Velkommen i familien

Velkommen handler om et fællesskab, der arbejder for at værne om klimaet og ikke mindst om hinanden. Derfor ønsker vi at levere god og grøn energi – nemt og overskueligt. Verden skal være et sted, som vi gennem vores handlinger passer på i fællesskab, og en af handlingerne er at være ansvarlig, når du køber energi. Både som udbyder og som forbruger. Ansvaret og omtanken går med andre ord begge veje.

Vores vision, mission & promise

Vision

Vi vil skabe tillid og tryghed med et simpelt energilandskab. Lad os sammen gøre hverdagen lettere.
At være god ved vores jord og ikke mindst hinanden er et fælles ansvar. Derfor er det vores vision at gøre god og grøn energi nemt og tilgængeligt for alle, uden at det skal koste mere eller være besværligt.

Mission

Hver dag arbejder vi for at levere kost-effektive løsninger med højeste kvalitet, for at gøre hverdagen lettere, billigere og grønnere for de mange.
Vi har en mission om at gøre alle elaftaler til gode, gennemskuelige og bæredygtige aftaler – tilpasset vores kunders behov.

Promise

Velkommen til nemme løsninger med fuld gennemsigtighed. Vi sikrer, at du har de bedste pakkeløsninger inden for energi, forsikringer og mobil for en ubesværet hverdag. Hos os får du adgang til grøn energi, gode besparelser og personlig rådgivning.

Vi blev født grønne

Hos Velkommen finder du 100% certificeret grøn strøm, varmepumper af bedste kvalitet, privat ladestander, attraktive mobilløsninger og et bredt udvalg af forsikringer, naturgas og alarmløsninger.

Vi tilbyder udelukkende grøn strøm. Når du vælger grøn strøm fra Velkommen indkøber vi certifikater i strøm fra 100% vedvarende energikilder i den mængde, der svarer til dit elforbrug. Det gør vi med største omtanke – simpelthen fordi  vi overordnet tror på at bygge en grøn fremtid. Og her har vi alle sammen et ansvar.

Vi kom til verden i 2016

Velkommen kom til verden i København, nærmere bestemt Amager, tilbage i 2016. I begyndelsen tilbød vi kun mobil- og bredbånd, men fra 2019 begyndte vi at levere grøn strøm til alle danskere. Og så gik det stærkt. Siden da er Velkommen-familien vokset til omkring 90.000 kunder. Spredt ud over hele Danmark.

100% vedvarende energikilder

Hvert år sender Energinet en opgørelse for vores el-deklaration. Her kan du se, hvilke energikilder vores strøm er indkøbt fra. Alle tal er tilgængelige, så du kan selv følge med. Her kan finder du Velkommens nyeste el-deklaration fra Energinet.

Vores værdier

Respekt – Derfor er vores personlige rådgivning grundstenene i alt, hvad vi gør.
Omtanke – Velkommen handler om et fællesskab, der arbejder for at værne om klimaet og ikke mindst værne om hinanden.
Ordentlighed – Med ordentlighed mener vi, at man altid skal tænke sig om, være omsorgsfuld og udvise ansvarlighed som menneske og medmenneske.
Tilgængelighed – Med tilgængelighed mener vi, at vi altid er til at få fat på, inden for kort ventetid, uden hindringer og inden for normal åbningstid.

Læs mere uddybende om Velkommens værdier, og om hvordan de bruges i praksis i følgende slides >

Velkommen værdier respekt

Respekt

Alle gode forhold er vokset ud fra et fundament af gensidig respekt. Uden respekt er der ikke noget at bygge på. Derfor er vores personlige rådgivning grundstenene i alt, hvad vi gør. Vi viser vores kunder respekt ved at give dem en følelse af nærvær og empati. Ved at sætte os ind i deres spørgsmål og bevæggrunden bag dem. Og ved at kommunikere, at der ikke findes “dumme spørgsmål”

Velkommen værdier omtanke

Omtanke

Velkommen handler om et fællesskab, der arbejder for at værne om klimaet og ikke mindst værne om hinanden. Derfor ønsker vi at levere god og grøn energi – nemt og overkommeligt. Velkommen tilbyder udelukkende grøn strøm. Det gør vi med største omtanke, simpelthen fordi vi tror på at bygge en grøn fremtid. og her har vi alle sammen et ansvar

Velkommen værdier Ordentlighed

Ordentlighed

I bund og grund handler det om, at vi alle sammen skal forsøge at opføre os ordentligt. Det gælder også for en virksomhed som Velkommen med relationer og kontakt til 90.000 kunder. I virkeligheden ved man godt selv, hvornår man opfører sig ordentligt eller ej. Det handler om at tænke sig om – og at tænke på andre, før man tænker på sig selv.

Velkommen værdier Tilgængelighed

Tilgængelighed

Tilgængelighed er grundstenen i alt, hvad vi gør. Du kan få fat i os og vores kundeservice alle hverdage uden at vente mere end få minutter. Vores kundeservice tager sig af alle henvendelser, uanset om det drejer sig om el, forsikring, varmepumper og ladestandere. Vi har en kvalitetsafdeling for at sikre, at vores kunder får den bedste aftalte, og altid har fået de rigtige informationer.

Velkommen til nemme løsninger

Hos os kan du sammensætte en løsning helt efter behov. Vi ved, at det kan være ret kompliceret at dykke ned i dine el-aftaler, men vi har gjort det enkelt og overskueligt. Vi har samlet det hele ét sted, så du kan finde rundt i tingene derhjemme. Faktisk gør vi alt, hvad vi kan for at få dit indkøb af grøn strøm fungerer så let som muligt. Vi giver dig mulighed for at samle flere ydelser, der kan gøre din hverdag derhjemme lidt lettere at overskue. Vi arbejder med andre ord for dig, når du er en del af vores Velkommen-familie.

Hvis du vælger at købe ind i ét produkt fra Velkommen, får du samtidig fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen, hvor du kan finde rabataftaler, tilbud, konkurrencer og med vores app har du altid adgang til de aktuelle el-priser samt guides og tips til at spare på strømmen.

Vi tænker på verden, og vi tænker lokalt

Velkommen støtter op om lokalmiljøet, foreninger, klubber og andre gode initiativer. Vi har gennem årene lavet indsamlinger og støtte projekter gennem donationer og samarbejdsaftaler med blandt andre:

Kræftens Bekæmpelse.
Julemærkehjemmet.
Plastic Change.
Copenhagen Pride.
Danske Hospitalsklovne.

Vi drømmer om, at verden skal være et godt sted for os alle sammen. Vi tror på, at vi rent faktisk kan gøre en forskel med omtanke og ordentlighed gennem vores bidrag til støtteprojekter og det fællesskab, som opstår herigennem.

Vi arbejder på at skabe en grønnere og mere progressiv fremtid.