Den billigste elpris er ikke fasttømret, den er variabel

Du kan sammenligne elpriser til helt ud på natten, hvis du har lyst, men hvis du virkelig vil sikre dig den billigste el, så er en variabel aftale nok det bedste for dig. Her kan du styre dit forbrug, så du kan få vasket tøjet, mens der er billig el i blæsevejret.
Spar på strømmen, mens prisen er høj, og hjælp både dig selv og andre med at få billig el nu og i fremtiden. Dermed kan vi også bruge bæredygtig strøm i højere grad, netop mens den er billig.

I det lange løb er den billigste elpris den variable elprisaftale

Forbrugerrådet Tænk har regnet sig frem til, at den billigste elpris i det lange løb oftest vil være at finde i aftaler med variabel pris. Elselskabers priser på fastprisaftaler vil stadig være sat, så firmaet er sikker på at tjene penge. Hvis de taber på at give dig billig el i én periode, vil de højst sandsynligt sætte prisen højere i næste periode, så de ikke taber penge.

Her hos Velkommen har vi variable priser, for at du kan sikre dig den billigste elpris.

Fast-vs-variabel-el

En billig variabel elaftale med masser fordele

Med en variabel elaftale får du:

✅ 0 kr. i oprettelse.
✅ 0 kr. i abonnement til Velkommen.
✅ 100% certificeret grøn strøm uden merpris.
Variabel elpris aftale med afregning time for time, som følger markedet med tillæg 0,1875 kr./kWh (prisen er inkl. moms).
 Personlig kundeservice på chat, mail og telefon.
✅ Fri adgang til fordelsklubben KlubVelkommen.

Det er en elaftale med tanke for nærvær, miljø og din pengepung ⚡🌱

Der gælder en samlet bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Planlæg med fordel dit elforbrug med vores elpris app og følg med i dit forbrug i selvbetjeningen. Alt dette bliver du introduceret for – vi hjælper dig godt i gang 😄⚡

Derfor bør du vælge en elaftale fra os

Udnyt strømmen når den er billigst

Med et elprodukt fra Velkommen er din aftale altid med variabel elpris. Det vil sige, at dit forbrug aflæses time for time.

Du kan derfor med fordel udnytte de billigste timer og spare penge på elregningen.

Undgå merudgifter

Et månedligt abonnement til din elleverandør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med et abonnement på 19 kr./mdr. går du fx glip af 10 gratis tøjvaske*, som pengene eller kunne have gået til.

Velkommen kommer dyre abonnementer til livs, og du får derfor 0 kr. i abonnement til Velkommen.

*Beregningen bygger på en vaskemaskine 9 kg på 0-5 år og en elpris på 3,2 kr./kWh inkl. transport og afgifter. Data er Sparenergi.dk.

Plads til tid og nærvær

Hos Velkommen er nærværende kundeservice vigtigt. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.
For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær.

Baseret 100 pct. på vedvarende energikilder

Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm og den såkaldte bladordning.

Dit elprodukt fra Velkommen har ét blad (Kategori 2): Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Fri adgang til KlubVelkommen

I KlubVelkommen har vi samlet nogle af landets mest attraktive rabataftaler, gode tilbud og et hav af konkurrencer med flotte præmier til dig – helt gratis. Med et produkt fra Velkommen får du gratis adgang til KlubVelkommen. 😍💰
Spar mange penge – En undersøgelse viser at du via rabataftalerne i KlubVelkommen, kan spare optil 11.000-17.000 kr. årligt.