El til erhverv

Personlig rådgivning til aftaler for erhverv

Med en grøn elaftale er jeres virksomhed med til at tage et samfundsansvar. I imødekommer samtidig forbrugernes stigende krav til, at virksomheder skal agere bæredygtigt – og så leverer vi naturligvis billig strøm til erhverv, så I også får en attraktiv aftale rent økonomisk.

Strøm fra vedvarende energikilder til lave priser.
0 kr. i oprettelse og personlig kundeservice via chat, telefon og e-mail.
Vi hjælper dig hele vejen.

Skal vi finde den bedste løsning til din virksomhed?

GrønErhverv
Du får:
 • 100% certificeret grøn elaftale
 • 0 kr. i oprettelse
 • 49 kr. i abonnement til Velkommen
 • Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
 • Variabel kWh-pris som følger markedet + tillæg 0,15 kr./kWh (prisen er ekskl. moms)
 • Fri adgang til KlubVelkommen
Vil du høre mere?
Vi tilpasser efter dit behov:
 • Vi vil gerne sikre, at du får en grøn erhvervsaftale, som matcher dit behov.
 • Vi giver dig personlig rådgivning og vejledning til den bedste løsning for dig og din virksomhed.
 • Ekstra fordele igennem KlubVelkommen

Hvad er KlubVelkommen?
I fordelsklubben KlubVelkommen har vi samlet attraktive rabataftaler, gode tilbud og fede konkurrencer. Læs meget mere her.

Pristjek, rådgivning og vejledning

Overvejer du en anden elaftale til din virksomhed?
Vi har 100% certificeret grøn strøm, 0 kr. i oprettelse og kun 49 kr. i abonnement til Velkommen.

Vi hjælper dig til den bedste løsning for din virksomhed – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os.

Her skiller vi os ud

Ekstra besparelser og nyttig viden via KlubVelkommen

Vi vil gerne hjælpe dig til besparelser, hvor det er muligt💰
Her på siden hjælper vi dig til ekstra besparelser og nyttig viden; få sparetips, prøv vores quiz eller spar ekstra i hverdagen med vores KlubVelkommen Rabatuniverset.

Med et produkt fra Velkommen får du eksklusivt fri adgang til vores KlubVelkommen Rabatunivers med masser af ekstra besparelser i form af rabataftaler og tilbud.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen er nærværende kundeservice vigtigt. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt. For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker. Skulle der være det mindste, skal du altid være velkommen til at kontakte vores kundeservice på chat, telefon eller e-mail.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Det er et spørgsmål, som vi naturligvis hellere end gerne vil svare dig på.

I en erhvervsaftale hos Velkommen får du:

 • 0 kr. i oprettelse
 • 100% certificeret grøn strøm – uden merpris.
 • Strøm til markedsprisen (Variabel elpris) og et lavt spottillæg per kWh.
 • Kun 49 kr. i abonnement til Velkommen
 • Massevis af kundefordele gennem fordelsklubben KlubVelkommen, hvor du kan spare mange penge.
 • Personlig og hjælpsom kundeservice på både telefon, mail og chat.

Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid, og det vil vi gerne vise ansvar omkring.

Grøn el – selvfølgelig.
Hos Velkommen får du en erhvervsaftale med grøn strøm til gode priser og kun 49 kr. i abonnement. Den grønne omstilling er en kerneværdi i vores virksomhed, og derfor har vi indtil nu udelukkende købt grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker til vores kunder. Hvis du vælger en aftale hos os, så sørger vi selvfølgelig også for at købe grønne certifikater for 100 % af dit forbrug i fremtiden.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Grøn strøm skal være let tilgængeligt, gennemskueligt og til at betale. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Den grønne strøm du får igennem Velkommen stammer fra vedvarende energikilder kategori 2.
Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid.
Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm.
 

Grøn strøm karakteriseres som energi, der er produceret af 100 % vedvarende energikilder som f.eks. vand-, sol og vindenergi. Elnettet i Danmark består af henholdsvis et distributions- og transmissionsnet, hvor alt el, der produceres, blandes sammen. På den måde går den strøm, der produceres, ikke til spilde.

Det betyder dog også, at du ikke kan være sikker på, at den strøm, der kommer ud af din stikkontakt, udelukkende er grøn strøm. Når vi sælger grøn strøm, betyder det, at vi indkøber en mængde certifikater fra vedvarende energikilder, der svarer til dit forbrug. Hvis alle traf valget om kun at købe grøn strøm, ville elnettet til sidst kunne stå som en gennemført bæredygtig variabel, der udgør en enorm besparelse for det samlede CO2-udslip.

Certifikater er jeres garanti for den bæredygtige profil

Vi indkøber en mængde certifikater, der svarer til hele jeres virksomheds samlede elforbrug fra 100 % vedvarende energikilder. Hvis vi kunne få alle til at tage dette valg, ville strømmen i alle de danske virksomheder med tiden blive 100 % grøn.

 

Energinet udsteder certifikater for produktion af grøn strøm. Dvs. når en vindmølle producerer en given mængde strøm, så får producenten udstedt certifikater svarende til den producerede mængde.

 

Vi mener ikke, at I som virksomhed behøver at gå på kompromis med miljøet, og samtidig behøver I ikke betale overpris for el til erhverv. Derfor er alle vores produkter som minimum kategoriseret med et “blad” i henhold til den mærkningsordning, Forbrugerombudsmanden og branchen lancerede i 2020. Det betyder, at al den strøm, vi indkøber til både private og erhverv, stammer fra 100 % vedvarende energikilder. Vi har indtil nu indkøbt strøm produceret fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

 

Ét blad

Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele jeres elforbrug.

 

To blade

Elprodukter med to blade er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele jeres elforbrug. Derudover skal der være lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, I forbruger.

Priser og produkter er forskellige fra leverandør til leverandør. Det bedste råd til at finde den billigste el-leverandør er, at du først og fremmest skaber dig et overblik over hvilke elselskaber, der findes, deres priser og produkter. Der er dog stadig et par ting, du bør være opmærksom på, når du vælger nyt elselskab og el-abonnement:

 • Introduktionstilbud
  Tjek, om der er tale om et introduktionstilbud, og hvad prisen bliver efter endt intro-periode.
 • Bindingsperiode
  Undersøg altid, om der medfølger en bindingsperiode til tilbuddet.
 • Få tilsendt tilbuddet på skrift
  Derudover vil det altid være en god idé at få tilbuddet og de dertilhørende betingelser tilsendt på skrift, hvis du eksempelvis har været i kontakt med en sælger per telefon.

Svaret er JA!

Du kan nemt og enkelt følge med i dit forbrug på MitVelkommen-selvbetjening.

Få overblik over jeres elforbrug med selvbetjening
I vores selvbetjening får I adgang til en masse brugbare værktøjer og data. Følg med I jeres elforbrug, se regninger, skift betalingsmetode og meget mere.

Følg med I jeres elforbrug

Tiden er en knap ressource, og vi vil gerne have lov til at gøre det så nemt for jer som muligt at bevare overblikket over jeres elforbrug med vores online selvbetjening.

 

Når I køber klimavenlig strøm fra Velkommen, får I adgang til vores selvbetjening via et personligt password, som I får tilsendt på mail. ’Min selvbetjening’ giver jer en række forskellige muligheder, blandt andet et komplet overblik over jeres elforbrug. Her kan I nemlig følge med i, hvor mange penge I har brugt helt ned på timeniveau, samt hvor mange kWh I brugte det sidste år, den sidste måned eller uge eller helt ned på enkelte dage.

 

Det kan bl.a. hjælpe jer med at finde ud af, hvilke af virksomhedens aktiviteter der kræver mest strøm, om I bruger mere strøm end nødvendigt og meget mere. Selvbetjeningen bliver dermed endnu et værktøj, I kan bruge på jeres rejse mod at blive mere grønne.

 

Følg med i jeres forbrug

Det stigende fokus på bæredygtighed hos befolkningen gennemsyrer hele det danske samfund. De miljømæssige indsatser og forventningerne dertil bliver dermed større og og større, hvor man ser, at flere virksomheder sætter klimavenlighed og samfundsansvar som et kerneområde i forretningsmodellen. For at imødekomme danskernes efterspørgsel indebærer det, at den bæredygtige profil står snor lige.

Med en billig grøn elaftale hos Velkommen, bliver I et skridt tættere på en klimavenlig forretning. Ved at understøtte driften af virksomheden med et 100% grønt elforbrug, bliver der skabt merværdi for jeres virksomhed – blandt andet på grund af konkurrenceparametrene  “bæredygtighed” og “samfundsansvar”. På den måde bliver der skabt et bedre omdømme, hvorved virksomhedens brand og brandassociationer styrkes hos de danske forbrugere.

Dette medvirker blandt andet også til, at øge efterspørgslen på virksomhedens produkter, åbner op for adgangen til nye kundetyper og bidrager samtidig til den grønne omstilling.

Hos Velkommen mener vi, at det er vigtigt at tage et ansvar, der fra et samfundsmæssigt perspektiv, kan komme alle til gode. Ved at vælge den grønne strøm til tager I et ansvar, hvor I er med til at bidrage til udviklingen og fremskyndelsen af de vedvarende energikilder.

En grøn profil
Vi indkøber certifikater for strømmen, der svarer til jeres virksomheds samlede strømforbrug fra 100% vedvarende energikilder. Hvis vi kunne få alle til at tage dette valg, så ville strømmen i alle de danske virksomheder med tiden blive 100% grøn. Tidligere har vi bl.a. indkøbt certifikater fra både norsk vandkraft og danske vindmøller.

Skal din virksomhed støtte op omkring den grønne omstilling med grøn strøm?

Se dine muligheder her.

Elprisen afhænger af udbud og efterspørgsel, hvorfor det er billigere at bruge strøm når elnettet er mindst belastet.

Der er en række faktorer, der spiller ind på elprisen – heriblandt den grønne omstilling, årstid, tidspunkt på døgnet, vejrforhold samt priser på CO2- og brændselspriser.

 

Vejr, årstid og tidspunkt på døgnet

Der er en række faktorer, der spiller ind på elprisen – heriblandt den grønne omstilling, årstid, tidspunkt på døgnet, vejrforhold samt priser på CO2- og brændselspriser.

I takt med, at den grønne omstilling skrider frem, lukkes kul- og atomkraftværker. Dette vil have en naturlig påvirkning på kapacitetsbalancen, hvor mindre kapacitet vil få elpriserne til at stige. Det skyldes, at udbud og efterspørgsel regulerer priserne på elmarkedet. I forbindelse hermed vil elprisen også stige når efterspørgslen er højest – og omvendt, hvorfor årstid og tidspunktet på dagen spiller en væsentlig rolle for elprisen.

Mere end 40% af vores samlede energiproduktion i Danmark stammer fra vindkraft, og derfor bliver vejrforhold en afgørende faktor for produktion af strøm. Samtidig med, at kraftværkerne lukker, træder kraftværkskapaciteten ikke i kraft når vinden ikke blæser. På den måde sætter det et større pres på elnettet.

Ydermere vil højere priser på brændsel og CO2, have en klar kausalitet med højere elpriser. Det skyldes, at det typisk er marginalprisen fra kulfyrede kraftværker, som bestemmer elprisen på markedet.

Da el påvirkes af efterspørgslen, er den som regel billigst om natten, hvor der er mindre pres på elnettet. I forbindelse hermed vil elprisen også være billigere i sommerperioden frem for vinterhalvåret, da de mørke timer er færre og vi ikke forholder os lige så meget inden døre.

Svaret er JA!

At bidrage til den grønne omstilling står højt på vores dagsorden. Derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker – til gavn for klimaet.

Men det skal hverken være kompliceret eller dyrt at træffe grønne valg. Heller ikke, når det kommer til el – og netop disse holdninger gør, at vi adskiller os fra andre energiselskaber. Vi er gennemsigtige og forsøger ikke at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi kæmper for, at det skal være let og billigt at være elkunde hos os uden at gå på kompromis med den grønne omstilling.

Vi indkøber certifikater, der stammer 100% fra grønne kilder – på den måde er du sikret grøn strøm. Tidligere har vi købt certifikater fra både norsk vand og dansk vind, og vi vil i fremtiden selvfølgelig også sørge for at indkøbe 100% fra grønne energikilder for dit forbrug.

Den største besparelse er dig selv.

Hvis du tænker over dit elforbrug, er der faktisk mange penge at spare på elregningen. Det er heldigvis nemmere, end de fleste går og frygter – for med lidt nye vaner og enkle tips går det hele let. Vil du have mere information omkring sparetips.

Find brugbare sparetips her .

I Danmark fungerer elnettet sådan, at alle former for el så at sige blandes sammen. Du kan derfor ikke være sikker på, at det udelukkende er el fra grønne kilder, der strømmer ud af stikkontakten.

Af den grund indkøber vi certifikater, der svarer til alle vores kunders samlede strømforbrug fra 100 % vedvarende energikilder. Vi har indtil nu indkøbt strøm produceret fra to kilder: vind og vand. Er du interesseret i den grundigere forklaring, kan du læse mere om vores tilgang til grøn strøm.