Skift elselskab til Velkommen

For nogen virker det at skifte elselskab som et uoverskueligt projekt.
Skift af elselskab til Velkommen er dog det stik modsatte nemlig let og hurtigt.
Hos os får du:

✅Lavt tillæg pr. kWh.
✅Grøn strøm.
✅Variabel elaftale.

Det tager kun et par minutter.  Og så koster det dig 0 kr. i oprettelse!

Skift elselskab og få en billig elaftale

Skift elselskab til Velkommen, og få en af Danmarks måske billigste elselskaber. Vi har over 35.000 kunder som betaler op til 14% mindre på deres elregning sammenlignet med gennemsnittet for hele 2023.
Vi holder fast i vores lave tillæg for atter at kunne give vores kunder et godt 2024, hvor elregningen ikke er større end nødvendigt.

Grøn energi
GrønEl
certificeret_groen_stroem_maerkningsordning_blade
Med dette produkt får du:
  • 1 kr. i abonnement
  • Billigere end gennemsnittet i 2023
  • 100% certificeret grøn el
  • 0 kr. i oprettelse og gratis adgang til KlubVelkommen
  • Skift på kun 2 minutter.

Skift elselskab med 3 lette trin

Tjek bindingsperiode
Tjek bindingsperioden hos dit nuværende elselskab. Bindingsperioden kan du hurtigt finde ved at tjekke aftalen med elselskabet, eller ved at ringe og spørge dem direkte. Din bindingsperiode vil som udgangspunkt aldrig være på mere end 6 måneder.

Tjek dit opsigelsesvarsel
Det er samtidig væsentligt at tjekke om dit nuværende elselskab har et opsigelsesvarsel. Du kan nemt finde disse informationer i din elaftale.

Tjek elprisen
Når du har tjekket bindingsperioden samt potentielle opsigelsesvarsel, kan du med fordel finde dit kommende elselskab.
Husk altid at undersøge om det er en elaftale med gebyrer og abonnementsbetaling, da det kan have stor betydning for den samlede elpris.

Pristjek din nuværende elaftale

Overvejer du at skifte elselskab?
Familien Jensen med 2 voksne og 2 børn med et forbrug på 5600 kWh årligt kunne gennemsnitligt have sparet
1.306,76 kr. på en årlig elregning for hele 2023.

Vores prisberegner sammenligner tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os.

Skal du flytte? Husk din strøm!

I vores øjne er det enormt uoverskueligt både, at skulle tilmelde sig et elselskab på sin nye adresse, huske at få penge tilbage fra den gamle adresse og aflæse målere på de helt rigtige datoer.

Derfor har vi lavet “Flyt Med”. Et simpelt, men smart koncept, der automatisk flytter din elaftale med ind på din nye adresse. Du skal jo heller ikke købe nyt mobilabonnement, når du flytter, så hvorfor skulle det være anderledes med elaftalen?

Over 70.000 glade kunder

Meld flytning i selvbetjeningen

Du kan nemt og hurtigt melde din flytning på vores selvbetjening under kategorien Mit abonnement. Det tager kun få minutter.
Velkommen_Vi_klarer_resten

Vi klarer resten

Du skal ikke foretage dig yderligere. Vi klarer nemlig alt det praktiske for dig.

Vi flytter med næste gang

Du behøver ikke tænke over elleverandør, næste gang du flytter. Vi flytter automatisk din aftale med i fremtiden.

Værd at vide når du skifter elselskab…

Nej – det er ganske nemt og enkelt.

Når du skifter til Velkommen klarer vi alt det bagvedliggende ved dit skifte af elselskab. Vi mener, at det skal være nemt og ligetil for dig.

Derfor kan du selvfølgelig sagtens være nysgerrig for at finde ud af, hvad der sker “omme bagved”, når du skifter elleverandør.

Hvis du vil vide mere, så kan du læse videre i de næste nedenstående bokse.

Hvis du allerede har besluttet dig for at skifte til elselskab til Velkommen og en grøn variabel elaftale, så kan du gøre det lige her👇

Nej – det klarer vi helt enkelt og nemt for dig.

Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”godkend tilmelding”, så behøver du ikke at foretage dig yderligere. Herfra bliver der automatisk givet besked videre til dit tidligere elselskab om, at du skifter elselskab.

Dit tidligere elselskab får altså automatisk besked, når du vælger at skifte eludbyder.

Du behøver derfor ikke selv at kontakte din tidligere elleverandør for at opsige din aftale.

Nej – dit forbrug bliver automatisk estimeret ud fra dit tidligere forbrug.

Når din tilmelding er gået igennem, sørger vi for at orientere om estimater for dit forventede elforbrug. Betaling sker typisk igennem acontobetaling.

Hvad er acontobetaling?
Det er normalt i Danmark, at man betaler månedlig eller kvartalsvis acontobetaling forud for sit strømforbrug. Man kan også beskrive det som, at du ‘sparer op i banken’, så du har til betaling af dit kommende forbrug.

Acontobeløbet baserer sig på en gennemsnitlig beregning for dit årlige forbrug af el, hvor acontobeløbet baserer sig på adressens foregående års forbrug.

Du kan af den grund opleve, at elregningens beløb svinger og ikke er det samme måned for måned eller kvartal til kvartal. Dette skyldes, at det er helt normalt, at man bruger mere strøm i visse perioder (især vinterhalvåret, hvor det er mørk og koldt), hvorfor elregningen typisk vil være højere i denne periode.

Når vi har opsagt dit abonnement hos din nuværende udbyder samt indhentet estimater om dit nuværende forbrug, er vi klar til at levere strømmen til dit hjem.

Strømmen går typisk aktiv d. 15 eller 16. i måneden. Hvis du skifter til os efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at din strøm når at gå aktiv til d. 15 eller 16. i den indgående måned.

Når skiftet til en ny elleverandør er gået igennem, aflæses din elmåler. Senest 6 uger efter, at du har skiftet elselskab, vil du have krav på en slutopgørelse fra din tidligere udbyder af el.

Det lyder måske lidt indviklet, men det er faktisk ret simpelt, og det hele sker helt automatisk.

Vi køber grønne certifikater for 100 % af dit forbrug. På den måde er du med til at tænke grønt og bæredygtigt. Derudover får du lavt abonnement og o kr. i oprettelse.

Grøn strøm, 1 kr. i abonnement og masser af kundefordele

Du bliver en del af den grønne omstilling
Ved at skifte elselskab til Velkommen får du får strøm baseret 100 pct. på vedvarende energikilder.
Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm, og indkøber udelukkende kun strøm fra 100% certificeret grønne energikilder bl.a. fra danske vindmøller og norske vandkraftværker. Se her vores seneste eldeklaration

Du undgår høje merudgifter
Et højt månedligt abonnement til din elleverandør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Velkommen kommer dyre abonnementer til livs. Du betaler derfor kun 1 kr. i abonnement til Velkommen og 0 kr. i oprettelse.

Vi forsøger ikke at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Vi sidder derfor klar til at snakke med dig på både telefon, mail og chat.