Læsetid: 2 min.

Skift varmetype – prøv ny varmeberegner

Skift_varmetype

I artiklen her kan du læse mere om fordelene ved at skifte varmetype. Desuden kan du prøve Energistyrels varmeberegner. Vil du vide mere om hvordan du kan spare lidt ekstra på varmeregningen? Så dyk ned i artiklen her.  

Kulden og mørket står atter for døren, og især hyggelyset og hyggesokkerne begynder flittigt at blive taget i brug. Vi fristes alle til at skabe mere hygge og et varmere indeklima, derfor bliver julelysene sat op og ligeledes bliver varmen især skruet op.

Opvarmningen af boligen står typisk for 50% af det samlede energiforbrug for en dansk gennemsnitsfamilie. Det kan derfor godt betale sig at undersøge hvor mange penge, der kan spares ved at få skiftet til en ny type varme.

Udover at der, for nogen, er mange penge at spare ved at skifte til ny varme kilde, kan få ændringer i hverdagen også være med til at få regningen ned og samvittigheden op.
Energistyrelsen er netop kommet med 3 gode råd til, hvordan du kan spare på varmen til gavn for både din økonomi og miljøet.

Vi har samlet de 3 gode råd til dig nedenfor.

I denne artikel uddyber vi efterfølgende nummer 1: Skift varmetype med Energistyrelsens varmeberegner: Prøv ny varme.

3_gode_r_d_-_varmeregning.png

Vi giver dig her et eksempel på energistyrelsens varmeberegner 

Prøv selv Energistyrelsens varmeberegner: Prøv ny varme, som viser, hvor meget DU kan spare på varmeregningen ved at skifte til en alternativ varmekilde.  

Eksempel_ny_varmeberegner.png

Savner du yderligere sparetips, så finder du her 4 gode råd, som kan hjælpe dig til at spare yderligere på elregningen.

Læs også denne artikel, hvor vi dykker ned i nummer 2: Lav forbedringer i boligen.

Kilde: Alle spareberegningerne stammer fraEnergistyrelsen. Der vil selvfølgelig forekomme udsving i, hvor meget hver enkelt vil kunne spare i kr. i varme og strøm alt afhængigt af boligtype mm.