Panasonic Aquarea High Performance monoblok J-generation

Den ideelle løsning til eftermontering, nybyggeri og til installationer med store krav til outputkapacitet.

Panasonics Aquarea Monoblock varmepumpe er ideelt til at sikre, at opvarmningskapaciteten bevares, selv ved meget lave temperaturer. Dette sortiment kan bevare varmepumpens outputkapacitet ned til en udetemperatur på -20 °C uden hjælp fra en elektrisk forvarmer (Gennemstrømningstemperatur på 35 °C).

Modellen kan nemt monteres i nye eller eksisterende installationer og i alle typer ejendomme. Mulighed for app-løsning til modellen.

Få et prisestimat på en varmepumpe nedenfor 👇

Vi er klar til at hjælpe dig.

Fordele ved Panasonic Aquarea High Performance monoblok J-generation

Teknologi til fremtiden – R32-kølegas

Panasonic anbefaler R32, fordi det er en mere miljøvenlig løsning. Sammenlignet med R22 og R410A har R32 en meget lille potentiel effekt på nedbrydningen af ozonlaget og den globale opvarmning.
1. Installationsmæssig innovation:Dette kølemiddel er 100 % rent, hvilket gør det lettere at genbruge.
2. Miljømæssig innovation: Ingen indvirkning på ozonlaget, samt 75 % mindre indvirkning på global opvarmning i forhold til R410A.
3. Økonomisk og energiforbrugsmæssig innovation: Lavere omkostninger og større besparelser, samt højere energieffektivitet end R410A.

Med Aquarea hentes op til 80% af den krævede varmeenergi fra den omgivende luft

Aquarea fanger varmeenergi fra den omgivende luft og overfører den til opvarmning af det vand, der er nødvendigt for at varme dit hjem op, få varmt vand til boligen og endda køle huset, hvis det ønskes.

Styr din varmepumpe fra mobilen

Aquarea Smart Cloud App’en. Aquarea Smart Cloud er meget mere end blot en enkel termostat, som tænder og slukker for et varmeanlæg. Det er en effektiv og intuitiv tjeneste til fjernstyring af hele serien af opvarmnings- og varmtvandsfunktioner, herunder overvågning af energiforbruget.

Derfor skal du vælge en Panasonic Aquarea High Performance Monoblock J-Generation varmepumpe

✅ Højeffektivt R32-kølemiddel.
✅ Med en udgangstemperatur på op til 60°C.
✅ Energiklasse A+++ (gennemsnitligt klima ved vandudløb på 35 °C).
✅ Høj varme- og kølekapacitet, selv ved lave udetemperaturer.
✅ Særlig software til lavenergiboliger med minimal udgangstemperatur: 20 °C.
✅ Virker ved temperaturer helt ned til -20 °C, og drift i køletilstand ved temperaturer helt ned til 10 °C.
✅ Nem betjening af din varmepumpe med Aquarea Smart Cloud-appen.

Beregn en estimeret pris på en varmepumpe nedenfor 👇

Dette bør du vide

Tilpasser sig til dit hjem

Aquarea High Performance Monoblok-serien er uhyre fleksibel. Med et udvalg fra 5 kW til 9 kW har du mulighed for at vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere, og vil have højere driftsomkostninger? Serien kan fuldt ud tilpasses til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, da den kan sikre vandudløb på op til 60 °C.

Varmepumpe, 80 % energibesparelser

Aquarea er baseret på teknologi anvendt til luft til vand-varmepumper og er yderst effektiv og miljøvenlig. Den opfanger varmeenergien fra den omgivende luft og overfører den til det vand, der skal bruges til at opvarme dit hjem, til varmt brugsvand og endog til afkøling af huset, hvis der er behov for det. På den måde opfanges op til 80 % af den nødvendige varmeenergi fra den omgivende luft – selv ved ekstremt lave temperaturer.

Mere komfort

Aquarea-varmepumpen kan styre temperaturen nøjagtigt på grund af de driftssikre inverterkompressorer fra Panasonic. Selv ved ekstreme vejrforhold (-20°C) opvarmer Aquarea din bolig effektivt. Aquarea kan også afkøle rum om sommeren og levere varmt vand året rundt, med forskellige indstillinger for at skabe den ultimative komfort.

Pladsbesparende løsning

Aquarea High Performance Monoblok er den ideelle pladsbesparende løsning til ethvert hjem, da enheden ikke kræver et separat, indbygget hydrokit. Takket være enhedens pæne design forsegles kølemidlet i den kompakte udendørsenhed, hvilket kun efterlader de vandrør, der er nødvendige inde i ejendommen. For at spare yderligere plads kan du kombinere Aquarea Monoblok med en kombineret beholder, der inkorporerer DHW med en buffertank.

Hvorfor Panasonic?

Panasonic har mere end 60 års erfaring med varmepumper og har fremstillet et stort antal kompressorer. Panasonic står for kvalitet – en nøglefaktor for at klare sig godt på det europæiske marked. Medlemskabet af European Heat Pump Association, produktionen af Aquarea i Europa og højsikkerhedsprotokoller i europæiske servere for Aquarea Smart Cloud gør Panasonic til en varmepumpepartner, man kan have tillid til.

Her skiller vi os ud

Hjælp til alt det praktiske

Vi er med dig hele vejen, og lader sig hverken stå alene med opsætningen eller installationen, samt alle de små ting som man ikke tænker over også hører sig til.
Vi der der for dig!

Spar penge ved grøn omstilling

At skifte til en varmepumpe er en god løsning for både dig og miljøet, da du frigør dig for afhængigheden af fossile brændsler såsom olie og gas. Hos os får en varmepumpe som er støjsvag, effektiv og driftssikker. Derudover kan du potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe bl.a. ved reduceret elafgift.

Værd at vide

Svaret er selvfølgelig JA!

Hvis du kombinerer en varmepumpe med en grøn elaftale, så giver vi dig som tak rabat på dit varmepumpekøb.

Vores vision er nemlig at være med til at støtte op omkring en mere bæredygtig verden. Hvis energien til din varmepumpe kommer fra vedvarende energikilder, så yder den for alvor donation til at forbedre planetens vilkår. For at give kloden de bedste forudsætninger er det selvfølgelig oplagt, at kombinere sin varmepumpe med en grøn elaftale også. Her kan Velkommen tilbyde dig begge dele.

Spørg blot efter en grøn elaftale, når du bestiller din varmepumpe.Du kan læse mere om en grøn elaftale her.

Svaret er selvfølgelig JA!

Du kan trygt lade os installere din luft-til-vand varmepumpe. Vi benytter nemlig kun VE-godkendte installatører. VE er en forkortelse for vedvarende energi. At vores installatører er VE-godkendt vil sige, at installatøren er efteruddannet, så du er sikret optimal udnyttelse af dit varmepumpeanlæg. VE-godkendelsesordningen tildeles af Energistyrelsen til installatører som er blandt de bedste til installation af energianlæg.

Når du vælger os, og får installation med VE-godkendelse, er du sikret kvalitetsbetonet installation og udnyttelse af din varmepumpe, og du får desuden mulighed for at tage del i støtteordningerne bygningspuljen og skrotningsordningen.

Svaret er JA!

Efter dit årlige elforbrug overstiger 4.000 kWh, kan du få reduceret elafgiften til 1,00 øre pr. kWh inkl. moms. På de første 4.000 kWh betaler du pr. 1/10-2022 til 31/12 2022 90,375 øre pr. kWh inkl. moms. Det vil sige, at du kan spare 89,375 øre pr. kWh, hvis du søger om at få reduceret din elafgift. Hvis en husstand bruger 10.000 kWh om året, kan man opnå en besparelse på 5.362,5 kr. om året ved at søge om reduceret elafgift.

Læs meget mere her.

En varmepumpe skal både placeres inden- og udenfor.

Det anbefales at placere udedelen 10 cm over jorden, så der ikke dannes is fra kondensvand i vinterhalvåret.

Indedelen skal placeres i samme rum som eksisterende gasfyr eller oliefyr. Det er desuden fordelsagtigt at placere indedelen på en ydermur, hvor udedelen er placeret på den anden side af muren.

Du har en garanti på din varmepumpe på 5 år.

Luft til vand varmepumper har typisk en levetid mellem 12 – 18 år.