Services og tilvalg til dit mobilabonnement

På denne side finder du uddybende information om vores forskellige tilvalg og services til alle vores mobilabonnementer. Uanset hvilket abonnement der passer bedst til dine behov, har vi ekstratjenester og muligheder, der kan tilpasse det til dine præferencer og gøre din mobiloplevelse endnu bedre

5G i dit mobilabonnement

Hos Velkommen stræber vi efter at give vores kunder den bedste oplevelse. Derfor er 5G inkluderet i flere af vores mobilabonnementer, så du kan nyde lynhurtig dataforbindelse. Find oversigt over alle vores mobilpakker her.

Er du allerede blevet fristet til et abonnement fra Velkommen uden 5G er det altid muligt at tilkøbe for kun 29kr./md.

glad_mand_telefon_5G

Du kan nemt og enkelt få eSIM

ESIM er en digital udgave af det fysiske simkort, som du kender.

Med indlejret SIM-kort behøver du aldrig mere bekymre dig om at skifte eller miste dit SIM-kort. Når du bliver mobilkunde hos Velkommen vælger du selv om du vil skifte dit fysiske simkort ud med et eSIM.

Du kan vælge eSIM når du køber mobilabonnement hos Velkommen.

glad_kvinde_mobil_esim

Tilkøb af datadelingskort

Med et datadelingskort har du mulighed for at fordele data mellem flere af dine enheder og/eller med andre personer. Har du for eksempel børn, der skal underholdes på tablet, eller skal du følge med i to fodboldkampe samtidigt? Så er datadeling helt ideelt.

Er du nysgerrige på fordele ved datadelingskort kan du læse mere her: Hvad er datadelingskort?

Med et mobilabonnement fra Velkommen kan du tilkøbe et datadelingskort ved at logge ind på din selvbetjening og gå ind under Abonnement → Dit simkort →  Bestil og rediger dit datadelingskort.

Det koster kun 29 kr. / md.

Mor_barn_tablet_deling_data
tablet_familie_glade

Bliv en del af Danmarks bedste netværk

Hos Velkommen vil vi vores kunder det godt. Derfor bruger vi TDC NET, der er det mest fejlfrie netværk på markedet. Oplev friheden med et lynhurtigt og stabilt internet med Danmarks bedste dækning med vores store udvalg af mobilpakker og mobilt bredbånd.

Mulighed for tilkøb af ekstra GB

Mobilabonnementer fås med mange forskellige GB data, og det er fjollet at betale for mere, end du egentlig bruger. Hvor mange GB, du har behov for, afhænger af dit daglige dataforbrug. Er du i tvivl om hvor mange GB du egentlig har behov for, så kan du med fordel læse: Hvor mange GB data bruger man på en måned?.

Med et mobilabonnement hos Velkommen har vi gjort det nemt og enkelt at tilkøbe ekstra 20 GB data til kun 29 kr./md.

kvinde_mobil_på_farten

Værd at vide om datadelingskort

Du kender måske det med, at du har en masse GB data tilovers i dit mobilabonnement, og i netop det tilfælde kan et datadelingskort være en rigtig god idé. Selvom et datadelingskort koster ekstra, kan det være rigtig godt givet ud. På den måde går den data, du har tilovers ikke til spilde.

Hos Velkommen kan du tilkøbe et datadelingskort for kun 29 kr. om måneden. Her kan du få op til 3 ekstra simkort, som du eksempelvis kan bruge i din tablet, bærbare PC eller en hvilken som helst anden mobil enhed, der understøtter dit SIM-kort. På den måde får du mest muligt ud af dit mobilabonnement.

Er du i tvivl om hvor meget GB data du bruger om måneden, og om et datadelingskort kunne være noget for dig? Så kan du heldigvis nemt og enkelt selv gå ind og tjekke i din smartphones indstillinger. Det du skal gøre er:

  • Har du en Iphone skal du følge trinene: Indstillinger Mobil Forbrug af mobildata.
  • Har du i stedet en Android telefon skal du følge trinene: Indstillinger Dataforbrug.

Ser du i dine indstillinger, at du langt fra har brugt den datakapacitet, som der ellers er inkluderet i dit abonnement, kan et datadelingskort helt sikkert være at foretrække. På den måde kan du få mulighed for at udnytte alt den data, som du betaler for.

Services og tilvalg hos Velkommen

Et mobilabonnement til enhver smag

Vores services og tilvalg er lavet til dig, for at imødekomme lige præcis dine behov og ønsker for et mobilabonnement. Dermed slipper du for at betale ekstra for eksempelvis 5G, hvis du alligevel ikke har en mobil, der kan køre det – og dermed ikke har brug for denne ekstra feature. Hvis du derimod har en række ønsker til, hvad dit mobilabonnement skal indeholde, kan vi sagtens klare det.

Med et mobilabonnement fra Velkommen, skal du aldrig bekymre dig om, hvor meget du snakker i telefon. Vi tilbyder nemlig fri tale inkluderet i alle vores mobilabonnementer – på den måde kan du snakke ligeså tosset du vil.

Vi har 4G inkluderet i alle vores abonnementer, men vil du rejse med på den lynhurtige rejse i skyen, så skal du da ikke snydes for det. Derfor tilbyder vi 5G i nogle af vores mobilabonnementer, og alternativt kan du tilkøbe 5G for kun 29 kr. / md.

Få mest muligt ud af dit mobilabonnement med Velkommen

Vi tilbyder, at du kan tilkøbe et datadelingskort, hvor du kan få op til 3 ekstra SIM-kort for kun 29 kr. / md. Har du eksempelvis ekstra data tilovers i dit mobilabonnement, så kan datadelingskortet være en helt essentiel mulighed, for at udnytte dit mobilabonnement bedst muligt. De ekstra GB data og de ekstra SIM-kort kan du bruge til at streame film og serier på din tablet, game løs på din bærbare PC eller noget helt tredje – det er naturligvis helt op til dig.

Vi tilbyder Danmarks bedste netværk

Derudover tilbyder vi, at du kan få Danmarks bedste netværk. Vi bruger nemlig TDC NET som flere gange er blevet kåret til landets bedste. På den måde skal du aldrig tænke over, hvor dit netværk rækker. Det dækker nemlig i hele landet, uanset om du befinder dig på landet, i toget eller noget helt tredje – så er du altid sikret dækning på din mobil.

Mulighed for ekstra GB data 

Har du brug for mere data end det, der er inkluderet i dit mobilabonnement, kan du heldigvis nemt og enkelt tilkøbe ekstra GB data. Du kan tilkøbe 20 GB ekstra data om måneden.

Vores selvbetjening

Med et mobilabonnemnt hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan tilkøbe ekstra data, skifte mobilabonnement og meget mere. Du tilgår selvbetjeningen her eller på vores hjemmeside, hvor du logger ind med dit individuelle login.