Finansiering af energiløsninger

Du kan som privatkunde få finansieret alle vores energiløsninger, som for eksempel en varmepumpe, fra et beløb på 10.000 kr. og helt op til  350.000 kr., så du har mulighed for at udskifte, supplere eller reparere din nuværende energiløsning.

Det er en kæmpe fordel, hvis du fx. står i en nødsituation med et nedbrudt anlæg, hvor du ikke kan vente til du har snakket med din bank.

I løbet af kort tid kan vores kompetente medarbejdere indenfor energiløsninger hjælpe dig med at lave et overslag på udgifterne og derefter ansøge om den rette kredit.

Du behøver ikke at omlægge dine eksisterende lån eller have friværdi i boligen, for at få et kredit. Det er nemt og hurtigt og du kan ovenfor selv vælge størrelse på lånet samt løbetid.

Beregn finansiering gennem Resurs Bank

I vores samarbejde med Resurs Bank, kan du få hjælp til finansiering af ønsket energiløsninger, fx en varmpepumpe. Prøv det nedenfor👇

I vores samarbejde med Resurs Bank, kan du få hjælp til finansiering af din varmpepumpe.


Fordele ved finansiering gennem Resurs Bank:
✅ Lån op til kr. 350.000.
✅ Få en kredit uden krav om sikkerhed eller tinglysningsgebyrer.
✅ Indfri kreditten til enhver tid, uden meromkostninger.
✅ Lån op til kr. 75.000 rentefrit.

En varmepumpe gør dig uafhængig af fossile brændsler, og er aktivt medvirkende til reducering af CO2-udslip og beskyttelsen af vores klima.

Vi hjælper dig med den rigtige varmepumpe til dit behov.