Læsetid: 2 min.

Bedst i test: Danmarks suverænt bedste mobile netværk

Best i test danmarks bedste netværk

Når du vælger mobilnetværk, skal brugeroplevelsen gerne være tæt på fejlfri. TDC NET, som Velkommens mobilpakker benytter, blev i 2024 for 9. år i træk kåret til den bedste mobile netværksoplevelse ­– både i de enkelte regioner og på landsplan.

Danmarks bedste mobilnetværksoplevelse

Kåringen af TDC NET som det bedste er baseret på en måling udført af Teknologisk Institut. I den seneste måling fra 2024 er brugeroplevelsen af TDC NET sammenlignet med tre andre store danske netværk, hvor TDC NET skiller sig markant ud på flere parametre. Samlet set har TDC NET på landsplan en 88 % fejlfri mobilnetværksoplevelse, mens de andre netværk ligger på 71 %, 73 % og 74 %.

Målingen er udført med en af de mest populære mobiltelefoner i Danmark: iPhone 15 – 5G, og er fortaget på 691 udvalgte målesteder fordelt i hele landet ved land, by, øer, skov og strand.

Den ultimative oplevelse med 5G

5G, der er den seneste standard inden for mobil og mobilt bredbånd, er blandt andet designet til at tilbyde betydeligt højere uploadshastigheder i forhold til tidligere teknologier. Det giver brugeren mulighed for at downloade og uploade store mængder data hurtigere.

TDC NET har et landsdækkende og fuldt udbygget 5G netværk med 99,9 % adgang. De øvrige teleselskaber har 99,1 % 97,5 % og 97,1 % adgang til 5G.

Fem fordele ved at være på TDCs netværk:

  • På landsplan 88% fejlfri mobilnetværksoplevelse
  • Hurtigste og mest fejlfrie download og upload
  • 99,7% % fejlfri videostreaming med 5G mobiltelefon
  • Mest fejlfrie mobile opkobling til Teams-møder
  • På landsplan og i de enkelte regioner en markant bedre samlet mobilnetværksoplevelse end andre selskaber.

Læs rapporten Måling af mobilnetværksoplevelse 11. marts – 21. april 2024 i Danmark fra Teknologisk Institut og dyk ned i tallene.

Blev en del af Danmarks bedste mobile netværk

Hos Velkommen vil vi vores kunder det godt. Derfor bruger vi TDC NET, der er det mest fejlfrie netværk på markedet. Oplev friheden med et lynhurtigt og stabilt internet med Danmarks bedste dækning med vores store udvalg af mobilpakker og mobilt bredbånd.

I størstedelen af vores pakker er 5G inkluderet, mens det i andre pakker kan tilkøbes for kun 29 kr./md. Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dit behov og sidder klar til at hjælpe, hvis du har nogle spørgsmål.

Se dine muligheder for: