Få overblikket med app’en

Velkommen app’en er brugbar for alle. Udnyt appens mange muligheder, log direkte ind i selvbetjeningen eller følg døgnets aktuelle elpriser. Find her på siden direkte link til at download – udnyt de billigste timer og spar penge.

Download elpris app’en

Med vores frie elpris-app du kan følge dagens elpriser, log direkte ind i MitVelkommen Selvbetjeningen og mere til. Gør det nemmere for dig selv, og udnyt elpriserne, når de er billigst.

Vær opmærksom på, at det er en forudsætning, at du har en elaftale med variabel elpris, hvis du ønsker at opnå den største besparelse.

Hos Velkommen får du altid en elaftale med en variabel elpris.

Se elprisen time for time og mere til

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge, hvor du kan.
Du kan derfor med god mening downloade vores Velkommen elpris-app og udnyt fordelene:

✅ Hold øje med elpriserne time for time og udnyt strømmen, når den er billigst.
✅ Sparetips og gode råd til besparelser.
✅ Ekstra besparelser og nyttig viden gennem KlubVelkommen.
✅ Velkommen-kunder kan nemt og hurtigt logge direkte ind i Selvbetjeningen MitVelkommen.
… og meget mere til📱

Find link til af download både til android og iOS nedenfor👇

Find. Sluk. Spar.

Udnyt strømmen, når den er billigst

Hos Velkommen har vi muligvis lavet den bedste elpris-app til alle, der gerne vil spare lidt penge på strømmen. Elpris-appen koster ingen penge og er tilgængelig for alle. I appen kan du følge strømpriserne for i går, i dag og det kommende døgn. Du kan tilkoble moms, elafgift og nettariffer i app’en under indstillinger.

Aflæs nemt prisen på én kWh, og spar penge på dit elforbrug! På få sekunder kender du indkøbsprisen lige nu og de kommende timer frem. På den måde kan du planlægge, hvornår det bedst betaler sig at vaske tøj, starte opvaskeren og lade elbilen, og hvornår du bør være en lyseslukker.

App’en kan downloades til både Android og android og iOS.

Send din elregning på skrump med et overblik over de aktuelle elpriser

Når du kender dagens elpriser, kan du nemt gå efter at placere størstedelen af dit elforbrug i døgnets billigste timer.

Se strømpriserne 24 timer frem

Her kommer vi lige med et par el sparetips til, hvordan du får størst mulig besparelse ved at bruge elpris-appen. Grafen og appen er effektive værktøjer, som gør det let for dig at spare penge, men husk, at det kræver, du har et variabelt elprodukt – hvilket du selvfølgelig får hos Velkommen.

Det gælder især for de husholdningsmaskiner, som du alligevel ikke kan undgå at bruge, og som bruger en væsentlig mængde af strøm.

Du kan med fordel vente med at gøre følgende, indtil strømmen er billigst:
✅Vaske tøj
✅ Tørre tøjet i tørretumbleren
✅ Lade din elbil
✅ Starte opvaskeren

Bliv klar til at spare på blot ét minut

Det eneste, du skal gøre, er at downloade vores elpris-app via linket nedenfor. Den er tilgængelig både til Android og iOS.

Planlæg dit elforbrug og spar penge!

Husk at indstil om du bor i den østlige eller vestlige del af Danmark, da strømpriserne i de to landsdele ofte varierer. Du også mulighed for at vælge, om du ønsker at se prisen inklusiv moms og elafgift eller ej.

Elprisgrafen viser dig, hvad strømmen koster time for time i det aktuelle døgn. Du kan også se elpriserne for de tidligere døgn. Elpriserne for det efterfølgende døgn bliver som regel tilgængelige kl. 13.00 hver dag.