Velkommen i familien

Sådan startede det.
Velkommen blev skabt på Amager/København i 2016, hvor vi kun havde mobil og bredbånd i porteføljen. Siden hen i 2019 kunne vi udvide pakken og ligeledes tilbyde grøn strøm til danskerne. Og siden da er der sket meget. Velkommen er vokset til knap 70.000 glade kunder (maj 2022), som er fordelt ud over hele Danmark.

Alt samlet ét sted.
Hos Velkommen kan du nu samle alt ét sted. 100% certificeret grøn strømvarmepumper af bedste kvalitet, privat ladestander, attraktive mobilløsninger, et bredt udvalg af forsikringernaturgas, og så får du med ét produkt fra Velkommen fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen, hvori du finder massevis af attraktive rabataftaler, tilbud, konkurrencer og sparetipguides.
Hos os kan du kombiner og lave pakkeløsninger efter dit behov. Enkelt og overskueligt. Alt samlet ét sted.

Vi arbejder for dig.
Vi tager tingene seriøst og hjulene på Velkommen drives af knap 200 fuldtid- og deltidsansatte.
I fællesskab gør vi alt hvad vi kan, for at tingene fungerer så let som muligt for dig som er en del af Velkommen-familien.
Netop derfor kan du alle hverdage få personlig rådgivning over telefon eller mail fra vores kollegaer i Kundeservice. Vi sørger også for, at tingene bliver gjort ordentligt. Bl.a. har vi også en stor kvalitetsafdeling, juridisk afdeling, salgsafdeling, IT-afdeling, erhvervsafdeling, marketingafdeling og specifikt uddannede folk, som tager sig af forsikrings-, varmepumpe- og ladestanderhenvendelser.

Velkommen handler om mennesker og et fælles ansvar.

Tryghed, stabilitet, tillid og overskuelighed er i højsædet. Men vi ønsker også at værne om befolkningen, klimaet og hinanden igennem vores virke. Verden skal være et godt sted for alle, som vi gennem vores handlinger og fællesskab bør og skal tage hånd om.

Vi støtter op omkring lokalmiljøet, foreninger, klubber og andre gode initiativer, indsamlinger, samt støtteprojekter gennem donationer og samarbejdsaftaler. Her kan bl.a. nævnes Kræftens Bekæmpelse, Julemærkehjemmet, Plastic Change og Copenhagen Pride. Vi ønsker, at verden skal være et godt sted for alle, og vi tror på at vi gennem støtteprojekter og fællesskab kan gøre en forskel.

Det skal hertil nævnes, at Velkommen udelukkende tilbyder grøn strøm til deres kunder. Når du vælger grøn strøm fra Velkommen, indkøber vi certifikater i strøm fra 100% vedvarende energikilder svarende til dit elforbrug. Vi tror på, at vi er sammen om at skabe en grønnere fremtid. Hvert år sender Energinet en opgørelse for vores eldeklaration. I denne kan ses, hvilke energikilder vores strøm er indkøbt fra. Her kan du ser Velkommens eldeklaration for 2021.

I Velkommen bliver du en del af en stor familie. En familie som hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig som kunde en så personlig rådgivning som muligt, og hjælp hvis nødvendigt. For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen.

Velkommen i familien.

Her skiller vi os ud

Fri adgang til KlubVelkommen

Med en aftale hos os får du fri adgang til KlubVelkommen🤩
Find et hav af tilbud og rabatter bl.a. til: Tivoli, H&M, Zalando, Hoteles.com, C More, Nextory, Podimo, Hello Fresh, Københavns Zoologiske Have, Legoland, Bonbon Land, Wolt, Jagger, BookBeat, Cellbes, Takeout, Daniel Wellington, Verisure og meget mere 💰

Enkelt og overskueligt

Udover naturgas kan du også finde 100% certificeret grøn strøm og private ladestandere. Derudover tilbyder vi attraktive mobilløsninger samt kvalitetsvarmepumper og forsikringer. Alle aftaler er inklusiv Fri adgang til yderligere besparelser i KlubVelkommen.
Kombiner og lav pakkeløsninger efter dit behov. Enkelt og overskueligt. Alt samlet ét sted.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen bliver du en del af familien. Og en familie hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen. Velkommen i familien.