Læsetid: 2 min.

Nytårshilsen 2022

Kære læser

 

Jeg, Thomas Søgaard-Andersen (adm. direktør i Velkommen), vil personligt gerne give dig en nytårshilsen, en opsamling for året der gik og for 2022, som venter os lige rundt om hjørnet.

2021 har været et turbulent år! Energimarkedet har været mindst lige så turbulent især pga. COVID19-pandemien og stille vejrforhold i Norden.

Året har budt på store prisudsving, som desværre har været mest i opadgående retning. Januar startede med en indkøbspris for rå el på ca. 40 øre/kWh. Indkøbsprisen for rå el toppede den 21. december på hele 320 øre/kWh. Det giver udfordringer for både køber og sælger på markedet. Ingen kan spå om fremtiden, men det ser desværre ikke ud til at markedet falder til ro de første par måneder ind i 2022.

I Velkommen har vi fokus på at guide dig og resten af vores kunder bedst muligt igennem det hele. Elmarkedet er et af de mest turbulente markeder i verden, og ingen sidder med den perfekte løsning for hvad man skal og bør gøre. Hver dag gør vi vores allerbedste for at guide dig så godt som muligt igennem hverdagen.

Det er ingen hemmelighed, at strømmen har været dyr i 2021.
Elprisen har vi desværre ikke kontrol over, men vi kan derimod tilbyde vores kunder fordele og goder på andre fronter – og det gør vi med stor glæde!

For eksempel er energi i sig selv et ret kedeligt produkt og det kan være svært at forstå. Derfor er den service og rådgivning, vi giver vigtig, og vi arbejder konstant på at dygtiggøre og opretholde en god kundeservice for dig.

Igennem 2021 har vi også kunne introducere endnu flere produkter til porteføljen, så du hos Velkommen nu kan få samlet flere ting på ét og samme sted: Grøn strømnaturgasmobil/bredbåndvarmepumpeladestander og som noget helt nyt, så slog vi den 15. september dørene op for KlubVelkommen – et univers fyldt med rabataftaler, tilbud og diverse konkurrencer.

KlubVelkommen er eksklusivt og helt gratis for alle i familien. Det er stedet, hvor vi giver dig muligheden for at spare penge på andre områder – og det kommer til at vokse yderligere i 2022 – alt sammen til din fordel.

På trods af et turbulent 2021 så glæder vi os til 2022.
Vi har spændende ting i vente og løfter sløret for en af tingene den 1. januar 2022 på vores sociale medier.

Vi glæder os til at fortsætte den gode dialog i 2022 – uanset om markedet går op eller ned . Vi glæder os til i fællesskab at hjælpe hinanden igennem det nye år på bedst mulig vis.

Til sidst vil jeg ønske dig og dine kære et lykkebringende nytår! Pas på hinanden.

De bedste hilsner fra

Thomas Søgaard-Andersen
Direktør for Velkommen