Flytning af elaftale

Står du overfor en flytning?

Der er ofte meget at huske på, når man flytter til en ny bolig. Vi hjælper dig igennem hvad du skal huske, når du skal rykke fra A til B.

GrønEl

Når du har tilmeldt dig, så klarer vi alt det bagvedliggende ved dit skifte. Nemt og enkelt.

0 kr. i oprettelse
1 kr. abonnement/mdr.
100% certificeret grøn strøm
Variabel elpris
Kundeservice via telefon, mail og chat

Det kan betale sig at tage stilling til din elaftale ved flytning

Med enhver flytning følger en masse overvejelser: Hvad skal med? Og hvad skal blive? Men midt i flytterodet opstår også en sjælden
mulighed for at starte på en frisk.

Det gælder også dit valg af elleverandør. Uanset hvilket elselskab du vælger, så vil kvaliteten af din strøm altid være den samme. Strøm er strøm. Til gen gæld kan der være gode penge at spare, hvis du foretager en flytning af el og skifter elselskab.

Meld flytning i selvbetjeningen

Du kan nemt og hurtigt melde din flytning på vores selvbetjening under kategorien Mit abonnement. Det tager kun få minutter.

Vi klarer resten

Du skal ikke foretage dig yderligere. Vi klarer nemlig alt det praktiske for dig.

Vi flytter med næste gang

Du behøver ikke tænke over elleverandør, næste gang du flytter. Vi flytter automatisk din aftale med i fremtiden.

6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

Huskeliste til hvad du skal huske under din flytning

Når du skal flytte, skal du huske flere ting, bl.a. at melde flytning til din elleverandør.

Nemt med huskelisten

Det skal du, så vi kan være helt sikre på, at alt forløber som det skal og helt gnidningsfrit.
Vi har samlet alt, hvad du skal vide omkring flytning i nedenstående link.

Husk, at vi i kundeservice altid sidder klar til at hjælpe dig på telefon, mail og live-chat hver mandag til fredag kl. 9-17.

Tilmeld el ved flytning: Velkommen flytter med

Slip for besværet, når du skal flytte

Er der noget mere irriterende end alle de ting, du skal huske, når du flytter? Vi har selv stået i situationen mange gange. I vores øjne er det enormt uoverskueligt både, at skulle tilmelde sig et elselskab på sin nye adresse, huske at få penge tilbage fra den gamle adresse og aflæse målere på de helt rigtige datoer. Derfor har vi lavet “Flyt Med”. Et simpelt, men smart koncept, der automatisk flytter din elaftale med ind på din nye adresse. Du skal jo heller ikke købe nyt mobilabonnement, når du flytter, så hvorfor skulle det være anderledes med elaftalen?

Vi gør det hele meget nemmere for dig

Med vores “Flyt med”-koncept undgår du at skulle have penge retur fra din gamle adresse, tage stilling til en ny aftale, og hvad der ellers måtte følge med. Din aftale hos os overgår blot til din nye adresse, og vi justerer automatisk dit forventede forbrug, hvis du nu skulle være flyttet fra lejlighed til hus – eller omvendt.

De 5 hurtige

Der kan være mange ting, du skal tage stilling til, når du flytter adresse – vi har samlet 5 vigtige punkter.

Husk at melde flytning til Folkeregisteret senest 5 dage efter, at du er flyttet. Det kan du gøre på Borger.dk eller på din nye kommunes hjemmeside. Du kan melde flytning for dig selv eller for hele din husstand. Du registrerer din flytning med dit NemID/MitID.

Hvis du har brug for hjælp til registrering af din flytning online, kan du kontakte borgerservice hos din kommune.

Husk at sætte dit navn på postkassen, når du flytter ind i din nye bolig.

Du modtager mange vigtige ting – specielt når du flytter. Du modtager fx helt automatisk (såfremt du har husket at melde flytning) et nyt sundhedskort med posten.

Hvis dit navn ikke står på postkassen på din nye adresse med det samme, risikerer du, at din post bliver sendt tilbage, da postvæsenet ellers ikke har pligt til at aflevere din post. I den forbindelse skal du huske at fjerne navnet på den tidligere beboer på adressen.

Der er mange ting, man skal have styr på i forbindelse med flytning. Start derfor med at pakke dine ting ned i god tid. Det kan være en fordel at organisere dine flyttekasser med forskellige labels – på den måde bliver det meget nemmere for dig, når du skal pakke ud igen.

Hvis du vil spare nogle penge, kan det være en god ide at spørge venner eller familie om hjælp til flytning – måske i bytte for pizza på dit nye lokale pizzeria. Dette er et godt alternativ til dyre flyttefirmaer.

I forbindelse med, at du melder flytning i Folkeregisteret, skal du også tage stilling til, om du vil have en ny læge. Du kan altid beholde din nuværende læge, uanset hvor langt væk du flytter. Det kan dog være en god ide at skifte læge, hvis du flytter langt væk fra din nuværende.

Hvis du flytter mere end 15 km væk fra din nuværende bopæl (5 km i København, Frederiksberg, Dragør eller Tårnby Kommune), skal du tage stilling til, om det kan give mening for dig at vælge en ny læge.

I forbindelse med flytning skal du huske at aflæse el, gas, vand og varme og melde dette til forsyningsselskaberne. Du skal yderligere aflæse forbruget og tilmelde dig hos forsyningsselskaberne på din nye adresse.

Slip for besværet med Velkommen som din eludbyder: Med Velkommen som din eludbyder slipper du dog for nogensinde, at skulle tage stilling til din el når flytter.

Med vores ”Flyt med” koncept flytter vi helt automatisk med dig, og du undgår derved at skulle have penge retur fra din gamle adresse, tage stilling til en ny aftale og hvad der ellers måtte være.

variabel vs fast elrpis aftale

Prøv vores elprisberegner

Med vores prisberegner behøver du ikke at finde lommeregneren frem. Vi har lavet et værktøj, hvor du kan sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os.

Få rådgivning om en elaftale med grøn strøm

Vælg med fordel en elaftale med variabel elpris, så du kan udnytte strømmen, når den er billigst.

Vi giver dig personlig rådgivning og vejledning til den bedste løsning for dig. Hvis du vil ringes op, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Værd at vide

Siden 2003 har der været frit elvalg i Danmark. Det betyder, at du helt selv bestemmer hvilken eludbyder du gerne vil have.

Du skal dog være opmærksom på, om du har indgået en bindende aftale med din nuværende eludbyder. Din nuværende elleverandør kan maks binde dig i 6 måneder.

Du kan helt frit vælge din foretrukne elleverandør på din nye adresse.

Hvis du allerede er kunde hos Velkommen, så flytter vi faktisk med dig. Alt du skal gøre er at registrere din flytning på ‘Min selvbetjening’ senest 7 dage før du flytter.

Lejet bolig

Hvis du flytter i en lejebolig, så behøver du ofte ikke gøre noget med din elaftale. Dette skyldes, at de fleste udlejere sørger for, at du som lejer bliver tilmeldt et elselskab.

Men – det betyder dog ikke, at du er tvunget til at forblive kunde hos det pågældende elselskab. I Danmark har vi frit elvalg, og det gælder også for lejere. Du kan altså godt skifte elselskab, selvom din udlejer har en aftale med et andet elselskab.

Ejet bolig

Men skal du flytte i en ejerbolig, så skal du tage et aktivt valg og vælge det elselskab, du vil have til at levere el til din nye adresse.

Hvis du vil blive ved med at være kunde i det samme selskab, kan du sagtens tage din aftale med. Dette sker i nogle tilfælde automatisk, men du bør for en sikkerhedsskyld altid melde din flytning til det elselskab.

Hvis du slet ikke gør noget, så får du et standardtilbud fra det lokale netselskab, som sikrer dig, at du har strøm, når du flytter ind.

Men det bedste er, at du ser forskellige elaftaler igennem og vælger det elselskab, der er bedst for dig. Og hvis du vil skifte elselskab til Velkommen, vi klar til at hjælpe dig med det. Vi klarer alt det praktiske for dig.