Varmepumpe af høj kvalitet

Invester i en bæredygtig bolig

Vi sikrer dig en støjsvag, effektiv og driftssikker varmepumpe. Derudover kan du potentielt spare mange penge på varmeregningen.

En varmepumpe frigør dig for afhængigheden af fossile brændsler såsom olie og gas.
Vi hjælper dig med den rigtige varmepumpe til dit behov.

Pakketilbud
Varmepumpe + GrønEl
Du får:
 • 100% certificeret grøn elaftale*
  Yderligere rabat grundet valg af pakkeløsning.
 • Vi udbyder 4 forskellige varmepumpe-modeller
 • Hjælp til reduceret elafgift
 • Support
 • Mulighed for afbetaling
 • Vi hjælper dig til den bedste varmepumpeløsning for dig
Varmepumpe
Du får:
 • Vi udbyder 4 forskellige varmepumpe-modeller
 • Hjælp til reduceret elafgift
 • Support
 • Mulighed for afbetaling
 • Vi hjælper dig til den bedste varmepumpeløsning for dig
Godt at vide:
 • Reduceret elafgift
  Helt simpelt betyder reduceret elafgift, at du kan spare penge på den strøm din varmepumpe bruger. Hvis dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms efter de 4.000 kWh.
 • Info om GrønEl*
  100% certificeret grøn strøm. 0 kr. i oprettelse. 0 kr. i abonnement til Velkommen. Variabel kWh-pris som følger markedet + tillæg 0,1875 kr./kWh (prisen er inkl. moms). Der gælder en samlet bindingsperiode på 6 måneder (5 måneder + opsigelsesvarsel). Gratis adgang til KlubVelkommen.

Hvad er KlubVelkommen?
Du får gratis adgang til KlubVelkommen ved ét eller flere produkter. I KlubVelkommen har vi samlet nogle af landets mest attraktive rabataftaler, gode tilbud og et hav af konkurrencer. Læs meget mere her.

Vores forskellige modeller

Viessmann VITOCAL 252-A

Pålidelig, miljøvenlig og kompakt – med den nye, innovative varmepumpeteknologi fra Viessmann kan den energien udnyttes særligt effektivt til opvarmning og køling. Med en fremløbstemperatur på op til 70°C blev Vitocal 252-A specielt udviklet til modernisering, hvor eksisterende radiatorer fortsat kan bruges. Den er høj energieffektiv, og du har mulighed for app-betjening, bæredygtig drift og lækkert design.

Viessmann VITOCAL 222-A

Varmepumpen Vitocal 222-A i monoblok-konstruktion fra Viessmann udnytter miljøvenligt og omkostningseffektivt energien bedst muligt, som befinder sig i udeluften til rumopvarmning. Kompaktenheden har en integreret 220 liter varmtvandsbeholder.

Viessmann VITOCAL 150-A

Miljøvenlig, pålidelig og kompakt – med Viessmanns innovative varmepumpeteknologi kan energien udnyttes særligt effektivt til opvarmning og køling. Vitocal 150-A er egnet til modernisering, hvor eksisterende radiatorer fortsat kan bruges. Den er høj energieffektiv, og du har mulighed for app-betjening og bæredygtig drift.

Panasonic Aquarea High Performance Monoblock J-Generation

Panasonic har udviklet Aquarea Monoblock varmepumperne til husholdninger, der stiller store krav til ydeevne. Den nye Aquarea kan nemt monteres i nye eller eksisterende installationer og i alle typer ejendomme.

Spar penge ved reduceret elafgift med en varmepumpe

Hvis dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms efter de 4.000 kWh.

Der er penge at spare:
På de første 4.000 kWh betaler du 112,5 øre pr. kWh inkl. moms. Det vil sige, at du kan spare 111,5 øre pr. kWh, hvis du søger om at få reduceret din elafgift. Hvis en husstand bruger 10.000 kWh om året, kan man opnå en besparelse på 6.690 kr. om året ved at søge om reduceret elafgift.

Her skiller vi os ud

Gratis adgang til KlubVelkommen

Med en varmepumpe fra Velkommen får du også gratis adgang til KlubVelkommen, hvor du kan finde et hav af gode tilbud og rabatter🤩
Find bl.a. tilbud og rabatter til: Tivoli, H&M, Zalando, Hoteles.com, C More, Nextory, Podimo, Hello Fresh, Københavns Zoologiske Have, Legoland, Bonbon Land, Wolt, Jagger, BookBeat, Cellbes, Takeout, Daniel Wellington, Verisure og meget mere 💰

Styr din varmepumpe fra mobilen

ViCare App’en. Nu kan du styre din varmeløsning direkte fra din tablet eller smartphone ved hjælp af Vicare appen. App’en giver dig mulighed for at få overblik over dit varmeforbrug, regulere varmen, indstille til natsænkning og meget mere. For at kunne bruge ViCare App’en kræver det, at du tilkøber Vitoconnect.

Hjælp til alt det praktiske

Vi er med dig hele vejen, og lader sig hverken stå alene med opsætningen eller installationen, samt alle de små ting som man ikke tænker over også hører sig til.
Vi der der for dig!

Spar penge ved grøn omstilling

At skifte til en varmepumpe er en god løsning for både dig og miljøet, da du frigør dig for afhængigheden af fossile brændsler såsom olie og gas. Hos os får en varmepumpe som er støjsvag, effektiv og driftssikker. Derudover kan du potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe bl.a. ved reduceret elafgift.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

 

Svaret er JA!

Det er i vores samarbejde med samarbejde med den tyske storproducent Viessmann, at vi tilbyder dig muligheden for at skifte til en Luft/vand-varmepumpe af høj kvalitet. Besparelse, bolig og miljø kan sagtens hænge sammen.

Vores varmepumpe støjreduceret: 35-55 decibell, hvilket er lavere end hvis to personer står og snakker sammen. Det betyder også, at der kan opnås et lydtryksniveau i natdrift og i tre meters afstand på kun 35 dB(A). Dermed opfyldes de lovmæssige krav i henholds til Bygningsreglementet og Miljøstyrelsens Vejledning nr. 5/1984, hvor støjen hos naboerne ikke må overstige 35 dB(A) ved drift af varmepumpe i natperioden.
Derfor egner vores varmepumper sig også særdeles godt til brug i tætbebyggede områder, som fx rækkehuskvarterer.

Billedet er af Viessmanns VITOCAL 252-A Luft/vand-varmepumpe.

 

Luft til vand-varmepumpen giver billig, klimavenlig varme, der bruges som energikilde til varmt vand og opvarmning af en bolig.

Klimavenlig opvarmning
Når du vælger vedvarende energi, får du en CO2-venlig energiform. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi.

 

Mindre vedligeholdelse
Din bolig bliver nemmere og billigere at vedligeholde, fordi du udskifter til nye materialer eller ny teknologi.

 

Forøgelse af husets værdi
Din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen – bl.a. fordi du måske opnår et bedre energimærke.

 

Så meget kan du spare: 15.370 kr./år.

I et 130 m2 hus, der bruger 2.000 liter olie pr. år, skiftes til en luft til vand-varmepumpe. Oliekedlens virkningsgrad er 90 %. Den nye varmepumpe er på 8 kW og har en årsvirkningsgrad på 3,15. Huset har radiatorer og gulvvarme.

Beregn din egen estimeret besparelse med vores varmepumpe prisberegner, og se et estimat udkast for hvor meget du årligt kan spare på varmeregningen.

 

Med en varmepumpe fra Velkommen får du en bæredygtig opvarmningskilde, idet metoden fra energi til varme udnytter den energi, der allerede findes i de naturlige elementer; henholdsvis luft og jord. Varmepumpen kan erstatte store CO2 syndere som for eksempelvis olie- og gasfyr. Således optræder varmepumpen som et middel til målet om en grønnere fremtid.

Vi synes selvfølgelig, at det klimavenlige aspekt er en essentiel grund til at investere i en varmepumpe, men du kan ovenikøbet også spare penge på din varmeregning.
Desuden kan du søge om reduceret elafgift, som du kan læse meget mere om her på siden eller ved at klikke her.

På den måde er en varmepumpe både en investering, der sikrer dig en årlig økonomisk besparelse og samtidig en investering, der driver os et skridt tættere på en bæredygtig verden, og især hvis du tilknytter en 100% certificeret grøn elaftale til din varmepumpe.

Er du i tvivl om hvor meget du kan spare ved installation af en varmepumpe?
Beregn din egen estimeret besparelse med vores varmepumpe prisberegner, og se et estimat udkast for hvor meget du årligt kan spare på varmeregningen.

 

Svaret er selvfølgelig JA!

Du kan trygt lade os installere din luft-til-vand varmepumpe. Vi benytter nemlig kun VE-godkendte installatører. VE er en forkortelse for vedvarende energi. At vores installatører er VE-godkendt vil sige, at installatøren er efteruddannet, så du er sikret optimal udnyttelse af dit varmepumpeanlæg. VE-godkendelsesordningen tildeles af Energistyrelsen til installatører som er blandt de bedste til installation af energianlæg.

Når du vælger os, og får installation med VE-godkendelse, er du sikret kvalitetsbetonet installation og udnyttelse af din varmepumpe, og du får desuden mulighed for at tage del i støtteordningerne bygningspuljen og skrotningsordningen.

 

Svaret er JA!

Efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms. På de første 4.000 kWh betaler du 112,5 øre pr. kWh inkl. moms. Det vil sige, at du kan spare 111,5 øre pr. kWh, hvis du søger om at få reduceret din elafgift. Hvis en husstand bruger 10.000 kWh om året, kan man opnå en besparelse på 6.690 kr. om året ved at søge om reduceret elafgift.

Læs meget mere her.

 

Der er flere rentable egenskaber ved at skifte din varmekilde til en varmepumpe. Det er både en økonomisk besparelse på varmeregningen, men også en besparelse på det samlede CO2 regnskab.

Nedenfor fremhæver vi 3 ting, som har en væsentlig betydning:

 1. Et grønnere valg.
  Vejen til en bæredygtig verden kræver, at vi alle sammen tager et aktivt valg for at bidrage til den grønne omstilling. Ved at investere i en varmepumpe sætter du et klimavenligt standpunkt og medvirker til mindre CO2 udledning – ethvert grønnere valg tæller i det samlede CO2 regnskab. En varmepumpe udleder nemlig inden CO2, da den udnytter energien fra klodens naturlige elementer.
 2. Lækre kvalitetspumper fra tyske Viessmann.
  Med en varmepumpe fra Viessmann er du sikker på at teknologien er helt i top med en varmepumpe af høj kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. Viessmann har 35 års erfaring med installation og salg af varmepumper. Produktet er af tysk kvalitet med 5 års garanti og sætter helt nye standarder for opvarmning. Viessmanns varmepumper er næsten helt lydløse.
 3. Se hvor meget du kan spare med en varmepumpe
  Bl.a. andet kan du søge reduceret elafgift. Efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du nemlig få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh.
  Vi har lavet en beregner, hvor du med små enkelte steps kan få en indikation af din pris for installation af en varmepumpe hjemme hos dig. Beregneren laver yderligere et estimat for din årlige besparelse på varmeregningen, som du kan opnå ved at investere i en varmepumpe. Prøv vores varmepumpe prisberegner her.

 

Svaret er selvfølgelig JA!

Hvis du kombinerer en varmepumpe med en grøn elaftale, så giver vi dig som tak rabat på dit varmepumpekøb. Vores vision er nemlig at være med til at støtte op omkring en mere bæredygtig verden. Hvis energien til din varmepumpe kommer fra vedvarende energikilder, så yder den for alvor donation til at forbedre planetens vilkår.

For at give kloden de bedste forudsætninger er det selvfølgelig oplagt, at kombinere sin varmepumpe med en grøn elaftale også. Her kan Velkommen tilbyde dig begge dele.

Vi indkøber certifikater, der stammer 100% fra grønne kilder – på den måde er du sikret grøn strøm. Den grønne strøm du får igennem Velkommen stammer fra vedvarende energikilder kategori 2.
Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Læs mere om en grøn elaftale her.

 

Det afhænger af hvilken type varmepumpe du har. Vi tilbyder en luft til vand varmepumpe, der egner sig godt til et helårshus.
En luft til vand varmepumpe giver omtrent 3,5 kWh varme pr. kWh el.

 

Du kan nemt selv udregne hvor stor en varmepumpe du skal vælge. Det gør du ved at gange hvor mange kW du bruger pr. kvadratmeter til varme med din boligs størrelse. Resultatet vil således give dig et estimat for hvor stor en varmepumpe du skal have til din bolig.

Når du køber en varmepumpe gennem os får du selvfølgelig professionel råd og vejledning til at vælge den rigtige varmepumpe til lige præcis din bolig.

 

En varmepumpe skal både placeres inden- og udenfor.

Det anbefales at placere udedelen 10 cm over jorden, så der ikke dannes is fra kondensvand i vinterhalvåret.

Indedelen skal placeres i samme rum som eksisterende gasfyr eller oliefyr. Det er desuden fordelsagtigt at placere indedelen på en ydermur, hvor udedelen er placeret på den anden side af muren.

 

Du har en garanti på din varmepumpe på 5 år. Når du samtidigt tegner et abonnement hos Velkommen yder vi dog 15 års garanti på varmepumpen. Det kan vi fordi, at vi i samarbejde med Viessmann kan vi tilbyde varmepumper af tysk høj kvalitet, så din varmepumpe er sikret den længst mulige levetid.

Luft til vand varmepumper har typisk en levetid mellem 12 – 18 år.

 

Viessmann VITOCAL 252-A
Den nye generation af Vitocal luft/vand varmepumper – med særligt klimavenlige kølemidler – er førstevalget for enhver, der moderniserer sit varmeanlæg eller bygger nyt. Drevet af grøn strøm producerer de CO2-fri varme til opvarmning, køling og brugsvandsproduktion. Og de er yderst effektive: Med en COP (ydelseskoefficient) på over 5,4 (for A7/W35) genererer de mere end fem gange den brugbare energi fra én kilowatt-time elektricitet og varmen fra udeluften.

Viessmann VITOCAL 222-A

 

Viessmann VITOCAL 150-A

 

Panasonic Aquarea monoblock J-generation

Se her