Elpriserne time for time

Priserne i ovenstående graf illustrerer den estimerede pris for indkøb af rå el via den nordiske elbørs Nordpool Group. Prisen er angivet i kroner pr. kW time inklusiv moms. I prisen skal derudover tillægges betaling for brug af elnet til levering af energi og bestemte nettariffer samt abonnement til dit lokale netselskab og Energinet. Ligeledes skal tillægges Statens elafgifter, samt et eventuelt abonnement og kWh-tillæg fra dit elselskab.

Grafen kan med stor fordel benyttes til at spare penge, hvis du har et variabelt elprodukt. Gå efter at placere størstedelen af dit elforbrug i døgnets billigste timer.

Det har aldrig været nemmere

Med Velkommen’s nye app har det aldrig været nemmere at få et nemt og overskueligt overblik over timepriserne på strøm.

Du har nu mulighed for at følge elpriserne time for time på en nem og overskuelig måde. Priserne der bliver vist i appen bliver trukket direkte fra energidataservice.dk. På den måde er du altid garanteret, at de oplyste priser altid stemmer overens med markedet.

Der vil løbende komme mange flere fede feature, som vil gøre det endnu nemmere for dig som forbruger, at spare yderligere penge på dit strømforbrug. Så download appen og begynd at bruge strømmen når det giver mening.