streamer meget eller alle delene.

Svaret er JA!

Du kan få adgang til det 5G-netværket i Danmark med stort set alle vores abonnementer. Det betyder, at du kan opleve endnu hurtigere og mere stabilt internet på din mobil.

5G er inkluderet i prisen i nogle af vores abonnementer – alternativt kan det tilkøbes for kun 29 kr. / md.

Vær opmærksom på om din enhed kan benytte sig af 5G-netværket.

Svaret er Ja! På næsten alle vores abonnementer kan du få dette. 

Du kan få op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement, som du eksempelvis kan bruge i en tablet eller bærbar pc. Du kan få datadelingskort til de fleste af vores abonnementer. Er du usikker på, om du kan få datadelingskort til dit abonnement, så skriv (kundeservice@velkommen.dk) eller ring til os, så hjælper vi dig med svaret.

Det koster kun 29 kr. / md.

Svaret er JA!

Nogle gange kan det faktisk være en fordel at fortage WiFi-opkald. Bor du måske langt ude på landet, i en skov eller et helt tredje sted, hvor forbindelsen kan være lidt dårlig, så kan Wi-Fi opkald i det flest tilfælde hjælpe dig med at løse den udfordring. Med WiFi-opkald får du nemlig adgang til et bedre og mere stabilt signal, når du snakker i telefon – helt uden det koster ekstra. WiFi-opkald bliver nemlig takseret på nøjagtig samme måde som helt normale opkald fra mobiltelefonen.

WiFi-opkald er derfor med i vores abonnementer, og du får det for 0 kr. /md.

Valget af mobilabonnement afhænger af dit behov og dit månedlige forbrug. Med et mobilabonnement fra Velkommen, kan du snakke i telefon lige så tosset du vil – der er nemlig fri tale inkluderet i alle vores mobilabonnementer. Der er altid fri oprettelse på mobilabonnementer fra Velkommen – og så er du ovenikøbet sikret et netværk, der dækker hele Danmark – uanset hvor i landet du bor.

Valget af vores mobilabonnementer afhænger af dit månedlige dataforbrug i både Danmark og i EU. Hos os kan du vælge mange forskellige mobilabonnementer, hvor data kun bruges i både Danmark og EU. Din opgave er at vurdere, hvor meget du streamer, surfer eller noget helt tredje.

Er du i tvivl om hvor mange GB data, du bruger om måneden? Det kan du heldigvis selv nemt og enkelt gå ind og tjekke i din smartphones indstillinger. Det du skal gøre er:

  • Har du en Iphone skal du følge trinene: Indstillinger → Mobil → Forbrug af mobildata.
  • Har du en Android telefon skal du følge trinene: Indstillinger → Dataforbrug.

Herinde har du mulighed for at se dit månedlige dataforbrug, og du kan også sætte en begrænsning på dit dataforbrug.

Hvis dine behov og dit forbrug ændrer sig af forskellige årsager, kan du heldigvis altid skifte mobilabonnement nemt, enkelt og uden merpris. Dette gør du i vores selvbetjening.

Hos Velkommen er det nemt og enkelt at vælge det mobilabonnement, der passer til lige præcis dig.

Når du vælger at beholde dit telefonnummer og flytte det til os, så klarer vi det praktiske hos dit nuværende selskab. Hvis du skulle være i binding hos dit nuværende selskab, så flytter vi selvfølgelig først nummeret, når du er ude af binding. På den måde slipper du for dobbelte regninger.

Vælger du i stedet et nyt telefonnummer, skal du selv opsige dit mobilabonnement hos din nuværende udbyder.

Svaret er JA!

Når du bestiller et mobilabonnement hos Velkommen, kan du til en hver tid beholde dit nuværende telefonnummer. Når du har klikket på ”bestil”, kan du krydse af om du ønsker et nyt mobilnummer eller beholde dit nuværende nummer.

Når du vælger af beholde dit telefonnummer og flytte det til os, klarer vi det praktiske hos dit nuværende selskab og sørger for at flytte dit nummer over til os. Hvis du skulle være i binding hos dit nuværende selskab, flytter vi selvfølgelig først nummeret, når du er ude af bindingen. På den måde slipper du for dobbelte regninger.

Vælger du i stedet et nyt telefonnummer, skal du selv opsige dit mobilabonnement hos din nuværende udbyder.

Dette er et udtryk for mindsteprisen i bindingsperioden.

Mindsteprisen er udgifterne forbundet med dit abonnement, mens bindingsperioden er 6 måneder, hvor du er bundet til dit givne abonnement.

Det er nemt, enkelt og hurtigt at få et mobilabonnement hos Velkommen. Du skal blot klikke på ”bestil” ved det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov. Når du klikker ”bestil”, er du kun et par enkelte trin fra et nyt mobilabonnement – for eksempel skal du vælge, om du vil have et nyt mobilnummer, eller om du vil flytte dit nuværende mobilnummer over til Velkommen. Det tager ikke meget mere end 2 minutter, og herefter klarer vi resten for for dig. Det bliver ikke meget nemmere.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan få et komplet overblik over dit mobilabonnement og meget mere.

Det afhænger af, om du har valgt at flytte dit nummer over til os, eller om du har oprettet et nyt nummer.

Når du har flyttet dit nummer til os, tager vi kontakt til dit gamle selskab og sørger for, at nummeret bliver flyttet over, samt at dit gamle abonnement bliver opsagt.

Hvis der skulle være binding tilbage på dit nuværende abonnement, venter vi naturligvis med at flytte dit abonnement til bindingen er slut. På den måde undgår du dobbelte regninger. Hvis du ønsker det, kan vi dog godt tvinge din flytning igennem.

Køber du et abonnement hos os med et nyt nummer, så skal du selv sørge for at opsige din gamle aftale. Dette skyldes, at vi ikke kan tage kontakt på dine vegne, når der ikke sker en nummerflytning. Du kan typisk opsige dit abonnement på din nuværende udbyders hjemmeside eller ved at ringe til deres kundeservice. Man har typisk 30 dages opsigelse hos de fleste teleselskaber.

Vi afsender dit SIM-kort, få hverdage efter at vi har modtaget din bestilling. Du vil modtage en SMS, når skiftet til os er ved at gå igennem og du skal udskifte SIM-kortet i din telefon.

Hvor længe der går før du skal tage dit nye SIM-kort i brug, afhænger af tidspunktet, hvor din aftale hos dit gamle selskab ophører. Dette kan variere alt efter opsigelsesperioden og binding hos dit gamle selskab.

Streaming af film og serier
Streaming er populært blandt os danskere. Hvis du fx streamer en times Netflix bruger du ca. 1 GB data. Med 60 GB data kan du streame serier og film på Netflix i omkring yderligere 60 timer.

Upload af billeder på sociale medier
De fleste danskere elsker at dele deres liv med venner og bekendte – og det gør vi især i form af billeder fra vores hverdag. Du bruger ca. 2 MB på at uploade et billede på sociale medier. Det svarer til ca. 500 billeder pr. GB. Med 60 GB data hver måned kan du fx uploade 30.000 billeder på dine sociale platforme.

Streaming af musik
Vi danskere elsker at streame musik. En af de mest anvendte musiktjeneste i Danmark er Spotify. Når du streamer musik – fx på Spotify bruger du omtrent 320 MB data i timen. Med 60 GB data hver måned kan du f.eks. lytte til din yndlings musik i 192 timer – eller ca. 6 timer om dagen.

Oversigt over mobilpriser

Alle priser er i DKK og inkl. moms. Der tages for­be­hold for pris­ændrin­ger og skrivefejl.