Om Velkommen

Hvem er vi og hvorfor er vi her?

Det må kunne gøres bedre...

Hvis du har svært ved at få overblik over alle dine abonnementer, forstår vi dig godt. Du har én udbyder til telefonen. En anden til bredbånd. En tredje til el og en fjerde til varme. Dertil kommer udbydere af alarmer og forsikringer for bare at nævne nogle af de leverandører, du skal holde styr på for at holde dit hjem kørende.

Hvad nu, hvis du kunne samle det hele i ét selskab? Med én samlet regning. Ét samlet overblik. Én hjemmeside. Ét telefonnummer. Og hvad, hvis du kan spare en masse penge, fordi du samler hele molevitten ét sted?

Det er tanken bag Velkommen. Vi tilbyder alt det, du har brug for derhjemme. Telefoni, bredbånd, energi, forsikringer, alarm og flere ting på vej. Jo flere ting, du køber af os, jo billigere bliver det for dig. Det er både enkelt, overskueligt og billigt. Og det giver dig mulighed for at bruge tid på det, der er vigtigt for dig.

Hvis du synes, det lyder som en god idé til at få mindre bøvl og mere overskud i hverdagen, er der kun én ting at sige: Velkommen.


Questions

Presseinformation

Presseinformation og pressemeddelelser fra Velkommen A/S.

Sub Block Close

Terms

Konkurrencer

Se vinderne fra vores konkurrencer og læs vores konkurrencebetingelser.

Sub Block Close

Ring mig op

Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Har du brug for hjælp til din bestilling, så lad os ringe til dig.