Følg med i dit forbrug med vores selvbetjening

Alt samlet ét sted. Nemt, overskueligt og brugbart.

Følg med i dit forbrug

Tiden er en knap ressource, og vi vil gerne have lov til at gøre det så nemt for dig som muligt med vores online selvbetjening.

Når du køber strøm fra Velkommen, får du adgang til vores selvbetjening via et personligt password som du får tilsendt på mail. ’Min selvbetjening’ giver dig en række forskellige muligheder – blandt andet et komplet overblik over dit elforbrug. Her kan du nemlig følge med i hvor mange penge du har brugt helt ned på timeniveau, samt hvor mange kWh du brugte det sidste år-, måned-, uge eller på enkelte dage.

Se dine regninger

På ’min selvbetjening’ bliver det meget nemmere at holde styr på elregningerne – her har vi nemlig lavet en fane, hvor du kan downloade og se en oversigt over dine aktuelle og tidligere fakturaer og opgørelser for el.

På den måde bliver det nemmere for dig at skabe overblik over dine elregninger

Meld nemt flytning

Vores selvbetjening gør det også meget nemmere for dig, når du skal skifte adresse. På siden har du nemlig mulighed for at registrere din flytning med bare et par enkelte klik.

Selvbetjeningen giver dig et overblik over både dit abonnement, dine produkter samt muligheden for hurtigt at danne dig et overblik over/ tilkøbe tillægsprodukter.

Vil du have muligheden for at tage del i disse fordele? – Så klik her og tilmeld dig grøn strøm fra Velkommen.

Hvorfor vælge Velkommen?

Udover vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt, så fokuserer vi også på både prisen og produktet.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du billig strøm til lave priser og 0 kr. I abonnement. Den grønne omstilling er en kerne værdi i vores virksomhed – derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Gode priser, god kundeservice og nemme regninger.

Hos Velkommen vægter vi højt, at det hverken skal være dyrt eller besværligt at være elkunde. Med en elaftale hos os får du en kombination af vores 3 kerneværdier – eminent kundeservice, regninger der er til at forstå og sidst men ikke mindst, at det skal være billigt at være elkunde i Danmark.

Vi gør det nemt og overskueligt for dig at skifte elselskab med en tilmeldingsformular der tager bare 2 minutter.

Vores priser ligger under markedsgennemsnittet, og du kan læse meget mere om vores elpriser herunder.