Forsikringsaftaler som skaber tryghed for dig

I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt af fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Som Velkommen-kunde får du 18% i rabat på dine forsikringer.

ABC har afdækket forsikringerne hos svenske Eir Försäkring AB, som jf. lovgivningen i Danmark er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber. Få et uforpligtende forsikringstjek nu👇

Her skiller vi os ud

Forsikringsaftaler som er efter bogen

ABC har afdækket forsikringerne hos svenske Eir Försäkring AB, som jf. lovgivningen i Danmark er medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

Fri adgang til KlubVelkommen

Med en forsikringsaftale hos ABCforsikring får du også adgang til KlubVelkommen, hvor du kan finde et hav af gode tilbud og rabatter🤩 Bl.a. til: Tivoli, H&M, Zalando, Hoteles.com, C More, Nextory, Podimo, Hello Fresh, Københavns Zoologiske Have, Legoland, Bonbon Land, Wolt, Jagger, BookBeat, Cellbes, Takeout, Daniel Wellington, Verisure og meget mere 💰

Enkelt og overskueligt

Udover forsikringsaftaler kan du også finde 100% certificeret grøn strøm og kvalitetsvarmepumper. Derudover tilbyder vi attraktive mobilløsninger samt privat ladestandere og naturgas. Alle aftaler er inklusiv fri adgang til yderligere besparelser i KlubVelkommen.
Kombiner og lav pakkeløsninger efter dit behov. Enkelt og overskueligt. Alt samlet ét sted.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen og vores samarbejde med ABCforsikring bliver du en del af familien. Og en familie hjælper hinanden. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær. Du skal føle dig velkommen. Velkommen i familien.

Pristjek dine nuværende forsikringsaftaler

Prøv ABCforsikrings prisberegner med de forsikringer som er relevant for dig.

Hos ABCforsikring får du den bedste dækning, og dine forsikringer er blandt de bedste, så du har økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude – hos ABCforsikring får du trygge rammer for dig og hele familien.

Værd at vide…

 

I vores samarbejde med ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige.

Det er hos svenske Eir Försäkring AB at ABCforsikring har afdækket sine forsikringerne. Eir Försäkring AB er jf. lovgivningen i Danmark medlem af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.