Læsetid: 3 min.

Søg om tilskud i Varmepumpe-puljen

Vil du gerne tage et bæredygtigt standpunkt i din bolig og samtidig spare penge på varmeregningen, men synes at en varmepumpe er for dyr? Så er der heldigvis hjælp at hente, da du både har mulighed for at søge om tilskud til installation af en varmepumpe, og derudover kan vi også hjælpe med finansieringen af den.

Søg tilskud til varmepumpe i Varmepumpepuljen

Hvad er det?
Vil du varme dit hus op på en billigere og mere klimavenlig måde? Varmepumpepuljen er en tilskudsordning til dig, der drømmer om at skifte til en varmepumpe. Du kan få helt op til 27.000 kroner i tilskud, når du skifter til en varmepumpe, og du kan forvente at spare mange penge på din varmeregning.

Hvad er kravene for at ansøge?
Hvis du vil søge tilskud fra Varmepumpepuljen til en varmepumpe, skal du leve op til 5 krav.

  1. Dit hus skal være en helårsbolig – og du skal selv eje det.
  2. Dit hus opvarmes med oliefyr, gasfyr, elvarme eller biokedel (f.eks. træpillefyr).
  3. Dit hus må ikke ligge i et område, hvor der er fjernvarme eller planlagt fjernvarme.
  4. Du er ikke allerede i gang med at skifte til en varmepumpe. Du må f.eks. ikke have indhentet et bindende tilbud.
  5. Du ønsker en luft til vand-varmepumpe eller en væske til vand-varmepumpe (også kaldet jordvarme).

Hvornår kan man søge?
Varmepumpepuljen åbner d. 12 september 2023. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vi sørger for at give dig besked, når du kan ansøge om tilskud fra Varmepumpepuljen. 

Bør jeg indhente et tilbud på en varmepumpe allerede nu?
Ja! Du kan med god fordel indhente et tilbud på en varmepumpe allerede nu. Vær opmærksom på at du ikke må have igangsat et projekt, før du får bevilliget et evt. tilskud til en varmepumpe. MEN du må gerne have indhentet et godt tilbud på en varmepumpe, så du er klar til, at sætte projektet i gang samme dag, du får bevilliget et evt. tilskud til dit varmepumpeprojekt.

Fordele: Ved at indhente et tilbud allerede nu gør, at du kommer foran i køen, når folk har fået bevilliget deres tilskud, og skal til at finde en varmepumpe. Det kan give øget ventetid – men ikke for dig, hvis du indhenter et tilbud allerede nu. En fordel er også, at du på forhånd ved, hvad projektet vil komme til at koste.

Læs mere om Varmepumpepuljen hos SparEnergi her.
Kilde til data: SparEnergi – Energistyrelsen.

Se webinar om Varmepumpepuljen, ansøgningsvejledning og link til ansøgningsportal

SparEnergi – Energistyrelsen har netop afholdt webinar med gode råd og tips til ansøgningen til Varmepumpepuljen, samt hvordan det helt praktisk fungerer.

Nedenfor kan du gense webinaret. Du kan også finde en ansøgningsvejledning:

Kilde til data: SparEnergi – Energistyrelsen.

Få et prisestimat på en varmepumpe fra Velkommen

Energien en varmepumpe bruger, stiller miljøet ubegrænset og gratis til rådighed. Spar potentielt mange penge på varmeregningen med en varmepumpe.

Velkommen tilbyder varmepumper af bedste kvalitet. Vi er med dig hele vejen, og lader dig hverken stå alene med opsætningen eller installationen, samt alle de små ting som man ikke tænker over også hører sig til.

Få hjælp til et prisestimat af vores energirådgiver.

Skift til varmepumpe og spar på elregningen

En varmepumpe er en af de billigste opvarmningskilder og kan skære en god sjat af din varmeregning, hvis du i forvejen bruger olie eller elvarme til opvarmning af din bolig. En varmepumpe er en rigtig god investering både økonomisk og for miljøet. Du kan Læs mere om varmepumper fra Velkommen og hvordan vi kan hjælpe med at finansiere den via link nedenfor