Prisvenlige alarmsystemer

Beskyt dit hjem – uden at sprænge budgettet

I samarbejde med alarmselskabet Tryghed Danmark tilbyder vi dig det prisvindende og diskrete alarmsystem AJAX, som er det mest prisvindende trådløse alarmsystem i Europa.

Læs mere nedenfor eller får et uforpligtende alarmtjek.

Landsdækkende 24/7 vagtservice året rundt

Tryghed Danmark er du i trygge hænder. Vi samarbejder nemlig med Den Jyske Kontrolcentral. Alarmcentralen er bemandet 24 timer i døgnet, året rundt. Det betyder, at der altid er nogen, der holder øje med alarmerne – uanset om du er hjemme eller ude.

Med en alarm fra Tryghed Danmark er din alarmpakke altid med verificeret alarmservice og med direkte forbindelse til alarmcentralen.

Alarmløsninger tilpasset dine behov – og til hele familien

Vi sikrer den korrekte opsætning af din installation, som er tilpasset hele familien – også hvis den består af et firbenet medlem. Det tager typisk 1,5 time at sætte alarmen op, og vi kører ikke før det virker.

Supplér dit alarmsystem med en god skalsikring af dit hjem, som bl.a. kunne indebære at forstærke hjemmets døre, vinduer, låse, mure, så de bedre kan modstå indbrudsforsøg. Kilde: Hvad virker? af Det Kriminalpræventive Råd.

Let overblik med appen

Da Tryghed Danmark benytter det prisvindende alarmsystem AJAX, er det også via AJAX appen, at du nemt og brugervenlig altid kan følge med derhjemme – også når du er ude.

Appen kan frit downloads her via Google Play og App Store.

 

Få personlig rådgivning

 

Værd at vide…

Vi benytter alarmsystemet AJAX, som er det mest prisvindende trådløse alarmsystem i Europa.

Du kan frit vælge din alarmløsning i sort eller hvid.