Hvad_er_naturgas

Naturgas

Når du laver en naturgasaftale med os, slipper du for skyhøje abonnementspriser og oprettelsesgebyrer. Vi har nemlig 0 kr. i abonnement og fri oprettelse.

Hvad er naturgas?

Naturgas er en fællesbetegnelse for alt den gas, som findes i vores undergrund. Gassen er dannet af organisk materiale, der har gennemlevet ekstremt høje temperaturer og et intenst tryk igennem flere millioner år. Naturgas er et fossilt brændstof, men betegnes dog som det mest klimavenlige fossile brændstof. Det skyldes, at en fuldstændig afbrænding af naturgas udleder langt mindre CO2, sammenlignet med for eksempel olie og kul.

Naturgas er et brændstof, der anvendes til el og varmeproduktion, som bl.a. kan opvarme din bolig derhjemme. Hele 430.000 husstande landet over bruger et gasfyr som opvarmningskilde. Det svarer til omtrent 16% af de samlede husholdninger på landsplan.

Hvis du gerne vil bidrage til en grønnere verden, kan det være en rigtig god ide at skifte de store CO2-syndere som olie og kul ud med naturgas.

Fordele med en naturgasaftale hos Velkommen

Velkommen_Gratis_abonnement

0 kr. i abonnement

Ja, du læste rigtigt – nul. Alene på det her punkt adskiller vi os fra de fleste energiselskaber, og så har vi ovenikøbet også fri oprettelse.
Velkommen_Kundeservice

Kvalitetsorienteret kundeservice

Vi arbejder hver eneste dag på at gøre alt hvad vi kan, for at give vores kunder den hjælp og tid, som de har brug for.
Elpriser der er billigere end markedet

Skarpe priser

Det skal være fair og billigt at være kunde hos os. Derfor har vi skåret din regning helt ind til benet med gratis oprettelse og gratis abonnement.

Hvad koster naturgas?

Det skal være fair og billigt at være gaskunde, og derfor tilbyder vi et prisvenligt variabelt naturgasprodukt, der følger markedsudviklingen.

Den største del af din gasregning består af obligatoriske afgifter til staten og betaling af transport til dit lokale distributionsnet. For at gøre din gasregning billigere har vi skåret din regning helt ind til benet. Hos Velkommen slipper du nemlig for et skjult abonnement og høje oprettelsesgebyrer. Du får nemlig både abonnement og oprettelse til bare 0 kr.

Vil du vide mere om vores priser på naturgas? Så klik på knappen “Vores priser” nedenfor.

Ekstra fordele til dig

Her kan du også spare penge
Når du er kunde hos Velkommen bliver du en del af familien❤
Til alle i familien har vi gennem KlubVelkommen samlet endnu flere fordele til dig – bl.a. rabat på lydbøger, film og serier, samt alarmsystem derhjemme😍

I KlubVelkommen finder også massevis af andre rabataftaler, konkurrencer og eksklusive tilbud! 💰

 

3 enkle fordele ved naturgas

Der findes en række forskellige fordele ved at vælge naturgas som opvarmningsform. Herunder lister vi de 3, der har den største betydning for dig.

Naturgas udleder mindre CO2

Vi synes selvfølgelig, at den mere klimavenlige tankegang har tungen på vægtskålen, når det kommer til naturgassens fordele.

Dog er naturgas et fossilt brændstof og efterlader et CO2 aftryk, men naturgas er faktisk det mest klimavenlige materiale blandt de fossile brændstoffer. Sammenlignet med andre produkter inden for kategorien, som kul og olie, så udleder naturgas kun 60% CO2.

Naturgas er desuden et helt rent stof, som er usynlig for alle sanser. Derfor efterlader naturgas heller ingen spor af affaldsprodukter, hvorfor der ikke kræves udgifter eller ressourcer til bortskaffelse.

 

Du er sikret en stabil levering

Det er ikke blot mere miljøvenligt at anvende naturgas, holdt op imod andre fossile brændstoffer, men det er faktisk også en del nemmere. Naturgas er nemlig forbundet til et transmissionsnet og en række distributionsnet, som forsyner dit hjem med naturgas.

Naturgas er dermed indrettet på samme måde som det traditionelle elnetværk. På den måde behøver du ikke at tænke over at skulle bestille ny fyringsolie eller hente nye træpiller til pillefyret. Leverancen sker nemlig helt automatisk, og du vil derfor opnå en stabil levering med naturgas.

Du får en billigere varmeregning

Omkostningerne forbundet med opvarmning gennem naturgas er langt mindre end ved visse andre alternativer, f.eks. ved anvendelse af elvarme med radiatorer eller olie med oliefyr.

Er din bolig opvarmet via et oliefyr, og overstiger størrelsen på boligen 150m2, estimeres der en årlig besparelse på 10.000 kr., hvis der i stedet anvendes naturgas. Det svarer til en besparelse på 35%.

 

Værd at vide…

Det er ganske gratis at skifte leverandør af naturgas. Vi varetager alle interesser overfor tidligere leverandør, og du skal derfor ikke foretage dig andet end at tilmelde.

Du skal dog være opmærksom på om du skifter inden for din bindingsperiode. Den typiske bindingsperiode hos de fleste selskaber er 6 måneder.

 

Hvor meget naturgas du bruger om året er selvfølgelig individuelt og afhængig af faktorer som din boligs størrelse, antallet af personer i husstanden, isoleringen af din bolig m.fl.

Man estimerer dog et gennemsnit på omkring 1.400-2.000 m3 om året, for et nyere parcelhus.

Det afhænger af din nuværende opvarmningsform. Skifter du for eksempel fra et oliefyr, vil tidshorisonten være omkring 1-2 dage. Skifter du derimod fra elvarme, vil det tage omtrent en uge at få installeret naturgas i stedet.

 

Det kræver, at man bor i et område, hvor der er lagt naturgas ind. Dog er naturgas så udbredt en energikilde nu om dage, at de fleste mennesker har mulighed for at få naturgas.

Hvis du er tvivl om hvorvidt du kan få naturgas på din adresse, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på 7080 7800, mandag-fredag ml. 9-17, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Vil du have naturgas?

Vil du også have en billig naturgasaftale uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice?

Bestil_Naturgas
NaturGas
Med dette produkt får du:
  • Prisvenligt variabelt naturgasprodukt
  • 0 kr. i abonnement
  • Gratis oprettelse
  • Adgang til KlubVelkommen

Hvad er en m3?

En måleenhed for naturgas

Kubikmeter, m3, rumfang – kært barn har mange navne. En m3 er enheden for volumen i metersystemet. m3 er en forkortelse for kubikmeter, og er blandt andet den måleenhed, der anvendes når man snakker gas.

Sammenligner man m3 med måleenheden kWh, som vi kender det fra el, så svarer energiindholdet i en m3 omtrent til 11 kWh. Metersystemet anvender liter som base enhed, og sammenligner vi det i stedet med liter, så svarer 1 m3 til 1.000 liter.

Hvorfor vælge Velkommen?

Udover vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt, så fokuserer vi også på både pris, produkt og service

0 kr. i abonnement og gratis oprettelse.

Hos Velkommen får du naturgas til gode priser og 0 kr. i abonnement. Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være naturgaskunde hos os. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice.

Tilmeld grøn billig strøm ved flytning

Gode priser, god kundeservice og nemme regninger.

Hos Velkommen vægter vi højt, at det hverken skal være dyrt eller besværligt at være naturgaskunde. Med en naturgasaftale hos os får du en kombination af vores 3 kerneværdier – eminent kundeservice, regninger der er til at forstå og sidst men ikke mindst, at det skal være billigt at være naturgaskunde i Danmark.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig at skifte naturgasleverandør med en tilmeldingsformular der tager bare 2 minutter.

 

Billig grøn el