Skift_elselskab nemt

Skift elselskab

Vidste du, at der ingen forskel er på kvaliteten af el? Strøm er strøm – der er ingen leverandører, der kan levere bedre strøm end andre. Derfor kan det svare sig at se på, hvad du betaler for el hos din nuværende leverandør. Der kan nemlig meget muligt være penge at spare ved at skifte elselskab, for nok er strøm bare strøm, men elselskaber kan til gengæld være vidt forskellige.

3 simple steps – så har du en ny elleverandør

Velkommen_Tilmeld_groen_elaftale_online

Tilmeld dig online

Du kan hurtigt og nemt skifte elselskab og få billig strøm fra Velkommen her på siden.
Velkommen_Vi_klarer_resten

Vi klarer resten

Du skal ikke foretage dig yderligere. Vi klarer nemlig alt det praktiske for dig.
Velkommen_billig_groen_elaftale

Nyd en grøn elaftale

Nu kan du blot læne dig tilbage og nyde en grøn og billig elaftale.

Overgangsperioden forklaret

Det lyder måske for nemt – men det er blot, fordi vi klarer hele den del af processen, som er krævende. Det gør vi, for at du kan få billig el uden at skulle besvære dig. Derfor kan du jo selvfølgelig sagtens være nysgerrig for at finde ud af, hvad der sker “omme bagved”, når du skifter elleverandør. Det gennemgår vi derfor her.

Vi opsiger din nuværende aftale

Som vi har nævnt et par gange før, er det heldigvis nemt og ubesværet at skifte elselskab. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”godkend tilmelding”, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Herfra er det os, som varetager dine interesser overfor dit tidligere elselskab. Det betyder, at dit tidligere elselskab automatisk får besked, når du vælger at skifte eludbyder. Du behøver derfor ikke selv at kontakte din tidligere leverandør af el for at opsige din aftale – det gør vi nemlig for dig. 

 

 

Overgangsperiode til ny eludbyder

Vi estimerer dit forbrug

Når din tilmelding er gået igennem hos os, sørger vi for at orientere om estimater for dit forventede elforbrug. Det gør vi, fordi man i Danmark betaler en månedlig eller kvartalsvis acontobetaling for strøm.

Acontobeløbet er en estimering af dit strømforbrug og baserer sig på en gennemsnitlig beregning for dit årlige forbrug af el. Det er dog indrettet sådan med el, at acontobeløbet baserer sig på dit foregående års forbrug. Derfor kan du opleve, at elregningens beløb svinger og ikke er det samme måned for måned eller pr. kvartal. Det skyldes, at man ofte bruger mere strøm i nogle perioder (især vinterhalvåret), hvorfor elregningen vil være højere i denne periode.

 

Overgangsperiode til nyt elselskab

Vi begynder leveringen

Når vi har opsagt dit abonnement hos din nuværende udbyder samt indhentet estimater om dit nuværende forbrug, er vi klar til at levere strømmen til dit hjem. Strømmen går altid aktiv d. 15 eller 16. i måneden. Hvis du skifter til os efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at din strøm når at gå aktiv til d. 15 eller 16. i den indgående måned.

Når skiftet til en ny elleverandør er gået igennem, aflæses din elmåler. Senest 6 uger efter, at du har skiftet elselskab, vil du have krav på en slutopgørelse fra din tidligere udbyder af el.

Levering af grøn strøm

Skift elselskab hurtigt – det tager kun et øjeblik

Har du 2 minutter? Mere tid behøver du faktisk ikke afsætte til projektet. Så klarer vi resten.

Tilmelding på 2 minutter

Du skal følge linket herunder og udfylde tilmeldingen.

Vi klarer resten

Vi kontakter og opsiger dit nuværende elselskab samt indhenter oplysninger om dit estimerede strømforbrug.

Læn dig tilbage og nyd en grøn elaftale

Nu kan du med god samvittighed læne dig tilbage og nyde din grønne el.
Klimavenlig_plante

Værd at vide

Du kan tilmelde en ny elaftale online lige her – det tager bare 2 minutter at skifte.

Vi kontakter og opsiger nemlig dit nuværende elselskab , samt indhenter oplysninger om dit estimerede strømforbrug.

Der er ingen forskel på kvaliteten af strøm, og der kan faktisk være penge at spare med en ny elaftale.

Vi har lavet et værktøj, hvor du kan sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser på linket her.

Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”Godkend tilmelding”, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Vi giver dit tidligere elselskab automatisk besked, når du vælger at skifte eludbyder.

Når du har tilmeldt dig, kan blot læne dig tilbage og nyde en grøn elaftale.

Siden 2003 har der været frit elvalg i Danmark. Det betyder, at du helt frit kan vælge din foretrukne elleverandør.

blade_elnet

Det samme – bare anderledes

Vidste du, at der ikke er nogen forskel på kvaliteten af din el – og at du uanset valget af elleverandør altid vil få den samme el ud igennem din stikkontakt? Derfor er elregningen det ideelle sted at spare penge, så længe din eludbyder opfylder dine behov. Den eneste forskel, når du skifter eludbyder er bare, at du nu modtager opkrævningen fra en anden virksomhed.

Når du vælger Velkommen som din elleverandør, får du den samme strøm ud af kontakten. Ved at skifte elselskab er forskellen blot, at du får din strøm til en billig pris – og er sikker på, at vi kun indkøber grøn el til vores kunder.

Se dine fordele som Velkommen kunde

Nextory_Cmore

Det får du:

Utallige fordele

Som Velkommen kunde får du adgang til de populære abonnementstjenester Nextory og C More. Helt konkret får du 2 måneders gratis medlemskab af Nextory og 1 måneds gratis streaming på C More.

Sidst men ikke mindst bliver du også en del af KlubVelkommen. I samarbejde med LogBuy tilbyder vi dig mere end 2.800 attraktive rabatter. Her kan du spare penge på blandt andet tøj, rejser, fitness, ting til hjemmet og meget mere. Besparelserne er uendelige når du er en del af KlubVelkommen.

Hvorfor vælge Velkommen?

Vi har sagt det flere gange, men siger det gerne igen. Det skal være nemt at skifte elselskab, ligesom det også skal være nemt at være kunde hos et elselskab. Længere er den ikke. Som elkunde hos Velkommen er du sikret en uproblematisk og ligetil levering og betaling af strøm. Det er en af vores absolutte topprioriteter. Derudover fokuserer vi også på både prisen på el og på produktet, så du som forbruger får grøn, billig el ud af stikkontakten derhjemme.

Grøn strøm til 0 kr. i abonnement

Der er ingen grund til at pakke det ind: Hos Velkommen får du grøn strøm til gode priser og 0 kr. i abonnement. Den grønne omstilling er i fuld gang. Det hverken kan eller vil vi lukke øjnene for som energiselskab. For at bidrage aktivt til en mere bæredygtig fremtid har vi indtil nu udelukkende købt grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker til vores kunder. Hvis du vælger at blive elkunde hos os, kan du være sikker på, at der ingen slinger er i valsen, når det kommer til grøn omstilling. Vi sørger selvfølgelig for at købe grønne certifikater for 100 % af dit forbrug i fremtiden.

Vi er ikke som alle andre, og det er faktisk til din fordel. Vi er gennemsigtige og forsøger ikke at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Hos os kommer du som kunde i forreste række – vi har fokus på dig og gør hver dag vores bedste for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os. Naturligvis uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Danske_vindmoeller_groen_el

Billig el, god kundeservice og letforståelige regninger

Der er ingen, der ønsker at betale overpris eller gøre det besværligt for sig selv. Slet ikke, hvis man ved, at det kan gøres billigere og nemmere. Hos Velkommen sætter vi en ære i at skabe de bedste betingelser for dig som elkunde. Når du vælger os som elselskab, får du en kombination af vores 3 kerneværdier: god og tilgængelig kundeservice, regninger, der er letforståelige og billig el.

Når vi siger, at vi gør det billigt at få el, så er det ikke bare tom snak. I hele 2021 lå vores elpriser under markedsgennemsnittet på variable produkter – og dette selvom vi kun sælger grøn strøm. 

Vælg os som elselskab – tilmeld dig Velkommen. Det er nemt og overskueligt for dig at skifte elselskab. Du udfylder blot en simpel tilmeldingsformular. 2 minutter af din tid er alt, det kræver.

Pige_i_groen_skov

Vil du også hjælpe klimaet?

Vi indkøber certifikater, der stammer 100% fra grønne kilder – på den måde er du sikret grøn energi. Tidligere har vi købt certifikater fra både norsk vand og dansk vind, og vi vil i fremtiden selvfølgelig også sørge for at indkøbe 100% fra grønne energikilder for dit forbrug.

groen_stroem_fra_vandkraftvaerker
GrønEl
certificeret_groen_stroem_maerkningsordning_blade
Med dette produkt får du:
  • 100% certificeret el fra grønne kilder
  • Gratis oprettelse
  • Lav elpris der følger markedet

Vil du vide mere?

Sådan bliver du kunde

Det er heldigvis let, simpelt og helt enkelt at skifte elselskab og blive kunde hos Velkommen. Du kan nemlig få billig grøn el med en udfyldningsformular, der bare tager 2 minutter. Når du har klikket ”Tilmeld” ved den grønne elaftale, som passer bedst til dit behov, er du kun få klik fra at bruge strøm med god samvittighed. Så skifter du nemlig til et grønt og billigt elselskab på få minutter. Når du har tilmeldt dig, så klarer vi resten for dig. Det bliver ikke meget nemmere

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du har mulighed for at følge med i dit forbrug helt ned på timeniveau, få et komplet overblik over dine elregninger, registrere flytning med bare få klik og meget mere.

Hvordan foregår skiftet?

Når du klikker tilmeld skal du blot udfylde et par enkelte oplysninger og til sidst trykke på ”godkend tilmelding”. Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde en grøn elaftale – vi klarer nemlig resten for dig!

  1. Vi kontakter dit tidligere elselskab og opsiger aftalen for dig. På den måde behøver du ikke tænke på at skulle opsige din aftale med dit tidligere elselskab. Det sker nemlig helt automatisk.
  2. Dernæst sørger vi for at indhente oplysninger om dit tidligere elforbrug på din adresse, så vi kan opstille et estimat for dit forventede forbrug i de kommende måneder. Som forbruger er man forpligtet til at betale for den strøm man bruger, og da man betaler forud for el, opkræver din eludbyder dig for den strøm som du forventes at måtte bruge. Det varierer hos de forskellige elselskaber om du betaler 1- eller 3 måneder forud for dit elforbrug. Når du skifter elselskab, kan du derfor opleve, at du enten kan have et tilgodehavende eller derimod skulle betale penge for den mængde strøm, som du har brugt. Opkrævningen vil ske på samme måde som du normalt har betalt dine regninger. Skulle du derimod have et tilgodehavende, skal du ofte selv bede om udbetalingen af disse. Du finder typisk dit tilgodehavende i din selvbetjening hos dit forhenværende elselskab.
  3. Når vi har indhentet estimater for dit forventede forbrug og opsagt dit tidligere elselskab, er vi klar til at begynde leveringen af grøn strøm til din bolig. Din grønne el går altid aktiv d. 15. eller 16. i en måned. Så har du skiftet til grøn strøm fra Velkommen efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at strømmen når at gå aktiv i den indgående måned. Men bare rolig du kommer selvfølgelig ikke til at stå uden strøm! Du får blot os som dit nye elselskab måneden efter.

Så nemt er det faktisk at skifte elselskab.

Kan det betale sig at skifte elselskab?

Måske er du træt af din nuværende eludbyder, synes priserne er for høje, ikke tilfreds med kundeservice eller noget helt fjerde. Uanset årsagerne du har for at skifte til et nyt elselskab, så er svaret, at det godt kan betale sig at skifte elselskab. Der kan faktisk være mange penge at spare om året ved at vælge et nyt elselskab. Som resultat af liberaliseringen af elmarkedet i 2003, er der nu frit valg på alle hylder, når du skal finde en ny elleverandør. Strøm er strøm, hvorfor kvaliteten heraf ikke varierer – uanset hvilket elselskab du vælger. Vores priser har i 2021 ligget under markedsgennemsnittet, og ved at skifte elselskab til os, kan du desuden bruge din strøm med god samvittighed. Vi sælger nemlig udelukkende grøn strøm fra vedvarende energikilder. På den måde kan du både få en billig elaftale og samtidig værne om de klimavenlige og grønne værdier, ved at skifte elselskab.

Prøv vores prisberegner her, og få et estimat for hvor meget du kan spare ved at skifte elselskab og få billig grøn strøm fra Velkommen.

Koster det noget at skifte elselskab?

Det er nemt og gratis at skifte elselskab. Siden 2003 har der været frit elvalg i Danmark, hvilket betyder, at du kan skifte til lige netop det elselskab du ønsker, hver enten om du bor til leje eller ejer en bolig. Du kan læse meget mere om dine rettigheder som elkunde ved at klikke her.

Således kan du i princippet skifte elselskab kvit og frit, og i praksis ville du faktisk kunne skifte elselskab hele tiden – men det er der selvfølgelig ingen grund til, hvis du er tilfreds med en grøn og billig elaftale, som du kan få hos os. Du skal dog være opmærksom på om du er i bindingsperiode hos dit nuværende elselskab. Bryder du din bindingsperiode, bliver der tillagt et gebyr for at skifte eludbyder. Bindingsperioden varierer fra elselskab til elselskab, men din leverandør af el kan højst binde dig i 6 måneder. Du kan med fordel klikke her og læse mere om bindingsperioden og hvad du skal være opmærksom på før du skifter elselskab.

Kan jeg miste strømmen når jeg skifter elselskab?

Du kan måske være bekymret for, at du skulle miste strømmen når du skifter eludbyder. Dette er ikke tilfældet, da bevillingshaveren i dit nærområde har forsyningspligt, hvorfor du altid er sikret levering af strøm. Flytter du f.eks. adresse, overgår du til den tidligere eludbyder, hvis du ikke vælger at skifte til en anden. Der er derudover ingen forskel på kvaliteten af din el, hvorfor elregningen er det ideelle sted at spare penge, så længe din eludbyder opfylder dine behov. Den eneste forskel der er når du skifter eludbyder er bare, at du nu modtager opkrævningen fra en anden virksomhed. Så hvorfor ikke spare lidt penge på din elregning og samtidig støtte den grønne omstilling?

Tager det lang tid at skifte eludbyder?

Det er heldigvis nemt og ubesværet at skifte elselskab. Elmarkedet i Danmark er indrettet således, at dit tidligere elselskab automatisk får besked når en kunde vælger at skifte eludbyder, og du behøver derfor ikke selv at kontakte din tidligere leverandør af el for at opsige din aftale. Vælger du at skifte til Velkommen sørger vi for at orientere os om estimater for dit forventede forbrug, hvis du blot har dit målenummer klar. Vores tilmeldingsformular tager kun 2 minutter at udfylde. Svaret er derfor nej! – det er hverken besværligt eller tager lang tid at skifte elselskab. Du kan faktisk skifte elselskab ved et par enkelte klik, lidt oplysninger og så klarer vi resten! Du kan derfor skifte elselskab på bare 2 minutter. Med et nyt elselskab kan du opnå besparelser på varmeregningen og samtidig tage et klimavenligt standpunkt. Vi sælger nemlig både billig el og grøn strøm. Det vil sige at vi udelukkende sælger strøm fra vedvarende energikilder.

Hvor meget kan man spare ved at skifte elselskab?

Din besparelse ved at skifte elselskab afhænger selvfølgelig af dit årlige forbrug af kWh. Har du et højt forbrug af kWh, vil der selvfølgelig også være flere penge at hente ved at skifte til et elselskab med en lavere pris pr. kWh. Nogle selskaber tilbyder en billigere kWh pris, men tillægger derudover et abonnement for at være kunde hos dem. Dette skal du være opmærksom på, når du sammenligner prisen pr. kWh. Forsyningstilsynet foretog i 2018 en undersøgelse med et udfald der viste, at en gennemsnitlig privat husstand kan opnå en besparelse på mellem 90 og 780 kr. om året, ved at vælge en billigere elleverandør. Har du et større elforbrug end den gennemsnitlige private husstand, så er der endnu flere penge at hente ved at skifte til en billigere løsning.

Med vores prisberegner kan du få et estimat for den årlige besparelse, som du vil kunne opnå ved at skifte elselskab til Velkommen. Prisberegneren kan du finde ved at klikke her.

Vi synes, at det skal være sjovt, fair og billigt at være elkunde i Danmark. Derfor tilbyder vi alle vores kunder en billig elaftale med priser, der i 2021 lå under markedsgennemsnittet. Desuden sparer du ikke blot penge på varmeregningen, men opnår også store besparelser på det samlede CO2-udslip. Vi sælger nemlig udelukkende grøn el fra vedvarende energikilder. Tidligere har vi indkøbt certifikater fra vand- og vindenergi, og vi vil i fremtiden selvfølgelig også indkøbe certifikater svarende til dit forbrug fra 100% energivenlige og naturlige kilder.

Læs mere om hvor meget vores kunder har sparet klimaet for indtil videre her.