Forsikringsaftaler som skaber tryghed for dig

I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalg af fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, sundhed, alvorlig sygdom, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige. Som Velkommen-kunde får du 18% i rabat på dine forsikringer.

Læs uddybende om forsikringsmuligheder nedenfor.

Dit forsikringsvalg

ABCforsikring sørger for at du er i gode hænder og godt dækket, så du kan være sikker på den erstatning, du har krav på.

I vores samarbejde med ABCforsikring tilbyder vi dig derfor et bredt udvalg af forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, sundhed. alvorlig sygdom, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Læs mere uddybende om de forskellige forsikringsmuligheder som vi dækker nedenfor.

Download ABCforsikring app’en

Vi anbefaler dig, at downloade ABCforsikring appen. Med appen har du altid dine forsikringer lige ved hånden, f.eks. ved skade, behov for akut rejsehjælp eller vejhjælp.

Med appen har du også en oversigt over hvordan du er forsikret – og du kan sende en besked til os, eller bede om at blive kontaktet når det passer dig.

Pristjek dine nuværende forsikringsaftaler

Prøv ABCforsikrings prisberegner med de forsikringer som er relevant for dig.

Hos ABCforsikring får du den bedste dækning, og dine forsikringer er blandt de bedste, så du har økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude – hos ABCforsikring får du trygge rammer for dig og hele familien.

Om ABCforsikring

ABC har afdækket forsikringerne hos svenske Eir Försäkring AB, som jf. lovgivningen i Danmark er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

ABCforsikring har mangeårig erfaring som især bygger på nutidens teknologi. Derfor finder du et uafhængigt og enkelt forsikringskoncept, du kan få glæde af.
De forsikringer du kan få hos ABCforsikring, stræbes på at være blandt de førende – og til fornuftige priser.

Få op til 18% i rabat på dine forsikringer

Som Velkommen-kunde opnår du en samlerabat på op til 18% på dine forsikringer hos ABCforsikring.

Velkommen tilbyder en bred vifte af tjenester herunder, 100% certificeret grøn strøm, varmepumper af bedste kvalitet, privat ladestander, attraktive mobilløsninger og naturgas.

Vi arbejder målrettet på at levere omkostningseffektive løsninger af højeste kvalitet, der gør hverdagen mere bekvem, økonomisk og bæredygtig for alle vores kunder.

6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

18% samlerabat på dine forsikringer hos ABCforsikring

Med en elaftale fra Velkommen får du også:
✔️ 0 kr. i abonnement.
✔️ Variabel elpris.
✔️ Grøn strøm.
✔️ Personlig kundeservice.
✔️ Elpriser time for time i app’en.
✔️ Ekstra besparelser i Klubvelkommens Rabatunivers.

Vi er sammen om at skabe en grønnere fremtid – start med dit valg af elaftale.

Læs uddybende om punkterne v

Værd at vide…

 

I vores samarbejde med ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, sundhed og alvorlig sygdom, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Det er hos svenske Eir Försäkring AB at ABCforsikring har afdækket sine forsikringerne. Eir Försäkring AB er jf. lovgivningen i Danmark medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.