Mobilabonnement med Danmarks hurtigste mobilnetværk

Find det mobilabonnement, som passer bedst til dig – om du så ringer, sms’er, streamer eller downloader meget. Ja måske det hele. Hos Velkommen får du TDC net, som hvert år siden 2016 er kåret til Danmarks bedste mobile netværk

Mobilpakke 10/10

I mobilpakken får du 10 timers tale og 10 GB data til en god pris. Dette abonnement er perfekt til dig, som ikke har brug for store mængder taletid eller data, men dog stadig gerne vil kunne holde kontakten og følge med på de sociale medier.

I mobilpakke 10/10 får du:

✔️ 10 GB data (10 GB data i EU)
✔️ 10 timers tale.
✔️ 5G for kun 29 kr./md. (tilvalg)
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.
✔️ Du kan få eSIM

Pris: 77 kr./mdr.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 462 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Vælg 10/10 mobilpakken her👇

Mobilpakke fri/60

I mobilpakken får du fri tale og 60 GB data til en god pris. Med denne pakke løber du aldrig tør for taletid, og med 60 GB data har du plads til at streame, surfe og lytte til masser af musik.

I mobilpakke fri/60 får du:

KAMPAGNE☀️
Første 2 mdr. til 0 kr.

✔️ 60 GB data (20 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G for kun 29 kr./md. (tilvalg).
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.
✔️ Du kan få eSIM

Pris: 119 kr./md.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 476 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

*Tilbuddet gælder t.o.m. 30.06.2024. Gælder kun for nye kunder, som ikke allerede er i en bindende aftaleperiode med et mobilprodukt fra Velkommen.

Vælg fri/60 mobilpakken her👇

Mobilpakke fri/100

I mobilpakken får du fri tale og 100 GB data til en super pris. Med dette abonnement kan du tale løs og der plads til både gaming, streaming, surfing og musik i meget lange baner! Dette abonnement er perfekt til det hele.

I mobilpakke fri/100 får du:

✔️ 100 GB data (25 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G er inklusiv i abonnementet.
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.
✔️ Du kan få eSIM

Pris: 145 kr./mdr.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 870 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Vælg fri/100 mobilpakken her👇

Mobilpakke fri/fri

I mobilpakken får du fri tale og fri data (1000 GB data) til en super pris. Med dette abonnement løber du aldrig tør. Du kan tale løs, game, streame, surfe og lytte til musik hele dagen lang. Dette abonnement kan et hele!

I mobilpakke fri/fri får du:

✔️ Fri data (1000 GB data) (25 GB data i EU)
✔️ Fri tale.
✔️ 5G er inklusiv i abonnementet.
✔️ Fri adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset.
✔️ Du kan få eSIM

Pris: 199 kr./md.

Oprettelse: 0 kr.
Mindstepris: 1.194 kr.
Bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.

Vælg fri/1000 mobilpakken her👇

Hvilket abonnement skal jeg vælge?

Hvor meget data har du brug for?

Vi bruger mere og mere data på mobilen, men hvor meget data har du egentlig brug for?

Hvor langt rækker 60 Gb data?

Mængden af data du har behov for i dit mobil abonnement, afhænger naturligvis af, hvad du bruger din telefon til. Streaming, video og gaming er generelt set de største syndere, når det kommer til dataforbrug, mens musik og sociale medier forbruger mindre data.

Sådan kan du bruge 60 Gb data
Vi illustrerer her en oversigt over, hvad du for eksempel kan få for 60 GB data i dit mobil abonnement. Er det ikke nok, kan man vælge et mobil abonnement med mere data, og se om det passer bedre ind i hverdagen.

Matcher dit mobilabonnement til dit forbrug?.

Der er flere gode grunde til at vælge Velkommen

Mobilabonnement med streaming

Vidste du, at vi som noget helt unikt tilbyder masser af fordele, hvis du vælger at blive medlem af vores rabatunivers KlubVelkommen?
Som Velkommen-kunde kan du få rabat på streaming og samtidig få frit valg mellem flere forskellige streamingtjenester til hele familien.

Det koster ikke penge at være medlem af rabatuniverset KlubVelkommen, og du får massevis af rabatter og tilbud på alt fra streamingtjenester, oplevelser, måltidskasser, tøj, elektronik, take-away og meget, meget mere.

Du kan frit tilmelde dig her.

streaming_tjenester

Det bedste netværk med 5G

Med et mobilabonnement fra Velkommen er du sikret et netværk helt i top – vi bruger nemlig TDC NET, der blev kåret som Danmarks bedste mobilnet for 8. år i træk i 2023.
Vi har Danmarks bedste 5G-oplevelse med 99% dækning, en markant hurtigere upload og download.

Brug mobilen på ferien i udlandet

Hos Velkommen kan du få et spænd af produkter med mellem 3 til hele 21,5 GB data i EU.

Vi har data i EU inkluderet i alle vores mobilabonnementer, så du ikke skal bekymre dig om at bruge data når du er i EU. På den måde kan du slappe mere af når du er på ferie, forretningsrejse eller noget helt tredje, på det punkt – så længe du rejser inden for EU.

Se en samlet liste over alle lande i EU som dit abonnement hos os vil dække over, her👇

mobil_rejse_udland
esim_mobil

Velkommen tilbyder nu eSIM

ESIM er en digital udgave af det fysiske simkort, som du kender.
Med et indlejret SIM-kort behøver du aldrig mere bekymre dig om at skifte eller miste dit SIM-kort. Når du bliver mobilkunde hos Velkommen, vælger du selv om du vil erstatte det fysiske simkort med eSIM.

Værd at vide

Velkommens mobilpakker bruger TDC NET, som hvert år siden 2016 er kåret til at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og du har selvfølgelig mulighed for lynhurtig 5G hastighed.

Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig, hvad end du ringer meget, sms’er meget, streamer meget eller alle delene.

Svaret er ja.

Du kan få adgang til 5G-netværket i Danmark med stort set alle vores abonnementer. Det betyder, at du kan opleve endnu hurtigere og mere stabilt internet på din mobil.

5G er inkluderet i prisen i flere af vores mobilabonnementer – alternativt kan det tilkøbes for kun 29 kr. / md.

Vær opmærksom på om din enhed kan benytte sig af 5G-netværket.

Læs mere om fordelene ved 5G her.

Svaret er Ja! Det er muligt at tilkøbe datadelingskort på de fleste af vores mobilabonnementer.

Du kan få op til tre ekstra SIM-kort til dit abonnement, som du eksempelvis kan bruge i en tablet eller bærbar pc. Er du usikker på, om du kan få datadelingskort til dit abonnement, så skriv (kundeservice@velkommen.dk) eller ring til os, så hjælper vi dig med svaret.

Et datadelingskort koster kun 29 kr. / md.

Læs mere om datadelingskort og dens fordele her.

Svaret er Ja, det er en mulighed at foretage Wi-Fi opkald med et mobilabonnement fra Velkommen.

I de fleste tilfælde kan det faktisk være en fordel at fortage WiFi-opkald. Bor du måske langt ude på landet, i en skov eller et helt tredje sted, hvor forbindelsen kan være lidt dårlig, så kan Wi-Fi opkald i det flest tilfælde hjælpe dig med at løse den udfordring. Med WiFi-opkald får du nemlig adgang til et bedre og mere stabilt signal, når du snakker i telefon – helt uden det koster ekstra. WiFi-opkald bliver nemlig takseret på nøjagtig samme måde som helt normale opkald fra mobiltelefonen.

WiFi-opkald er derfor med i vores abonnementer, og du får det for 0 kr. /md.

Valget af mobilabonnement afhænger af dit behov og dit månedlige forbrug.

Valget af vores mobilabonnementer afhænger af dit månedlige dataforbrug i både Danmark og i EU. Hos os kan du vælge mange forskellige mobilabonnementer, hvor data kun bruges i både Danmark og EU. Din opgave er at vurdere, hvor meget du streamer, surfer eller noget helt tredje.

Er du i tvivl om hvor mange GB data, du bruger om måneden? Det kan du heldigvis selv nemt og enkelt gå ind og tjekke i din smartphones indstillinger. Det du skal gøre er:

  • Har du en Iphone skal du følge trinene: Indstillinger → Mobil → Forbrug af mobildata.
  • Har du en Android telefon skal du følge trinene: Indstillinger → Dataforbrug.

Herinde har du mulighed for at se dit månedlige dataforbrug, og du kan også sætte en begrænsning på dit dataforbrug.

Hvis dine behov og dit forbrug ændrer sig af forskellige årsager, kan du heldigvis altid skifte mobilabonnement nemt, enkelt og uden merpris. Dette gør du i vores selvbetjening.

Hos Velkommen er det nemt og enkelt at vælge det mobilabonnement, der passer til lige præcis dig.

Når du vælger at beholde dit telefonnummer og flytte det til os, så klarer vi det praktiske hos dit nuværende selskab. Hvis du skulle være i binding hos dit nuværende selskab, så flytter vi selvfølgelig først nummeret, når du er ude af binding. På den måde slipper du for dobbelte regninger.

Vælger du i stedet et nyt telefonnummer, skal du selv opsige dit mobilabonnement hos din nuværende udbyder.

Svaret er Ja!

Når du bestiller et mobilabonnement hos Velkommen, kan du til en hver tid beholde dit nuværende telefonnummer. Når du har klikket på ”bestil”, kan du krydse af om du ønsker et nyt mobilnummer eller beholde dit nuværende nummer.

Når du vælger af beholde dit telefonnummer og flytte det til os, klarer vi det praktiske hos dit nuværende selskab og sørger for at flytte dit nummer over til os. Hvis du skulle være i binding hos dit nuværende selskab, flytter vi selvfølgelig først nummeret, når du er ude af bindingen. På den måde slipper du for dobbelte regninger.

Vælger du i stedet et nyt telefonnummer, skal du selv opsige dit mobilabonnement hos din nuværende udbyder.

Dette er et udtryk for mindsteprisen i bindingsperioden.

Mindsteprisen er udgifterne forbundet med dit abonnement, hvor du er bundet til dit givne abonnement. Hos Velkommen er bindingsperioden på 6 måneder, og mindsteprisen dækker derfor over de 6 måneder.

Det er nemt, enkelt og hurtigt at få et mobilabonnement hos Velkommen. Du skal blot klikke på ”bestil” ved det mobilabonnement, der passer bedst til dit behov. Når du klikker ”bestil”, er du kun et par enkelte trin fra et nyt mobilabonnement – for eksempel skal du vælge, om du vil have et nyt mobilnummer, eller om du vil flytte dit nuværende mobilnummer over til Velkommen. Det tager ikke meget mere end 2 minutter, og herefter klarer vi resten for for dig. Det bliver ikke meget nemmere.

Som kunde hos Velkommen får du adgang til vores selvbetjening, hvor du kan få et komplet overblik over dit mobilabonnement og meget mere.

Det afhænger af, om du har valgt at flytte dit nummer over til os, eller om du har oprettet et nyt nummer.

Når du har flyttet dit nummer til os, tager vi kontakt til dit gamle selskab og sørger for, at nummeret bliver flyttet over, samt at dit gamle abonnement bliver opsagt.

Hvis der skulle være binding tilbage på dit nuværende abonnement, venter vi naturligvis med at flytte dit abonnement til bindingen er slut. På den måde undgår du dobbelte regninger. Hvis du ønsker det, kan vi dog godt tvinge din flytning igennem.

Køber du et abonnement hos os med et nyt nummer, så skal du selv sørge for at opsige din gamle aftale. Dette skyldes, at vi ikke kan tage kontakt på dine vegne, når der ikke sker en nummerflytning. Du kan typisk opsige dit abonnement på din nuværende udbyders hjemmeside eller ved at ringe til deres kundeservice. Man har typisk 30 dages opsigelse hos de fleste teleselskaber.

Med et mobilabonnement hos Velkommen kan du selv vælge, om du ønsker et klassisk fysisk SIM-kort eller om du ønsker et eSIM-kort.

Almindeligt SIM-kort
Vi afsender dit SIM-kort, få hverdage efter at vi har modtaget din bestilling. Du vil modtage en SMS, når skiftet til os er ved at gå igennem og du skal udskifte SIM-kortet i din telefon.

Hvor længe der går før du skal tage dit nye SIM-kort i brug, afhænger af tidspunktet, hvor din aftale hos dit gamle selskab ophører. Dette kan variere alt efter opsigelsesperioden og binding hos dit gamle selskab.

Smart eSIM
Til dit mobilabonnement har du også mulighed for at vælge eSIM. Et eSIM er et digitalt SIM-kort, der er indbygget i din telefon. Du kommer på enkelt og hurtigt ved at scanne en QR-kode. Det er smart, fordi du får det med det samme, fremfor at vi skal sende dig fysisk SIM-kort, som vil tage nogle dage. Læs hvordan du eSIM, hvilke mobiltelefoner som har denne mulighed, og hvordan du aktiverer dit eSIM her.

Mængden af data du har behov for i dit mobil abonnement, afhænger naturligvis af, hvad du bruger din telefon til. Streaming, video og gaming er generelt set de største syndere, når det kommer til dataforbrug, mens musik og sociale medier forbruger mindre data.

Med 1 GB kan du enten streame Netflix i en time, uploade ca. 500 billeder på de sociale medier eller lytte til musik fra Spotify i 3,2timer.

Med alle vores mobilpakker har du mulighed for at vælge eSIM, som gør det meget lettere for dig som mobilkunde. Et eSIM er et digitalt SIM-kort, der er indbygget i din telefon. Du kommer på enkelt og hurtigt ved at scanne en QR-kode. Det er smart, fordi du får det med det samme, fremfor at vi skal sende dig fysisk SIM-kort, som vil tage nogle dage.

Læs meget mere om hvordan du aktiverer dit eSIM samt hvilket mobiler der understøtter eSIM her.

Hos Velkommen kan du få et spænd af produkter med mellem 3 til hele 21,5 GB data i EU.

Vi har data i EU inkluderet i alle vores mobilabonnementer, så du ikke skal bekymre dig om at bruge data når du er i EU. På den måde kan du slappe mere af når du er på ferie, forretningsrejse eller noget helt tredje, på det punkt – så længe du rejser inden for EU.

Se en samlet liste over alle lande i EU som dit abonnement hos os vil dække over, her.

Oversigt over mobilpriser

Alle priser er i DKK og inkl. moms. Der tages for­be­hold for pris­ændrin­ger og skrivefejl.