Det må kunne gøres bedre…

Sådan startede tanken om Velkommen for snart 4 år siden. Vi synes det var bøvlet og besværligt at vælge elselskab. Derfor har vi siden da forsøgt at gøre det overskueligt, og nemt at vælge et elselskab med fokus på grøn energi – uden det var på kompromis med hverken prisen, kundeservice eller kvaliteten.

Velkommen_groent_elselskab

Velkommen til Velkommen.

Vi tilbyder alle de produkter du forventer af et energiselskab. Strøm, gas, mobil, bredbånd og mere er på vej. Hvad der adskiller os fra vores konkurrenter er, at vi hos os, ikke har det ”grønne” som et valg. Hos Velkommen er den grønne vinkel en selvfølge.

Det nemme valg
Vi bruger vores energi på at gøre det nemt og overskueligt for dig at tage det grønne valg – det kalder vi ”det nemme valg”. Med dette mener vi også, at det hverken skal være dyrere eller mere besværligt, når man gerne vil passe på sig selv, sin familie og miljøet – for så ville det ikke længere være ”det nemme valg”.

Vi VIL være grønnere
Dertil vil vi gerne give dig mulighed for at blive ”endnu mere grøn”. Det gør vi ved at forbedre vores produkter kontinuerligt, give dig værktøjer du selv kan bruge for at blive grønnere og løbende lave relevant indhold der ændrer spørgsmålet fra ”skal jeg være grøn” til ”hvor grøn skal jeg være”.

Hvis du synes, det lyder som en god idé og er klar til det nemme valg – så glæder vi os til at byde dig Velkommen.