Få overblikket med app’en

Velkommen app’en er brugbar alle. På denne side fortæller vi mere om appens muligheder, samt direkte link til hvor du kan downloade Velkommen elpris-appen. På siden finder du ligeledes en tabel for det aktuelle døgns estimerede elpriser – udnyt de billigste timer og spar penge.

Se elprisen time for time og meget mere til📱

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge, hvor du kan.
Du kan derfor med god mening downloade vores Velkommen elpris-app og udnyt fordelene:

✅ Hold øje med elpriserne time for time og udnyt strømmen, når den er billigst
✅ Få tilsendt brugbare sparetips og gode råd til besparelser.
✅ Ekstra besparelser og nyttig viden gennem KlubVelkommen.
✅ Velkommen-kunder kan nemt og hurtigt logge direkte ind i Selvbetjeningen MitVelkommen.
… og meget mere til📱💰

Find link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor👇

Download elpris app’en

Download vores gratis elpris-app, hvor du kan følge dagens elpriser og mange flere nyttige muligheder.
Med app’en bliver det nemmere for dig at bruge strømmen, når den er billigst.

Vær opmærksom på, at det er en forudsætning, at du har en elaftale med variabel elpris, hvis du ønsker at opnå en besparelse.

Hos Velkommen får du altid en elaftale med en variabel elpris.

Få tilsendt dagens elpriser direkte til din indbakke hver morgen👇

Udnyt de billigste timer, og spar penge

Få priserne serveret på et sølvfad – nemmere bliver det ikke.

Hvis du ikke er så meget til at bruge en elpris app, så kan du også vælge at få tilsendt dagens estimerede elpriser time for time til din e-mail indbakke hver morgen – helt uforpligtende selvfølgelig! Det ene udelukker naturlig ikke det andet.

Aktuelle døgns estimerede rå elpriser

Hos Velkommen har vi muligvis lavet den bedste elpris-app til alle, der gerne vil spare lidt penge på strømmen. Elpris-appen koster ingen penge og er tilgængelig for alle. I appen kan du følge strømpriserne for i går, i dag og det kommende døgn. Elprisen er opgivet i elspotpris, som svarer til det, du ser i grafen herunder.

Aflæs nemt prisen på én kWh, og spar penge på dit elforbrug! På få sekunder kender du elspotprisen lige nu, og endnu nemmere er det, hvis du har appen på din smartphone. Så kræver det blot et enkelt greb ned i lommen for at finde ud af, hvornår det bedst betaler sig at vaske tøj, starte opvaskeren og lade elbilen, og hvornår du bør være en lyseslukker.

Vest
Øst

Sådan skal du forstå viste priser
Priserne i ovenstående elpris graf leveres af ’EnergiDataService.dk’. Velkommen A/S indestår ikke for nøjagtigheden af de oplyste priser, som kan variere fra priser der fremgår af andre kilder.

EnergiDataService.dk oplyser at prisen pr. kWh er for den rå strøm og uden eventuelle tillæg, abonnementer, skatter og afgifter.
Øst dækker for Danmark øst for Storebælt. Vest dækker for Danmark vest for Storebælt.

Priserne illustrerer derfor den estimerede pris for indkøb af rå el i kroner pr. kW time eksklusiv moms. I prisen skal derudover tillægges betaling for brug af elnet til levering af energi og bestemte nettariffer samt abonnement til dit lokale netselskab og Energinet. Ligeledes skal tillægges Statens elafgifter, samt et eventuelt abonnement og kWh-tillæg fra dit elselskab. Læs mere om nævnte delkomponenter her.

Graf og app kan med stor fordel benyttes til at spare penge, hvis du har et variabelt elprodukt. Gå efter at placere størstedelen af dit elforbrug i døgnets billigste timer.

Send din elregning på skrump med vores elpris-app

Her kommer vi lige med et par el sparetips til, hvordan du får størst mulig besparelse ved at bruge elpris-appen. Grafen og appen er effektive værktøjer, som gør det let for dig at spare penge, men husk, at det kræver, du har et variabelt elprodukt – hvilket du selvfølgelig får hos Velkommen.

Når du kender dagens elpris via appen, kan du nemt gå efter at placere størstedelen af dit elforbrug i døgnets billigste timer. Det gælder især for de husholdningsmaskiner, som du alligevel ikke kan undgå at bruge, og som bruger en væsentlig mængde af strøm.

Du kan med fordel vente med at gøre følgende, indtil strømmen er billigst:
✅Vaske tøj
✅ Tørre tøjet i tørretumbleren
✅ Lade din elbil
✅ Starte opvaskeren

variabel-elpris

Bliv klar til at spare på blot ét minut

Det eneste, du skal gøre, er at downloade vores elpris-app via linket ovenover. Den er tilgængelig både til Android og iOS. Når du har downloadet vores elpris-app, skal du blot vælge, om du bor i den østlige eller vestlige del af Danmark, da priserne i de to landsdele ofte varierer.

Du er nu klar til at planlægge dit elforbrug og spare penge!

Elprisgrafen, du finder længere oppe på siden, svarer til den graf, du får adgang til i Velkommens elpris-app – bare i et mobilvenligt design. Grafen viser dig, hvad strømmen koster time for time i det aktuelle døgn. Du kan også se elpriserne for de tidligere døgn. Elpriserne for det efterfølgende døgn bliver som regel tilgængelige kl. 13.00 hver dag.

I vores app med elpriser har du derudover mulighed for at vælge, om du ønsker at se prisen inklusiv moms og elafgift eller ej.