Rabatuniverset – en verden af rabatter

Du kan som Velkommen-kunde frit tilmelde dig og få adgang til masser af rabatter på alt fra elektronik, tøj, rejser, streamingstjenester og forlystelser for hele familien.

Velkommen hjem til god energi – og ekstra besparelser i hverdagen.

Hvem er det til?

KlubVelkommen Rabatuniverset er for dig, der vil have mere ud af dit produkt og køb hos Velkommen.

Som Velkommen-kunde kan du frit blive medlem af KlubVelkommen Rabatuniverset og få adgang til alverdens rabataftaler og tilbud til ekstra besparelser i hverdagen.

Rabatterne er mange og besparelserne er store, så du skal bare bruge løs af dine fordele, ligesom flere end 8700 af vores medlemmer allerede gør.

Udforsk rabatterne nu og se de store besparelser.

Spar penge på oplevelser

Forkæl hele familien med KlubVelkommens rabatunivers til oplevelser! Udforsk vores dynamiske udvalg af rabatter og spar allerede nu på jeres næste eventyr!

Du finder eksempelvis rabatter fra blandt andet:
Tivoli.
JumpYard.
Zoologisk Have København.
LEGOLAND.
WOW PARK.
Jesperhus.

… og mange flere. Tilbuddene er tidsbegrænset og skifter løbende.

Udforsk rabatterne nu og find masser af besparelser.

Tilbage til toppen.

påske rabatter

Spar penge i hverdagen

Vil du også gerne spare penge i hverdagen så der er flere penge til oplevelser til dig selv, med vennerne eller familien?

Du kan blandt andet finde rabatter til:
WOLT.
ApoPro – Online apotek.
Circle K.
SATS.
Retnemt.
Matas.
Zalando.

Skoletilbehør.dk.
…og mange flere. Tilbuddene er dynamiske og skifter løbende.

Udforsk rabatterne nu og se de store besparelser.

Tilbage til toppen.

Streaming og underholdning

I vores KlubVelkommen rabatunivers kan du gratis teste både nye og populære abonnement tjenester i forlængede prøveperioder. 

Du kan blandt andet finde prøveperioder og tilbud på følgende:
Viaplay.
Disney+.
Podimo.
Nextstory.
SAXO Premium.
Mofibo.
… og mange flere. Tilbuddene er tidsbegrænset og skifter løbende.

Gå på opdagelse og spar allerede fra i dag.

Tilbage til toppen.

Spar penge når du shopper

Spar penge på din shopping med KlubVelkommens rabatunivers. Udforsk nu og se, hvor meget du kan spare på din næste shoppingtur!

Du finder eksempelvis rabatter fra blandt andet:
Samsung.
Zalando.
Adidas.
ComputerSalg.
Jabra.
Teeshoppen.
Molly&My.
Pixizoo.
… og mange flere. Tilbuddene er tidsbegrænset og skifter løbende.

Udforsk rabatterne nu og find masser af besparelser.

Tilbage til toppen.

Hvordan kommer du i gang?

Sådan gør du:
Det er i samarbejde med Visma Logbuy, hvor Velkommen benytter sig af deres digitale platform, at du som Velkommen-kunde kan tilgå KlubVelkommen Rabatuniverset. Når du har tilmeldt dig, skal du derfor logge ind via Visma Logbuys website eller via deres app. Du kan logge ind her.

Sådan tilmelder du dig som Velkommen-kunde:

🔋 Tilmeld dig frit via et link, som du har modtaget i din ordrebekræftelse, når du har tilmeldt dig grøn strøm eller naturgas fra Velkommen.
🔋 Tilmeld dig hvis du har et andet produkt fra Velkommen via denne formular.

KlubVelkommen Rabatuniverset er frit at bruge for dig som Velkommen-kunde.

Har du problemer med at tilmelde dig, så skriv til os i kundeservice her.
Tilbage til toppen.

Tilmelding til KlubVelkommen Rabatuniverset

Du kan som Velkommen-kunde frit tilmelde dig KlubVelkommen Rabatuniverset, og få glæde af masser af rabataftaler og tilbud.

Værd at vide

 

Du får ubegrænset fri adgang til KlubVelkommen Rabatunivers ved at have en aftale om ét eller flere produkter hos Velkommen.

 • Grøn strøm
  Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid. Dit valg gør en forskel.Overvejer du at skifte elaftale?
  Med vores prisberegner kan du hurtigt sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os. Prøv prisberegneren her.
 • Kvalitetsvarmepumpe
  Det er i vores samarbejde med den tyske storproducent Viessmann, at vi tilbyder dig muligheden for at skifte til en Luft/vand-varmepumpe af høj kvalitet. Besparelse, bolig og miljø kan sagtens hænge sammen.
 • Privat ladestander
  Det er i vores samarbejde med Power Fuel, at vi tilbyder en privat ladestander af højeste kvalitet. Vores ladestander skiller sig ud på flere punkter, og er det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.
 • Mobilløsninger
  Velkommens mobilpakker bruger TDC NETs mobilnetværk, som flere gange er kåret til Danmarks bedste. Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig.
 • Forsikringer
  I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige. Du får selvfølgelig 18% i rabat som Velkommen-kunde.
 • Naturgas
  Hos os får du en enkel naturgasaftale med stabil levering. Naturgas udleder mindre CO2 per produceret MJ energi end kul/olie.

Som sagt er alle aftaler inklusiv fri adgang til yderligere besparelser i KlubVelkommen Rabatunivers.

 

Svaret er ja og nej.

Selve hovedsiden for KlubVelkommen med nyttig viden, quiz, konkurrencer og links finder du her på siden: Velkommen.dk/klubvelkommen.

Du kan dog nemt og hurtigt komme til KlubVelkommen Rabatunivers og alle dine tilgængelige rabataftaler og tilbud ved at bruge Visma LogBuy app’en, som er platformen vi bruger til KlubVelkommen Rabatunivers.

Det er en fordel at downloade Visma LogBuy app’en, da det i nogle tilfælde kræver, at du kan fremvise dit medlemskab, for at kunne indfri rabatter til fx et restaurantbesøg eller køb i en fysik butik.

Vi gør opmærksom på, at brug af LogBuy app’en kan være betinget af, at du afgiver samtykke til at modtage markedsføringsmateriale. Du kan altid frasige dig nyhedsbrev fra Visma LogBuy. Ved deltagelse i konkurrencer hos eller ved indgåelse af rabataftaler med tredjeparter henviser vi til vilkårene hos den pågældende tredjeparter.

Download app’en her.

Klubvelkommen_visma_logbuy

 

Der kan være mange penge at spare gennem KlubVelkommen Rabatunivers og dens rabataftaler og tilbud.

En forbrugersammenlignings-undersøgelse viser følgende om rabataftalerne i KlubVelkommen Rabatuniverset, som benytter Visma LogBuy‘s platform.

👉 En voksen kan årligt spare op til 11.000 kr.
👉 En familie (to vokse + to børn) kan årligt spare op til 17.000 kr.

Kilde til angivne besparelse finder du her.

FIND DINE RABATTER HER

Har du problemer med at tilmelde dig KlubVelkommen Rabatuniverset?

Vi hjælper dig – Kontakt os med fordel via vores chat-funktion👇