Luft-til-vand varmepumper af høj kvalitet

Invester i en bæredygtig bolig med en varmepumpe

En varmepumpe bruger energi fra vedvarende energikilder, som miljøet stiller ubegrænset og gratis til rådighed. Du sparer altså potentielt mange penge på varmeregningen med en varmepumpe. Og så gør en varmepumpe dig samtidig uafhængig af fossile brændsler, og du er på den måde aktivt medvirkende til reducering af CO2-udslip og beskyttelsen af vores klima.

Vi hjælper dig med den rigtige varmepumpe til dit behov.

Vi er klar til at hjælpe dig.

Viessmann VITOCAL 252-A

Den nye særligt lydsvage varmepumpegeneration
Vitocal 252-A er kendetegnet ved høj energieffektivitet og særligt lydsvag drift, komfortabel app-betjening og et tiltalende design.

Tilbage til toppen

Viessmann VITOCAL 222-A

Omsætter miljøvenligt og effektivt den energi, der er i luften udenfor.
Vitocal 222-A udnytter miljøvenligt og omkostningseffektivt energien fra udeluften til opvarmning af rum. Modellen er lydsvag og derfor god til tæt bebyggede områder. Der er muligt at anvende en app til modellen.

Tilbage til toppen

Viessmann VITOCAL 150-A

Miljøvenlig, pålidelig og kompakt.
Med Viessmanns VITOCAL 150-A og innovative varmepumpeteknologi udnyttes energien særligt effektivt til opvarmning og køling. Modellen er kendetegnet ved høj energieffektiv, effektiv drift og du har mulighed for app-betjening.

Tilbage til toppen

Panasonic Aquarea High Performance monoblok J-generation

Den ideelle løsning til eftermontering, nybyggeri og til installationer med store krav til outputkapacitet.
Panasonics Aquarea Monoblock varmepumpe er ideelt til at sikre, at opvarmningskapaciteten bevares, selv ved meget lave temperaturer. Modellen kan nemt monteres i nye eller eksisterende installationer og i alle typer ejendomme. Mulighed for app-løsning til modellen.

Tilbage til toppen

Rådgivning hele vejen

Få tilskud til en varmepumpe fra Varmepumpepuljen

Vil du varme dit hus op på en billigere og mere klimavenlig måde?
Varmepumpepuljen er en tilskudsordning til dig, der drømmer om at skifte til en varmepumpe. Du kan få helt op til 27.000 kr. i tilskud.

Via linket kan du læse mere om kravene for at få tilskud og blive klogere på, hvordan du søger.

Hjælp til alt det praktiske

Vi er med dig hele vejen, og lader dig hverken stå alene med opsætningen, installationen og andre små ting, der hører sig til.
Vi er der for dig!

Spar penge ved grøn omstilling

At skifte til en varmepumpe er en god løsning for både dig og miljøet, fordi du frigør dig fra afhængigheden af fossile brændsler, såsom olie og gas. Hos os får du en varmepumpe, som er støjsvag, effektiv og driftssikker. Derudover kan du potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe bl.a. ved reduceret elafgift.

Spar penge med reduceret elafgift

Hvis din bolig er registreret med el som den primære opvarmningskilde (fx med varmepumpe) i Bygnings- og Boligregistret (BBR) og hos dit elselskab, kan du få refusion via lempelse af elafgift for den strøm, din varmepumpe bruger. Afgiften reduceres for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh om året.

Værd at vide

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Blandt andet dit energiforbrug i huset, omfanget af installationen osv.

Typisk skal du regne med et prisniveau på 110-160.000 kr. for et hus på mellem 80 og 140 kvadratmeter. Prisen afgøres ud fra, om du selv kan lave et fundament samt hvor stort energiforbruget er i huset.

For de fleste er købet af en varmepumpe en stor investering, men der er heldigvis flere ting, du kan gøre for at kunne investere i en grønnere fremtid og samtidig opnå store besparelser på varmeregningen.

Du kan blandt andet søge tilskud til din varmepumpe, søge om reduceret elafgift, og så vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen af din varmepumpe. På den måde kan alle være med.

 

En varmepumpe er en stor engangsinvestering, men til gengæld er der store besparelser at hente på varmeregningen samt CO2 regnskabet. Som hovedregel stiger din boligs værdi med 1-2 energimærker. Et gennemsnitlig energimærke sætter din boligs værdi op med 100.000kr.

Derudover kan du som et led i udviklingen mod en grønnere fremtid søge om tilskud til installation af en varmepumpe. Du kan også søge om reduceret elafgift, hvis dit forbrug overstiger 4.000 kWh om året. På den måde er der yderligere besparelser at hente.

Vi forstår godt, at en varmepumpe er en stor investering up front. Derfor tilbyder vi finansiering af varmepumpen i samarbejde med Resurs Bank.

Det er lovpligtigt at få et årligt serviceeftersyn på din varmepumpe, hvis du gerne vil beholde garantien. Såfremt du ikke overholder det årlige servicetjek, bortfalder garantien, og du er dermed ikke sikret ved mangler eller fejl på din varmepumpe. Skulle du glemme at få det bestilt i farten, kan du med fordel bestille et serviceabonnement til din varmepumpe.

Med en grøn elaftale og en varmepumpe fra os, tilbyder vi et serviceabonnement til en værdi af 2.000 kr., til din varmepumpe for kun 179 kr. om måneden.

På den måde er du sikret, at garantien på din varmepumpe holder.

Svaret er JA!

Det er i vores samarbejde med samarbejde med den tyske storproducent Viessmann, at vi tilbyder dig muligheden for at skifte til en Luft/vand-varmepumpe af høj kvalitet. Besparelse, bolig og miljø kan sagtens hænge sammen.

Vores varmepumpe er støjreduceret: 35-55 decibell, hvilket er lavere end hvis to personer står og snakker sammen. Det betyder også, at der kan opnås et lydtryksniveau i natdrift og i tre meters afstand på kun 35 dB(A). Dermed opfyldes de lovmæssige krav i henhold til Bygningsreglementet og Miljøstyrelsens Vejledning nr. 5/1984, hvor støjen hos naboerne ikke må overstige 35 dB(A) ved drift af varmepumpe i natperioden.
Derfor egner vores varmepumper sig også særdeles godt til brug i tætbebyggede områder som fx rækkehuskvarterer.

Billedet er af Viessmanns VITOCAL 252-A Luft/vand-varmepumpe.

Luft til vand-varmepumpen giver billig, klimavenlig varme, der bruges som energikilde til varmt vand og opvarmning af en bolig.

Klimavenlig opvarmning
Når du vælger vedvarende energi, får du en CO2-venlig energiform. Det gavner klimaet og gør dig mere uafhængig af fossil energi.

Mindre vedligeholdelse
Din bolig bliver nemmere og billigere at vedligeholde, fordi du udskifter til nye materialer eller ny teknologi.

Forøgelse af husets værdi
Din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen – bl.a. fordi du måske opnår et bedre energimærke.

Så meget kan du spare: op til 74% af din varmeregning, afhængigt af hvilken energikilde du har og hvor stort dit forbrug er.

Beregn din egen estimeret besparelse med vores varmepumpe prisberegner, og få et estimat for, hvor meget du årligt kan spare på varmeregningen.

Med en varmepumpe fra Velkommen får du en bæredygtig opvarmningskilde, idet metoden fra energi til varme udnytter den energi, der allerede findes i de naturlige elementer; henholdsvis luft og jord. Varmepumpen kan erstatte store CO2-syndere som for eksempelvis olie- og gasfyr. Således optræder varmepumpen som et middel til målet om en grønnere fremtid.

Vi synes selvfølgelig, at det klimavenlige aspekt er en essentiel grund til at investere i en varmepumpe, men du kan ovenikøbet også spare penge på din varmeregning.
Desuden kan du søge om reduceret elafgift, som du kan læse meget mere om her på siden eller ved at klikke her.

På den måde er en varmepumpe både en investering, der sikrer dig en årlig økonomisk besparelse og samtidig en investering, der driver os et skridt tættere på en bæredygtig verden, og især hvis du tilknytter en 100% certificeret grøn elaftale til din varmepumpe.

Er du i tvivl om hvor meget du kan spare ved installation af en varmepumpe?
Beregn din egen estimeret besparelse med vores varmepumpe prisberegner, og får et estimat for, hvor meget du årligt kan spare på varmeregningen.

Svaret er selvfølgelig JA!

Hvis du kombinerer en varmepumpe med en grøn elaftale, så giver vi dig som tak rabat på dit varmepumpekøb.

Vores vision er nemlig at være med til at støtte op omkring en mere bæredygtig verden. Hvis energien til din varmepumpe kommer fra vedvarende energikilder, så yder den for alvor donation til at forbedre planetens vilkår. For at give kloden de bedste forudsætninger er det selvfølgelig oplagt at kombinere sin varmepumpe med en grøn elaftale også. Her kan Velkommen tilbyde dig begge dele.

Spørg blot efter en grøn elaftale, når du bestiller din varmepumpe. Du kan læse mere om en grøn elaftale her.

Svaret er selvfølgelig JA!

Du kan trygt lade os installere din luft-til-vand varmepumpe. Vi benytter nemlig kun VE-godkendte installatører. VE er en forkortelse for vedvarende energi. At vores installatører er VE-godkendt vil sige, at installatøren er efteruddannet, så du er sikret optimal udnyttelse af dit varmepumpeanlæg. VE-godkendelsesordningen tildeles af Energistyrelsen til installatører som er blandt de bedste til installation af energianlæg.

Når du vælger os og får installation med VE-godkendelse, er du sikret kvalitetsbetonet installation og udnyttelse af din varmepumpe og du får desuden mulighed for at tage del i støtteordningerne bygningspuljen og skrotningsordningen.

Svaret er JA!

Efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms. På de første 4.000 kWh betaler du pr. 1/10-2022 til 31/12 2022 90,375 øre pr. kWh inkl. moms. Det vil sige, at du kan spare 89,375 øre pr. kWh, hvis du søger om at få reduceret din elafgift. Hvis en husstand bruger 10.000 kWh om året, kan man opnå en besparelse på 5.362,5 kr. om året ved at søge om reduceret elafgift.

Læs meget mere her.

Der er flere rentable egenskaber ved at skifte din varmekilde til en varmepumpe. Det er både en økonomisk besparelse på varmeregningen, men også en besparelse på det samlede CO2 regnskab.

Nedenfor fremhæver vi 3 ting, som har en væsentlig betydning:

  1. Der kan være en del penge at spare med en varmepumpe
    Vi har lavet en beregner, hvor du med små enkelte steps kan få en indikation af din pris for installation af en varmepumpe hjemme hos dig. Beregneren laver yderligere et estimat for din årlige besparelse på varmeregningen, som du kan opnå ved at investere i en varmepumpe. Prøv vores varmepumpe prisberegner her.
  2. Du kan blive sikret kvalitet, effektivitet og driftssikerhed
    Med en varmepumpe fra Viessmann er du sikker på, at teknologien er helt i top med  høj kvalitet, effektivitet og driftssikkerhed. Viessmann har over 100 års erfaring med varmeløsninger og er specialister indenfor varmeløsningsområdet. Med deres 48 års erfaring indenfor varmepumpeområdet, gør det dem til en af de mest erfarende selskaber med varmepumpeløsninger. Produktet er af tysk kvalitet med 5 års garanti og sætter helt nye standarder for opvarmning. Viessmanns varmepumper er næsten helt lydløse.
  3. Et grønnere valg.
    Vejen til en bæredygtig verden kræver, at vi alle sammen tager et aktivt valg for at bidrage til den grønne omstilling. Ved at investere i en varmepumpe sætter du et klimavenligt standpunkt og medvirker til mindre CO2 udledning – ethvert grønnere valg tæller i det samlede CO2 regnskab. En varmepumpe udleder nemlig ingen CO2, da den udnytter energien fra klodens naturlige elementer.

Det afhænger af, hvilken type varmepumpe du har. Vi tilbyder en luft-til-vand-varmepumpe, der egner sig godt til et helårshus.

En luft-til-vand-varmepumpe giver gennemsnitligt 3,5 kWh varme pr. kWh el, hvorimod vores varmepumper giver op til 5,3kWh pr. kWh el.

Du kan nemt selv udregne, hvor stor en varmepumpe du skal vælge. Det gør du ved at gange, hvor mange kW du bruger pr. kvadratmeter til varme med din boligs størrelse. Resultatet vil således give dig et estimat for, hvor stor en varmepumpe, du skal have til din bolig.

Når du køber en varmepumpe gennem os, får du selvfølgelig professionel rådgivning og vejledning til at vælge den rigtige varmepumpe til lige præcis din bolig.

En varmepumpe skal både placeres inden- og udenfor.

Det anbefales at placere udedelen 10 cm over jorden, så der ikke dannes is fra kondensvand i vinterhalvåret.

Indedelen skal placeres i samme rum som eksisterende gasfyr eller oliefyr. Det er desuden fordelsagtigt at placere indedelen på en ydermur, hvor udedelen er placeret på den anden side af muren.

Luft til vand varmepumper har typisk en levetid mellem 12 – 18 år, afhængigt af hvilken model/mærke du vælger.

I samarbejde med Viessmann kan vi tilbyde varmepumper af tysk høj kvalitet, så din varmepumpe er sikret den længst mulige levetid.

Du har en garanti på din varmepumpe på 5 år.

Viessmann VITOCAL 252-A
Den nye generation af Vitocal luft/vand varmepumper – med særligt klimavenlige kølemidler – er førstevalget for enhver, der moderniserer sit varmeanlæg eller bygger nyt. Drevet af grøn strøm producerer de CO2-fri varme til opvarmning, køling og brugsvandsproduktion. Og de er yderst effektive: Med en COP (ydelseskoefficient) på over 5,4 (for A7/W35) genererer de mere end fem gange den brugbare energi fra én kilowatt-time elektricitet og varmen fra udeluften.