Privat ladeboks

En ladeboks som matcher dit behov

I samarbejde med Power Fuel tilbyder vi dig 2 modeller af private ladebokse. Få mere fleksibilitet i hverdagen med din egen ladeboks. Oplad bilen når det passer dig f.eks. når elprisen er billigst.

Vi hjælper dig med den rigtige ladeboks til dit behov.

Zaptec GO ladeboks
Etrel Premium ladeboks
Power Fuel App

Her skiller vi os ud

Fri adgang til KlubVelkommen

Med en ladeboks fra Velkommen får du også fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen!
Der er mange penge at spare gennem KlubVelkommens rabataftaler, tilbud og konkurrencer. En forbrugersammenlignings-undersøgelse viser, at man kan opnå følgende besparelser.
👉 En voksen kan årligt spare op til 11.000 kr.
👉 En familie (to vokse + to børn) kan årligt spare op til 17.000 kr.

Oplad elbilen i Danmark og Europa

Vi samarbejder med Hubject. Det er et lade-fællesskab, hvor samtlige ladestanderfirmaer, udbyder deres tjenester gennem roaming. Det betyder, at du med en Power Fuel ladestander kan benytte dig af ladestandere på tværs af tilknyttede selskaber. Du får altså adgang til et hav af ladestandere i både Danmark og Europa! Du kan tilgå tjenesten let via din Power Fuels app.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen bliver du en del af familien. Og en familie hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen. Velkommen i familien.

Vi hjælper dig med refusion

Med en privat ladeboks kan du få automatisk refusion af dit registrerede elforbrug.

Du kan får 90 øre/kWh inkl. moms tilbage for den strøm, du bruger til at oplade bilen derhjemme. Vi søger det for dig, når du vælger en komplet ladeløsning gennem Velkommen – det gør det billigere for dig at starte dagen med et fuldt batteri.

Gennem en service- og refusionsaftale godtgør vi automatisk din elafgift for det registrerede forbrug af strøm, som du bruger til opladning af din elbil. På den måde slipper du for selv at gøre det.

Power Fuel app’en📱

Bekvemmelighed i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt, du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.

Tjek det ud allerede nu, også selvom du ikke er Power Fuel kunde – download blot Power Fuel app’en.

Find mere information og link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor👇

Værd at vide

Det er i vores samarbejde med ladestanderfirmaet Power Fuel, at vi tilbyder dig to forskellige private ladeløsninger af høj kvalitet.

Vi har også opridset 5 GODE GRUNDE, hvorfor vores lækre Etrel ladeboks kunne være det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.
Bl.a. er den fremtidssikret og tilpasset det skandinaviske klima, samt vi ordner ansøgning omkring refusion af hele afgiften. Læs mere her.

 

Billedet af den flotte Etrel Premium ladeboks.

Det er faktisk din bil som bestemmer hvor meget din private ladestander lader med. Vores ladestander INCH HOME har kapaciteten til at levere strøm til 100 km, efter bare en times opladning. Husk dog, at det afhænger af din bils optagede effekt.

 

Din ladeboks kræver et sikkert og ubrudt kredsløb, da de ledninger og installationer som du allerede har i din bolig er beregnet til husholdningsapparater. Installationen af din ladeboks kræver en udvidelse af den eksisterende eltavle, som skal trække et nyt kabel frem til der hvor du vælger at montere ladeboksen. Den placeres typisk på en carport eller en husvæg, afhængig af hvor du foretrækker at lade bilen.

For at gardere dig mod skader og strømsvigt, får du som en del af vores fordelagtige serviceaftale, installationen udført af en autoriseret elektriker, når du køber en ladeboks gennem Velkommen.

Der er selvfølgelig en række faktorer, der spiller ind på levetiden af en ladestander. Energistyrelsen har dog estimeret en forventet levetid på 10 år for en ladestander.

Montering og installation din ladeboks koster 3.595 kr.

Hvad er en standard installation?

Vi sikre dig en godkendt installation af erfarne installatører.

Vi har udarbejdet retningslinjer for hvad en standardinstallation hos Power Fuel indebære. Professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning

Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 10 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti. Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning. Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

Hvad ligger ud over standardinstallation

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Eventuelle ekstra omkostninger i forbindelse med installationen, faktureres direkte mellem installationspartneren og kunden.

Læs også den fulde beskrivelse her.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning. Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Nedenfor har vi samlet de mest typiske ekstra ydelser.

Ekstraydelser kan blandt andet være stillads, skjult kabelføring i kanal eller indmuret i væg, samt udvendig tavle.

Nedgravning af kablet fra eltavlen til ladestanderen, hvis den for eksempel skal sidde i din carport.
Såfremt du selv udføre gravearbejdet er der tre krav du skal overholde:

  1. Gravearbejdet skal være udført inden elektrikeren kommer for at installere ladestanderen.
  2. Renden skal være 35 cm dyb og minimum 15 cm bred i hele rendens længde.
  3. Den opgravede jord skal ligge ved siden af renden, således at elektrikeren kan bruge den til at lægge kablet fast og afdække dækbåndet over kablet.

Såfremt renden ikke lever op til ovenstående, vil der komme en meromkostning i forbindelse med installationen.

Du skal selv dække renden, umiddelbart efter elektrikerens besøg, for at leve op til garantien.

Ligeledes er tømrer, murer eller maler ikke omfattet af standardinstallationen.

Vores installatørpartner kontakter dig inden for 48 timer i hverdage mellem 08.00 og 16.00. Du vil blive spurgt ind til ovenstående, således at vi kan give dig den bedste service og oplevelse.

Vi sørger for softwareopdatering, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål er vi der til at supportere dig med hjælp og vejledning 24/7.​
Desuden får du adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så du altid er sikret strøm på din bil – uanset hvor du befinder dig.
Derudover hjælper vi dig med automatisk refusion af elafgiften.

Vores fordelagtige service- og refusionsabonnment koster kun 69 kr./mdr. T.o.m. 31.06.2023 vil Velkommen dog ikke opkræve dette beløb hos dig.

Du kan trygt nyde glæden ved din ladestander, uden at skulle bekymre dig og noget som helst.

Power Fuel samarbejder med Hubject. Det er et lade-fællesskab, hvor samtlige ladestanderfirmaer, udbyder deres tjenester gennem roaming. Det betyder, at du med Power Fuel ladestander kan benytte dig af ladestandere på tværs af tilknyttede selskaber. Du får altså adgang til et hav af ladestandere i både Danmark og Europa! Du kan tilgå tjenesten via din Power Fuels app.

Tjek det ud allerede nu, også selvom du ikke er Power Fuel kunde – download blot Power Fuel app’en.