Privat ladestander til dig på farten

Med en ladestander fra Velkommen kan du altid nemt og sikkert lade op derhjemme. Fordelene ved en privat ladeboks er mange og du kan læse meget mere på denne side.

Vi gør din hverdag nemmere

I samarbejde med Power Fuel tilbyder vi nu, at du kan købe en privat ladestander, så du har mulighed for at oplade din eldrevne bil derhjemme.  Det skal være let og uanstrengt at eje en elbil, og det vil vi gerne skabe de bedste forudsætninger for.

Med en privat ladestander slipper du for bekymringer og besvær med at lede efter en parkeringsplads med ladestander og du kan få strøm på bilen når det passer lige præcis dig. Det er nemt og bekvemt at sætte din eldrevne vil til opladning, og du vil til enhver tid være klar til at køre den næste tur.

En privat ladestander gør det helt enkelt meget nemmere for dig at eje en elbil.

 

 

Privat_ladestander

Intelligent ladestander

Med en intelligent ladestander fra Power Fuel derhjemme, kan du være sikker på, at der er er strøm på bilen om morgenen.
Elpriser der er billigere end markedet

Overblik over dit forbrug

I vores app får du et overskueligt og komplet overblik over dit elforbrug. Det giver dig muligheden for at regulere dit forbrug herefter.

Offentlige ladestandere

Ud over din private ladestander får du adgang til alle Power Fuels offentlige ladestandere, som dækker hele landet.

Swipe mellem fordelene når du køber en INCH HOME gennem Velkommen.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Fordelagtig serviceaftale

Vi mener det skal være nemt at skifte til en grønnere omstilling. Vi sørger for softwareopdatering, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål, udfører vi altid fuld service samt support.​ Desuden får du adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så du altid er sikret strøm på din bil – uanset hvor du befinder dig.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Sikker og bæredygtig oplader

I samarbejde med Power Fuel, kan vi tilbyde bæredygtige opladere, som lever op til EU’s høje sikkerhedsstandarder. Den er bygget i kvalitets materialer der sikrer, at den kan modstå alt slags vejr og slid.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Enkel og brugervenlig

Power Fuels app gør det nemt og overskueligt at se dit forbrug i appen. Det er også muligt at sætte begrænsninger samt start/stop tidspunkter for din opladning.

Privat_ladestander_fordele

INCH HOME

Hurtigere opladning – 22kW

Med en oplader på 22kW kan du få op til 100 km efter bare en times opladning, alt efter bilens optagede effekt.

Privat ladestander i samarbejde med Power Fuel

I samarbejde med Power Fuel kan vi nu tilbyde dig den private ladestander INCH HOME.

Produktspecifikation:
 • Udført i pulverlakeret aluminium
 • LED display og DC filter
 • LTE (4G)
 • MID godkendt bi-måler
 • Mulighed for intelligent deling mellem 2 bokse
Ladestander fra Power Fuel
INCH HOME
Køb en ladestander gennem Velkommen og få:
 • Fordelagtig serviceaftale til din ladestander for kun 69 kr./md
 • Hurtig og gratis opsætning af kompetente elektrikere
 • Adgang til Power Fuels ladestandere over hele landet
 • Adgang til KlubVelkommen med mere end 2.800 attraktive rabatter

Vidste du…

Med en privat ladestander får du automatisk refusion af dit registrerede elforbrug?

Vil vil gerne gøre det så nemt og bekvemt for dig som overhoved muligt. Derfor tilbyder vi, som en del af vores serviceaftale, automatisk at godtgøre din elafgift for det registrerede forbrug af strøm, som du bruger til opladning af din elbil. På den måde slipper du for selv at gøre det.

Du kan læse meget mere om hvordan refusionen fungerer og hvad du skal være opmærksom på herunder.

Hvad får du med i aftalen når du køber en ladestander fra Velkommen?

Der er mange fordele ved at lave en ladestanderaftale med Velkommen. Vi har sammen med Power Fuel skabt de bedste forudsætninger og skræddersyet den bedste aftale til dig med elbil.

Grøn elaftale fra Velkommen

Har du valgt at anskaffe dig en elbil, har du allerede taget et aktivt valg, der minimere det samlede CO2-udslip, men hvorfor ikke gøre endnu mere for klimaet? Vi vil gerne skabe de bedste forudsætninger for miljøet. Derfor bestiller du samtidig en grøn elaftale ned, når du køber en ladestander fra Velkommen.

På den måde kan du oplade din elbil med ekstra god samvittighed, da din nye ladestander kun lader med certificeret grøn el. Således får du dobbelt op på bæredygtighed.

 

Privat_ladestander_groen_elaftale

Ladeinfrastuktur helt i top

Som en del af Velkommens serviceaftale, får du et ladekort med som giver dig adgang til alle Power Fuels offentlige ladestandere. Lækkert ikke? Så har du både mulighed for at lade op der hjemme og når du er på farten.

Power Fuels ladestandere dækker hele landet, og du skal derfor ikke bekymre dig om at din elbil løber tør for strøm, selvom du er langt væk hjemmefra.

 

Fordelagtig serviceaftale

Når du køber en ladestander gennem Velkommen, kan vi i samarbejde med Power Fuel, tilbyde dig en fordelagtig serviceaftale med for kun 69 kr./md.

Det kan være besværligt og dyrt at få sat sin nye ladestander op. Det slipper du dog for, hvis du vælger at købe en privat ladestander gennem Velkommen. Vi har sørget for, at Power Fuels kompetente elektrikere hjælper dig med  at komme godt fra start og sætter alt op for dig, så du kan slappe af med ro i maven. Vores elektrikere laver en tilkobling mellem din eltavle og din nye ladestander – alt du skal gøre er bare at være hjemme til at kunne åbne døren.

Få yderligere besparelser i KlubVelkommen

Som kunde hos Velkommen bliver du en del af KlubVelkommen. I samarbejde med LogBuy får du nemlig  adgang til mere end 2.800 af landets mest attraktive rabataftaler, hvor du kan spare penge på restaurantbesøg, ting til hjemmet, rejser, tøj og mange flere. Vi har desuden indgået et samarbejde med Cmore, Nextory og Wype, som garanterer dig eksklusive fordele, når du er en del af Velkommen.

Når du vælger at købe en privat ladestander hos Velkommen, får du altså både en god serviceaftale og samtidig får du mulighed for at opnå en hulens masse besparelser, der kan give dig lidt luft i budgettet.

Bliv en del af fællesskabet med dit nye ladekort

Vil du være sikker på at have strøm på bilen? Flere og flere danskere køber nemlig biler der kører på el, hvilket betyder der er færre og færre ladestandere tilgængelig. Med en privat ellader er det slut med fyldte ladestandere og parkeringer langt væk hjemmefra. Vi har i samarbejde med Power Fuel gjort det muligt for dig, at få anskaffet sig en privat ladeboks derhjemme.

Privat ladestander i samarbejde med Power Fuel

I samarbejde med Power Fuel kan vi nu tilbyde dig den private ladestander INCH HOME.

Produktspecifikation:
 • Udført i pulverlakeret aluminium
 • LED display og DC filter
 • LTE (4G)
 • MID godkendt bi-måler
 • Mulighed for intelligent deling mellem 2 bokse
Ladestander fra Power Fuel
INCH HOME
Køb en ladestander gennem Velkommen og få:
 • Fordelagtig serviceaftale til din ladestander for kun 69 kr./md
 • Hurtig og gratis opsætning af kompetente elektrikere
 • Adgang til Power Fuels ladestandere over hele landet
 • Adgang til KlubVelkommen med mere end 2.800 attraktive rabatter

Værd at vide…

Det er faktisk din bil som bestemmer hvor meget din private ladestander lader med. Vores ladestander INCH HOME har kapaciteten til at levere strøm til 100 km, efter bare en times opladning. Husk dog, at det afhænger af din bils optagede effekt.

 

Din ladeboks kræver et sikkert og ubrudt kredsløb, da de ledninger og installationer som du allerede har i din bolig er beregnet til husholdningsapparater. Installationen af din ladeboks kræver en udvidelse af den eksisterende eltavle, som skal trække et nyt kabel frem til der hvor du vælger at montere ladeboksen. Den placeres typisk på en carport eller en husvæg, afhængig af hvor du foretrækker at lade bilen.

For at gardere dig mod skader og strømsvigt, får du som en del af vores fordelagtige serviceaftale, installationen udført af en autoriseret elektriker, når du køber en ladeboks gennem Velkommen.

Der er selvfølgelig en række faktorer, der spiller ind på levetiden af en ladestander. Energistyrelsen har dog estimeret en forventet levetid på 1o år for en ladestander.

Det kan være dyrt at få en autoriseret elinstallatør ud og montere din private ladestander. Derfor får du en fordelagtig serviceaftale med til din ladestander for kun 69 kr./md, når du vælger at købe din private ladeboks gennem Velkommen. Denne indeholder blandt andet, en gratis installation udført af kompetente elektrikere fra Power Fuel.

Brug for hjælp?

Bliv ringet op og guidet til den bedste løsning