Viessmann VITOCAL 222-A

Omsætter miljøvenligt og effektivt energien indeholdt i udendørsluften.

Varmepumpen Vitocal 222-A i monoblok-konstruktion udnytter miljøvenligt og omkostningseffektivt energien bedst muligt, som befinder sig i udeluften til rumopvarmning. Fremløbstemperatur op til 60 grader C.

Kompaktenheden har en integreret 220 liter varmtvandsbeholder. Mulighed for app-løsning til modellen.

Få et prisestimat på en varmepumpe nedenfor 👇

Vi er klar til at hjælpe dig.

Fordele ved Viessmann VITOCAL 222-A

Utrolig lydsvag – Derfor god til tæt bebyggede områder

Med et lydtryksniveau på kun 35 dB (A) på en afstand på tre meters afstand (nattilstand) er den nye udendørs enhed (med en blæser) en af de mest støjsvage enheder af denne type. Det er derfor ikke noget problem at installere tæt på nærliggende ejendom eller i tæt bebyggede områder, såsom rækkehusbyggeri.

Innovativt Advanced Acoustic Design

Udendørsenheden til Vitocal 222-A følger Advanced Acoustic Design (AAD) under hensyntagen til strukturelle akustiske specifikationer. Resultatet er næppe hørbart. Den høje kvalitet og lydoptimerede blæser i forbindelse med en intelligent hastighedsstyring bidrager væsentligt til reduktionen af luftbåren støj ved fuld og delvis belastning. Lave frekvenser undgås stort set, hvilket ellers ville opfattes som forstyrrende med konventionelle varmepumper.

Styr din varmepumpe fra mobilen

ViCare App’en. Nu kan du styre din varmeløsning direkte fra din tablet eller smartphone ved hjælp af Vicare appen. App’en giver dig mulighed for at få overblik over dit varmeforbrug, regulere varmen, indstille til natsænkning og meget mere. For at kunne bruge ViCare App’en kræver det, at du tilkøber Vitoconnect.

Derfor skal du vælge en Viessmann VITOCAL 222-A varmepumpe

✅ Med en fremløbstemperatur på op til 60°C.
✅ Særligt støjsvag i drift på grund af Advanced Acoustics Design (AAD)
✅ Stor komfort på grund af reversibel udførelse til opvarmning og køling
✅ Høj varmtvandskomfort på grund af integreret varmtvandsbeholder med 220 liter indhold
✅ Lave driftsomkostninger på grund af høj COP (Coefficient Of Performance) iht. EN 14511: Op til 5,0 (A7/W35) og op til 4,1 (A2/W35)
✅ Intet minimumsafstand mellem indendørs og udendørs enhed
✅ Monoblock indeenhed med højtydende cirkulationspumpe, 3-vejsventil, sikkerhedsgruppe, regulering og integreret gennemstrømningsvarmer
✅ Nem betjening af din varmepumpe med ViCare-app’en.

Beregn en estimeret pris på en varmepumpe nedenfor 👇

Tekniske komponenter ved Viessmann VITOCAL 252-A

Udedel på Vitocal 222-A

1. Belagt fordamper med korrugerede finner for at øge effektiviteten.
2. Strømbesparende, hastighedsstyret DC-blæser.
3. Endnu en strømbesparende, hastighedsstyret DC-blæser.
4. Hastighedsstyret dobbelt roterende stempelkompressor.
5. Inverter.
6. Kondensator.

Indedel Vitocal 222-A

1. Gennemstrømningsvarmer.
2. 3-vejs ventil til varme/brugsvandsopvarmning/bypass.
3. Sekundær pumpe (højeffektiv cirkulationspumpe).
4. Flowswitch.
5. Vitotronic 200 varmepumpestyringsskærm med display.
6. Emaljeret vandbeholder 220 Liter.

Her skiller vi os ud

Hjælp til alt det praktiske

Vi er med dig hele vejen, og lader sig hverken stå alene med opsætningen eller installationen, samt alle de små ting som man ikke tænker over også hører sig til.
Vi der der for dig!

Spar penge ved grøn omstilling

At skifte til en varmepumpe er en god løsning for både dig og miljøet, da du frigør dig for afhængigheden af fossile brændsler såsom olie og gas. Hos os får en varmepumpe som er støjsvag, effektiv og driftssikker. Derudover kan du potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe bl.a. ved reduceret elafgift.

Værd at vide

Svaret er selvfølgelig JA!

Hvis du kombinerer en varmepumpe med en grøn elaftale, så giver vi dig som tak rabat på dit varmepumpekøb.

Vores vision er nemlig at være med til at støtte op omkring en mere bhttps://velkommen.dk/varmepumpe-anders-tester/æredygtig verden. Hvis energien til din varmepumpe kommer fra vedvarende energikilder, så yder den for alvor donation til at forbedre planetens vilkår. For at give kloden de bedste forudsætninger er det selvfølgelig oplagt, at kombinere sin varmepumpe med en grøn elaftale også. Her kan Velkommen tilbyde dig begge dele.

Spørg blot efter en grøn elaftale, når du bestiller din varmepumpe.Du kan læse mere om en grøn elaftale her.

Svaret er selvfølgelig JA!

Du kan trygt lade os installere din luft-til-vand varmepumpe. Vi benytter nemlig kun VE-godkendte installatører. VE er en forkortelse for vedvarende energi. At vores installatører er VE-godkendt vil sige, at installatøren er efteruddannet, så du er sikret optimal udnyttelse af dit varmepumpeanlæg. VE-godkendelsesordningen tildeles af Energistyrelsen til installatører som er blandt de bedste til installation af energianlæg.

Når du vælger os, og får installation med VE-godkendelse, er du sikret kvalitetsbetonet installation og udnyttelse af din varmepumpe, og du får desuden mulighed for at tage del i støtteordningerne bygningspuljen og skrotningsordningen.

Svaret er JA!

Efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms. På de første 4.000 kWh betaler du pr. 1/10-2022 til 31/12 2022 90,375 øre pr. kWh inkl. moms. Det vil sige, at du kan spare 89,375 øre pr. kWh, hvis du søger om at få reduceret din elafgift. Hvis en husstand bruger 10.000 kWh om året, kan man opnå en besparelse på 5.362,5 kr. om året ved at søge om reduceret elafgift.

Læs meget mere her.

En varmepumpe skal både placeres inden- og udenfor.

Det anbefales at placere udedelen 10 cm over jorden, så der ikke dannes is fra kondensvand i vinterhalvåret.

Indedelen skal placeres i samme rum som eksisterende gasfyr eller oliefyr. Det er desuden fordelsagtigt at placere indedelen på en ydermur, hvor udedelen er placeret på den anden side af muren.

Du har en garanti på din varmepumpe på 5 år.

I samarbejde med Viessmann kan vi tilbyde varmepumper af tysk høj kvalitet, så din varmepumpe er sikret den længst mulige levetid.

Luft til vand varmepumper har typisk en levetid mellem 12 – 18 år.