elpriser time for time i svendborg

Skift elselskab

Vidste du, at der ingen forskel er på kvaliteten af el?

Der er dog forskel på, hvilken elleverandør du vælger, prisen og typen af strøm der indkøbes. Der kan være penge at spare ved at skifte elselskab, for nok leverer vi alle sammen strøm, men elselskaber kan til gengæld være vidt forskellige.

 

Det er let at skifte elselskab

For nogen virker det at skifte elselskab som et uoverskueligt projekt.
Skift af elselskab er dog det stik modsatte nemlig let og hurtigt.
Det tager kun et par minutter. Det eneste du skal er at tjekke 3 simple ting!

Skift elselskab med 3 lette trin

Tjek bindingsperiode
Tjek bindingsperioden hos dit nuværende elselskab. Bindingsperioden kan du hurtigt finde ved at tjekke aftalen med elselskabet, eller ved at ringe og spørge dem direkte. Din bindingsperiode vil som udgangspunkt aldrig være på mere end 6 måneder.

Tjek dit opsigelsesvarsel
Det er samtidig væsentligt at tjekke om dit nuværende elselskab har et opsigelsesvarsel. Du kan nemt finde disse informationer i din elaftale.

Tjek elprisen
Når du har tjekket bindingsperioden samt potentielle opsigelsesvarsel, kan du med fordel finde dit kommende elselskab.
Husk altid at undersøge om det er en elaftale med gebyrer og abonnementsbetaling, da det kan have stor betydning for den samlede elpris.

Overgangsperioden forklaret i 3 simple trin

Det er nemt og enkelt

Det lyder måske for nemt – men det er blot, fordi vi klarer hele den del af processen, som er krævende. Det gør vi, for at du kan få billig el uden at skulle besvære dig. Derfor kan du jo selvfølgelig sagtens være nysgerrig for at finde ud af, hvad der sker “omme bagved”, når du skifter elleverandør. Læs videre på næste slide👉

Trin 1: Vi afmelder din nuværende aftale

Det er nemt og ubesværet at skifte elselskab. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”godkend tilmelding”, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Herfra er det os, som varetager dine interesser overfor dit tidligere elselskab. Det betyder, at dit tidligere elselskab automatisk får besked, når du vælger at skifte eludbyder. Du behøver derfor ikke selv at kontakte din tidligere elleverandør for at opsige din aftale – det gør vi for dig. Læs videre på næste slide👉

Trin 2: Vi estimerer dit forbrug

Når din tilmelding er gået igennem, sørger vi for at orientere om estimater for dit forventede elforbrug. Det er normalt i Danmark, at man betaler månedlig eller kvartalsvis acontobetaling for sit strømforbrug. Acontobeløbet baserer sig på en gennemsnitlig beregning for dit årlige forbrug af el, hvor acontobeløbet baserer sig på adressens foregående års forbrug. Derfor kan du opleve, at elregningens beløb svinger og ikke er det samme måned for måned eller kvartal til kvartal. Det er normalt at bruge mere strøm i visse perioder (især vinterhalvåret), hvorfor elregningen typisk vil være højere i denne periode. Læs videre på næste slide👉

Trin 3: Vi begynder leveringen

Når vi har opsagt dit abonnement hos din nuværende udbyder samt indhentet estimater om dit nuværende forbrug, er vi klar til at levere strømmen til dit hjem. Strømmen går altid aktiv d. 15 eller 16. i måneden. Hvis du skifter til os efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at din strøm når at gå aktiv til d. 15 eller 16. i den indgående måned. Når skiftet til en ny elleverandør er gået igennem, aflæses din elmåler. Senest 6 uger efter, at du har skiftet elselskab, vil du have krav på en slutopgørelse fra din tidligere udbyder af el.

6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

✔️ 0 kr. i oprettelse og lavt abonnement.
✔️ Variabel elpris – udnyt strømmen når den er billigst.
✔️ Grøn strøm fra vedvarende energikilder.
✔️ Personlig kundeservice.
✔️ Fri app og nyttige genveje.
✔️ Ekstra besparelser via fri adgang til Rabatunivers.

Vi er sammen om at skabe en grønnere fremtid – start med dit valg af elaftale.

Læs uddybende om punkterne her👇

Grøn strøm, 1 kr. i abonnement og masser af kundefordele

Den grønne omstilling er i fuld gang, og vi er med i den. Vi køber udelukkende strøm fra 100% certificeret grønne energikilder bl.a. fra danske vindmøller og norske vandkraftværker (Velkommens eldeklaration). Vi køber grønne certifikater for 100 % af dit forbrug og på den måde, er du med til at tænke grønt og bæredygtigt.

Vi gør meget for, at være så gennemsigtige som muligt. Vi forsøger ikke at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser.
For os er det vigtigt, at give dig som kunde en så personlig rådgivning som muligt, og hjælp hvis nødvendigt. For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær.

Derudover får du med et produkt fra Velkommen får du ubegrænset adgang til KlubVelkommens Rabatunivers, hvor du kan spare ekstra i hverdagen.

Værd at vide

Det er heldigvis let, simpelt og helt enkelt at skifte elselskab og blive kunde hos Velkommen.

Du kan tilmelde en ny elaftale online lige her – det tager kun 2 minutter at skifte.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du har mulighed for at følge med i dit forbrug helt ned på timeniveau, få et komplet overblik over dine elregninger, registrere flytning med bare få klik og meget mere.

Vi kontakter og opsiger dit nuværende elselskab og sørger for at indhente oplysninger om dit estimerede strømforbrug.

Når du klikker tilmeld skal du blot udfylde et par enkelte oplysninger og til sidst trykke på ”godkend tilmelding”. Herefter kan du blot læne dig tilbage og nyde en grøn elaftale – vi klarer nemlig resten for dig!

Du kan tilmelde en ny elaftale online lige her

  1. Vi kontakter dit tidligere elselskab og opsiger aftalen for dig. På den måde behøver du ikke tænke på at skulle opsige din aftale med dit tidligere elselskab. Det sker nemlig helt automatisk.
  2. Dernæst sørger vi for at indhente oplysninger om dit tidligere elforbrug på din adresse, så vi kan opstille et estimat for dit forventede forbrug i de kommende måneder. Som forbruger er man forpligtet til at betale for den strøm man bruger, og da man betaler forud for el, opkræver din eludbyder dig for den strøm som du forventes at måtte bruge. Det varierer hos de forskellige elselskaber om du betaler 1 eller 3 måneder forud for dit elforbrug. Når du skifter elselskab, kan du derfor opleve, at du enten kan have et tilgodehavende eller derimod skulle betale penge for den mængde strøm, som du har brugt. Opkrævningen vil ske på samme måde som du normalt har betalt dine regninger. Skulle du derimod have et tilgodehavende, skal du ofte selv bede om udbetalingen af disse. Du finder typisk dit tilgodehavende i din selvbetjening hos dit forhenværende elselskab.
  3. Når vi har indhentet estimater for dit forventede forbrug og opsagt dit tidligere elselskab, er vi klar til at begynde leveringen af grøn strøm til din bolig. Din grønne el går altid aktiv d. 15. eller 16. i en måned. Så har du skiftet til grøn strøm fra Velkommen efter d. 1., kan du ikke være sikker på, at strømmen når at gå aktiv i den indgående måned. Men bare rolig du kommer selvfølgelig ikke til at stå uden strøm! Du får blot os som dit nye elselskab måneden efter.

Så nemt er det faktisk at skifte elselskab.

Måske er du træt af din nuværende eludbyder, ikke tilfreds med kundeservice, vil gerne have flere kundefordele eller noget helt fjerde. Uanset årsagerne du har for at skifte til et nyt elselskab, så er svaret, at det ofte godt kan betale sig at skifte elselskab.

Der kan være mange fordele og penge at spare om året ved at vælge et nyt elselskab.

Hos Velkommen betaler du kun for dit aktuelle elforbrug med et lavt kWh-tillæg. Du får oprettelse til 0 kr. samt kun 1 kr. i abonnement til Velkommen. Derudover får du fri adgang til vores KlubVelkommen Rabatunivers, som er fyldt med masser af attraktive rabataftaler og tilbud til ekstra besparelser i hverdagen.

Ved at skifte elselskab til os, kan du desuden bruge din strøm med god samvittighed. Vi sælger nemlig udelukkende grøn strøm fra vedvarende energikilder. På den måde kan du både få en billig elaftale og samtidig værne om de klimavenlige og grønne værdier ved at skifte elselskab.

Prøv vores prisberegner her, og få et estimat for hvor meget du kan spare ved at skifte elselskab og få billig grøn strøm fra Velkommen.

Siden 2003 har der været frit elvalg i Danmark, hvilket betyder, at du kan skifte til lige netop det elselskab du ønsker, hver end du bor til leje eller ejer en bolig. Du kan læse meget mere om dine rettigheder som elkunde ved at se her.

Nej du mister ikke strømmen ved skift af elselskab.

Dette skyldes at bevillingshaveren i dit nærområde har forsyningspligt, og derfor er du altid sikret levering af strøm. Flytter du f.eks. adresse, overgår du til den tidligere eludbyder, hvis du ikke vælger at skifte til en anden.

Din besparelse ved at skifte elselskab afhænger selvfølgelig af dit årlige forbrug af kWh.

Med vores prisberegner kan du få et estimat for den årlige besparelse, som du vil kunne opnå ved at skifte elselskab til Velkommen. Prisberegneren kan du finde her.

Vi synes, at det skal være sjovt, fair og billigt at være elkunde i Danmark. Derfor tilbyder vi alle vores kunder en billig elaftale med priser, der i 2021 lå under markedsgennemsnittet. Vi sælger udelukkende grøn el fra vedvarende energikilder. Tidligere har vi indkøbt certifikater fra vand– og vindenergi, og vi vil i fremtiden selvfølgelig også indkøbe certifikater svarende til dit forbrug fra 100% energivenlige og naturlige kilder.

Læs mere om hvordan vi sikrer dig grøn strøm her.

Nej, når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”Godkend tilmelding”, behøver du ikke at foretage dig yderligere. Vi giver dit tidligere elselskab automatisk besked, når du vælger at skifte eludbyder.

Vores tilmeldingsformular tager kun 2 minutter at udfylde – det er hverken besværligt eller tager lang tid at skifte elselskab. Du kan faktisk skifte elselskab ved et par enkelte klik, lidt oplysninger og så klarer vi resten!

Du kan tilmelde en ny elaftale online lige her – det tager bare 2 minutter at skifte.

Når du har tilmeldt dig, kan blot læne dig tilbage og nyde en grøn elaftale.