Services og tilvalg til dit mobilabonnement

På siden her kan du læse meget mere om vores forskellige tilvalg og services til alle vores mobilabonnementer

5G i dit mobilabonnement

Med et mobilabonnement hos Velkommen kan du tage del i fordelene med det nye 5G netværk. Det betyder, at du kan opleve lynhurtige hastigheder, større kapacitet, lavere latenstider og dermed et mere stabilt internet.

5G er inkluderet i nogle af vores abonnementer uden merpris – alternativt kan det tilkøbes for 29 kr. / md.

5G_i_mobilabonnement

Tilkøb datadelingskort

Med et datadelingskort kan du få op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement, som du for eksempel kan bruge i en tablet eller bærbar pc. Du kan få datadelingskort til næsten alle vores abonnementer, undtagen vores “FRI tale & 1000 GB data”-abonnement.

Du kan tilkøbe datadelingskortet på vores selvbetjening under ”Abonnement” → ”Dit simkort → ”Bestil og rediger dit datadelingskort”.

Det koster kun 29 kr. / md.

Datadelingskort

WiFi kald

Hos Velkommen giver vi dig muligheden for, at du kan foretage WiFi opkald. Bor du måske langt ude på landet, i en skov eller et helt tredje sted med dårlig forbindelse? – Det skal WiFi opkald sætte en stopper for. Med WiFi opkald får du nemlig adgang til et bedre og mere stabilt signal, når du snakker i telefon – helt uden det koster ekstra. WiFi opkald bliver nemlig takseret på nøjagtig samme måde som helt normale opkald fra mobiltelefonen.

Dette får du for 0 kr. /md

Brugervenlig trådløs router

God dækning

Med en mobilpakke fra Velkommen er du sikret en god pris og en god dækning. Det eneste du skal tage stilling til, er hvor meget du snakker og surfer på nettet.

TDC NETs mobilnetværk – Danmarks bedste
Vi samarbejder med TDC NET, fordi de kan tilbyde et netværk, der dækker hele Danmark. Igen i år er TDC NETs mobildækning kåret til at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og du har selvfølgelig mulighed for lynhurtig 5G hastighed. Med et mobilabonnement fra Velkommen er du altså sikret en god netværksoplevelse uanset om du bor i storbyen, på landet eller noget helt tredje.

God_daekning

Tilvalg af ekstra GB data

Du kan nemt og enkelt tilkøbe ekstra GB data til dit mobilabonnement i vores selvbetjening.

Velkommen_Vi_klarer_resten

20 ekstra GB

20 GB data – 29 kr. pr. måned

Værd at vide om datadelingskort

Du kender måske det med, at du har en masse GB data tilovers i dit mobilabonnement, og i netop det tilfælde kan et datadelingskort være en rigtig god ide. Selvom et datadelingskort koster ekstra, kan det være rigtig godt givet ud. På den måde går den data du har tilovers ikke til spilde.

Hos Velkommen kan du tilkøbe et datadelingskort for kun 29 kr. om måneden. Her kan du få op til 3 ekstra simkort, som du eksempelvis kan bruge i din tablet, bærbare PC eller en hvilken som helst anden mobil enhed, der understøtter dit SIM-kort. På den måde får du mest muligt ud af dit mobilabonnement.

Er du i tvivl om hvor meget GB data du bruger om måneden, og om et datadelingskort kunne være noget for dig? Så kan du heldigvis nemt og enkelt selv gå ind og tjekke i din smartphones indstillinger. Det du skal gøre er:

  • Har du en Iphone skal du følge trinene: Indstillinger Mobil Forbrug af mobildata.
  • Har du i stedet en Android telefon skal du følge trinene: Indstillinger Dataforbrug.

Ser du i dine indstillinger, at du langt fra har brugt den datakapacitet, som der ellers er inkluderet i dit abonnement, kan et datadelingskort helt sikkert være at foretrække. På den måde kan du få mulighed for at udnytte alt den data, som du betaler for.

Services og tilvalg hos Velkommen

Et mobilabonnement til enhver smag

Vores services og tilvalg er lavet til dig, for at imødekomme lige præcis dine behov og ønsker for et mobilabonnement. Dermed slipper du for at betale ekstra for eksempelvis 5G, hvis du alligevel ikke har en mobil, der kan køre det – og dermed ikke har brug for denne ekstra feature. Hvis du derimod har en række ønsker til hvad dit mobilabonnement skal indeholde, kan vi sagtens klare det.

Med et mobilabonnement fra Velkommen, skal du aldrig bekymre dig om, hvor meget du snakker i telefon. Vi tilbyder nemlig fri tale inkluderet i alle vores mobilabonnementer – på den måde kan du snakke ligeså tosset du vil.

Vi har 4G inkluderet i alle vores abonnementer, men vil du rejse med på den lynhurtige rejse i skyen, så skal du da ikke snydes for det. Derfor tilbyder vi 5G i nogle af vores mobilabonnementer, og alternativt kan du tilkøbe 5G for kun 29 kr. / md.

Få mest muligt ud af dit mobilabonnement med Velkommen

Vi tilbyder, at du kan tilkøbe et datadelingskort, hvor du kan få op til 3 ekstra SIM-kort for kun 29 kr. / md. Har du eksempelvis ekstra data tilovers i dit mobilabonnement, så kan datadelingskortet være en helt essentiel mulighed, for at udnytte dit mobilabonnement bedst muligt. De ekstra GB data og de ekstra SIM-kort kan du bruge til at streame film og serier på din tablet, game løs på din bærbare PC eller noget helt tredje – det er naturligvis helt op til dig.

Vi tilbyder Danmarks bedste netværk

Derudover tilbyder vi, at du kan få Danmarks bedste netværk. Vi bruger nemlig TDC net som flere gange er blevet kåret til landets bedste. På den måde skal du aldrig tænke over, hvor dit netværk rækker. Det dækker nemlig i hele landet, uanset om du befinder dig på landet, i toget eller noget helt tredje – så er du altid sikret dækning på din mobil.

Mulighed for ekstra GB data 

Har du brug for mere data end det, der er inkluderet i dit mobilabonnement, kan du heldigvis nemt og enkelt tilkøbe ekstra GB data. Du kan tilkøbe 20 GB ekstra data om måneden.

Vores selvbetjening

Med et mobilabonnemnt hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan tilkøbe ekstra data, skifte mobilabonnement og meget mere. Du tilgår selvbetjeningen her eller på vores hjemmeside, hvor du logger ind med dit individuelle login.