Læsetid: 2 min.

Privat ladestander – 5 gode grunde

Velkommen og Power Fuel er indgået i et fælles samarbejde omkring den perfekte ladestander. Med en privat ladestander sparer du bl.a. tid, og du skal ikke tænke på bekymringen om, at skulle finde en offentlig parkeringsplads med en ladestander. Den private ladestander muliggør altså, at du kan få strøm på bilen, når det passer dig. Dette gør det derved enklere og nemmere at eje en miljøvenlig bil.

Nedenfor har vi samlet 5 ting omkring vores ladestander, som du måske ikke vidste – og hvorfor den er den bedste for dig!

🚘⚡ Brugervenlighed – App og digitalt display 📱

Vores ladestander er let at betjene, og standeren har en digital skærm, som viser den aktuelle ladeeffekt og de optagede kW på det givne tidspunkt.
Med Power Fuel app’en er det nemt og overskueligt at følge med i forbruget, samt starte/stoppe opladning.😍

🚘⚡ Fremtidssikret – Opfylder fremtidige lovkrav ⌚👩‍⚖️

Vores ladestander har en MID godkendt måler, og opfylder fremtidige lovkrav omkring specifikke komponenter. Den har ladestik type 2 og en ladeeffekt på op til 22kW, hvilket passer perfekt til den private brugere.
Derudover har ladeboksen et fysisk relæ, hvor holdbarheden er dokumenteret. Dette sikrer ladeboksens levetid, når relæet aktiveres dag efter dag.😍

🚘⚡ Holdbarhed – Aluminium og ikke plastik 🔨🌬

Vores ladestander er lavet af pulverlarkeret aluminium, som sikre kvaliteten og gør den modstandsdygtig og hårdfør overfor det nordiske klima.
Derudover tænker du på miljøet ved mindre brug af plastik og du slipper for en boks, som let kan blive beskadiget. 😍

🚘⚡ Ekstra service – Hjælp til refusion 💰

Vi hjælper dig med at søge refusion af hele afgiften på 87 øre/kWh uagtet af tidspunktet du lader på og mængden du oplader.
Refusionsmuligheden er kommet som et led i udviklingen mod en grønnere fremtid. Der er nemlig indført den ordning, at du kan få refusion af din elafgift på de kWh strøm, som du forbruger, når din elbil bliver ladet igennem din private ladestander. 😍
🚘⚡ Stilren – Lækkert design 💎
Ladestandere bliver i stigende grad en del af privatpersoners udendørs interiør. Standeren skal derfor gerne fremtræde simpel og tidløs ved siden af huset, indkørslen og carporten, samt at den, vigtigst af alt, selvfølgelig skal kunne oplade elbilen effektivt.
Vores ladestander er ikke ’bare’ en ladestander, da vi også har et ønske om, at du får en ladestander, som gerne må være designmæssig lækker at kigge på, da den bliver en del af din ’udendørs-indretning’. 😍

Bliv kontaktet omkring et specifikt tilbud på en privat ladestander her

.
Du gør en forskel!💚
Bliv en del af Velkommen-familien og tag del i den grønne omstilling.
.