Privat ladestander til dig på farten

Med en privat ladestander fra Velkommen, kan du altid nemt og fleksibelt oplade derhjemme. Der er mange fordele ved en privat ladestander, og du kan læse meget mere på denne side.

Vi gør din hverdag nemmere

I samarbejde med Power Fuel tilbyder vi nu, at du kan købe en privat ladestander, så du har mulighed for at oplade din eldrevne bil derhjemme.  Det skal være nemt og fleksibelt at eje en elbil, og det vil vi gerne skabe de bedste forudsætninger for.

En privat ladestander sparer dig for tid, og bekymringen om, at skulle finde en offentlig parkeringsplads med en ladestander. Den private ladestander muliggør altså, at du kan få strøm på bilen, når det passer dig. Dette gør det derved enklere og nemmere at eje en miljøvenlig bil.

 

 

Privat_ladestander

Intelligent ladestander

Ved hjælp af intelligent strøm til din ladestander, har du altid fleksibel opladning ved dit hjem. Dermed kan du også altid være sikker på, at din elbil er fuldt opladt, når du skal afsted hjemmefra.
Elpriser der er billigere end markedet

Forbrug og overblik

I vores app får du et overskueligt og komplet overblik over dit elforbrug. Det giver dig muligheden for at regulere dit forbrug herefter.
groen_el

Offentlige ladestandere

Udover din private ladestander, får du adgang til alle Power Fuels offentlige ladestandere, som dækker hele landet.

Swipe mellem fordelene når du køber en INCH HOME gennem Velkommen.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Fordelagtig serviceaftale

Vi mener, at det skal være nemt at skifte til en grønnere omstilling. Vi sørger for softwareopdatering, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support.​ Desuden får du adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så du altid er sikret strøm på din bil – uanset hvor du befinder dig.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Sikker og bæredygtig oplader

I samarbejde med Power Fuel, kan vi tilbyde bæredygtige opladere, som lever op til EU’s høje sikkerhedsstandarder. Den er bygget i kvalitetsmaterialer der sikrer, at den kan modstå al slags vejr.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Enkel og brugervenlig

Power Fuels app gør det nemt og overskueligt at se dit forbrug i appen. Det er også muligt at sætte begrænsninger samt start/stop tidspunkter.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Hurtigere opladning – 22kW

Med en oplader på 22kW kan du køre op til 100 km efter bare en times opladning – dette varierer dog alt efter bilens optagende effekt.

Privat ladestander i samarbejde med Power Fuel

I samarbejde med Power Fuel kan vi nu tilbyde dig den private ladestander INCH HOME.

Inch Home

Produktspecifikation:
 • Udført i pulverlakeret aluminium
 • LED display og DC filter
 • LTE (4G)
 • MID godkendt bi-måler
 • Mulighed for intelligent deling mellem 2 bokse
 • Pris: 8.845,- + installation
Ladestander fra Power Fuel
INCH HOME
Køb en ladestander gennem Velkommen og få:
 • Fordelagtig serviceaftale til din ladestander for kun 69 kr./md
 • Automatisk refusion over din elregning
 • Hurtig og gratis opsætning af kompetente elektrikere
 • Adgang til Power Fuels ladestandere over hele landet
 • Adgang til KlubVelkommen med mere end 2.800 attraktive rabatter
refusion_af_elafgift

Vidste du…

Med en privat ladestander får du automatisk refusion af dit registrerede elforbrug?

Vil vil gerne gøre det så nemt og bekvemt for dig som overhoved muligt. Derfor tilbyder vi, som en del af vores serviceaftale, automatisk at godtgøre din elafgift for det registrerede forbrug af strøm, som du bruger til opladning af din elbil. På den måde slipper du for selv at gøre det.

Du kan læse meget mere om hvordan refusionen fungerer og hvad du skal være opmærksom på herunder.

Hvad får du med i aftalen når du køber en ladestander fra Velkommen?

Der er mange fordele ved at lave en ladestanderaftale med Velkommen. Vi har sammen med Power Fuel skabt de bedste forudsætninger og skræddersyet den bedste aftale til dig med elbil.

Grøn elaftale fra Velkommen

Har du valgt at anskaffe dig en elbil, har du allerede taget et aktivt valg, der minimere det samlede CO2-udslip, men hvorfor ikke gøre endnu mere for klimaet? Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for miljøet. Derfor bestiller du samtidig en grøn elaftale ned, når du køber en ladestander fra Velkommen.

På den måde kan du oplade din elbil med ekstra god samvittighed, da din nye ladestander kun lader med certificeret grøn el. Således får du dobbelt op på bæredygtighed.

 

Privat_ladestander_groen_elaftale

Bliv en del af et større ladenetværk

Som en del af Velkommens serviceaftale, får du et ladekort med som giver dig adgang til alle Power Fuels offentlige ladestandere. Så har du både mulighed for at lade op der hjemme og når du er på farten.

Power Fuels ladestandere dækker hele landet, og du skal derfor ikke bekymre dig om at din elbil løber tør for strøm, selvom du er langt væk hjemmefra.

 

ladekort_ladenetværk

Fordelagtig serviceaftale

Når du køber en ladestander gennem Velkommen, kan vi i samarbejde med Power Fuel, tilbyde dig en fordelagtig serviceaftale med for kun 69 kr./md.

Det kan være besværligt og dyrt at få sat sin nye ladestander op. Det slipper du dog for, hvis du vælger at købe en privat ladestander gennem Velkommen. Vi har sørget for, at Power Fuels kompetente elektrikere hjælper dig med  at komme godt fra start og sætter alt op for dig, så du kan slappe af med ro i maven. Vores elektrikere laver en tilkobling mellem din eltavle og din nye ladestander – alt du skal gøre er bare at være hjemme til at kunne åbne døren.

power_fuel

Få yderligere besparelser i KlubVelkommen

Som kunde hos Velkommen bliver du en del af KlubVelkommen. I samarbejde med LogBuy får du nemlig  adgang til mere end 2.800 af landets mest attraktive rabataftaler, hvor du kan spare penge på restaurantbesøg, ting til hjemmet, rejser, tøj og mange flere. Vi har desuden indgået et samarbejde med Cmore, Nextory og Wype, som garanterer dig eksklusive fordele, når du er en del af Velkommen.

Når du vælger at købe en privat ladestander hos Velkommen, får du altså både en god serviceaftale og samtidig får du mulighed for at opnå en hulens masse besparelser, der kan give dig lidt luft i budgettet.

Klubvelkommen

Bliv en del af fællesskabet

Vil du være sikker på, at din elbil altid er fuldt opladt? Så har vi løsningen: en privat ladestander fra Power Fuel. Eftersom flere og flere danskere vælger et miljøvenligt transportmiddel, bliver der færre offentlige parkeringspladser med ladestandere til rådighed. Vi har i samarbejde med Power Fuel, gjort det muligt for dig, at få anskaffet en ladestander derhjemme.

Privat ladestander i samarbejde med Power Fuel

I samarbejde med Power Fuel kan vi nu tilbyde dig den private ladestander INCH HOME.

Inch Home

Produktspecifikation:
 • Udført i pulverlakeret aluminium
 • LED display og DC filter
 • LTE (4G)
 • MID godkendt bi-måler
 • Mulighed for intelligent deling mellem 2 bokse
 • Pris: 8.845,- + installation
Ladestander fra Power Fuel
INCH HOME
Køb en ladestander gennem Velkommen og få:
 • Fordelagtig serviceaftale til din ladestander for kun 69 kr./md
 • Automatisk refusion over din elregning
 • Hurtig og gratis opsætning af kompetente elektrikere
 • Adgang til Power Fuels ladestandere over hele landet
 • Adgang til KlubVelkommen med mere end 2.800 attraktive rabatter

Værd at vide…

Det er faktisk din bil som bestemmer hvor meget din private ladestander lader med. Vores ladestander INCH HOME har kapaciteten til at levere strøm til 100 km, efter bare en times opladning. Husk dog, at det afhænger af din bils optagede effekt.

 

Din ladeboks kræver et sikkert og ubrudt kredsløb, da de ledninger og installationer som du allerede har i din bolig er beregnet til husholdningsapparater. Installationen af din ladeboks kræver en udvidelse af den eksisterende eltavle, som skal trække et nyt kabel frem til der hvor du vælger at montere ladeboksen. Den placeres typisk på en carport eller en husvæg, afhængig af hvor du foretrækker at lade bilen.

For at gardere dig mod skader og strømsvigt, får du som en del af vores fordelagtige serviceaftale, installationen udført af en autoriseret elektriker, når du køber en ladeboks gennem Velkommen.

Der er selvfølgelig en række faktorer, der spiller ind på levetiden af en ladestander. Energistyrelsen har dog estimeret en forventet levetid på 1o år for en ladestander.

En installation af din Inch Home-ladestander koster 3.145,-

Standardinstallation hos Power Fuel indebærer en godkendt installation af erfarne installatører. Derudover får du professionel rådgivning om optimal placering af ladestanderen i henhold til størst mulig sikkerhed og bedst mulig tilgang med din elbil.

Levering og installation, samt automatisering til enten 1- eller 3- faset tilslutning inklusiv N, gældende for både 16 eller 32 A og fejlstrømsafbryder HPFI, enten som kombi eller separate enheder, i eksisterende el-tavle. Fejlstrømsafbryder er type A.

Fra eksisterende gruppetavle trækker installatøren kablet op til 15 meter langs eksisterende gulv eller væg. Ved eventuel føringsvej faktureres du pr. meter.

Vi sikrer at installationen opfylder de krav, som bilfabrikanter stiller i henhold til garanti.

Vi tester og sikrer at din ladestander virker i henhold til gældende lovgivning.

Afslutningsvis vejleder vi dig i den daglige brug.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning. Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Nedenfor har vi samlet de mest typiske ekstra ydelser.

Ekstraydelser kan blandt andet være stillads, skjult kabelføring i kanal eller indmuret i væg, samt udvendig tavle.

Nedgravning af kablet fra eltavlen til ladestanderen, hvis den for eksempel skal sidde i din carport.
Såfremt du selv udføre gravearbejdet er der tre krav du skal overholde:

 1. Gravearbejdet skal være udført inden elektrikeren kommer for at installere ladestanderen.
 2. Renden skal være 35 cm dyb og minimum 15 cm bred i hele rendens længde.
 3. Den opgravede jord skal ligge ved siden af renden, således at elektrikeren kan bruge den til at lægge kablet fast og afdække dækbåndet over kablet.

Såfremt renden ikke lever op til ovenstående, vil der komme en meromkostning i forbindelse med installationen.

Du skal selv dække renden, umiddelbart efter elektrikerens besøg, for at leve op til garantien.

Ligeledes er tømrer, murer eller maler ikke omfattet af standardinstallationen.

Vores installatørpartner kontakter dig inden for 48 timer i hverdage mellem 08.00 og 16.00. Du vil blive spurgt ind til ovenstående, således at vi kan give dig den bedste service og oplevelse.

Brug_for_hjælp

Brug for hjælp?

Bliv ringet op og guidet til den bedste løsning