En ladeboks som matcher dit behov

Velkommen har indgået et samarbejde med Power Fuel. Power Fuel er en landsdækkende montør af ladestationer til elbiler, og derfor kan vi med stolthed sige at vi tilbyder intelligente lade løsninger og 100% grøn strøm fra vedvarende energikilder til dig med en elbil, eller den fremtidige elbilsejer.

Vi er sammen om at skabe en grønnere fremtid.
Få en grøn løsning til din elbil i dag.

Ladebokse til private

I samarbejde med Power Fuel tilbyder vi dig 2 modeller af private ladebokse. Få mere fleksibilitet i hverdagen med din egen ladeboks. Oplad bilen når det passer dig f.eks. når elprisen er billigst.

NYHED – Power Fuel Box ladeboks

Fra 4.995

Denne ladeboks er lille og stilfuld, samt kompatibel med både plugin hybrid og elbiler. Den er godkendt til refusion og udover app’en kan du også starte/stoppe din opladning med RFID.

Ved at eje din egen ladeboks, får du mere fleksibilitet i hverdagen. Du får muligheden for at planlægge din opladning efter hvornår det passer bedst i hverdagen samt når elprisen er på sit laveste.

Etrel Premium ladeboks

Fra 7.995

Etrel Premium ladeboks fra Landis+Gyr Company er den ultimative private ladeboks udført i pulverlarkeret aluminium, LED display og bløde kurver perfekt tilpasset til det skandinaviske klima.

Få mere fleksibilitet i hverdagen ved at eje din egen ladeboks. Du får muligheden for at oplade når det passer dig, og at planlægge din opladning efter hvornår elprisen er på sit laveste.

Vi hjælper dig med refusion

Med en privat ladeboks kan du få automatisk refusion af dit registrerede elforbrug.

Du kan få 90 øre/kWh inkl. moms tilbage for den strøm, du bruger til at oplade bilen derhjemme. Vi søger det for dig, når du vælger en komplet ladeløsning gennem Velkommen – det gør det billigere for dig at starte dagen med et fuldt batteri.

Gennem en service- og refusionsaftale godtgør vi automatisk din elafgift for det registrerede forbrug af strøm, som du bruger til opladning af din elbil. På den måde slipper du for selv at gøre det.

Power Fuel app’en📱

Bekvemmelighed i din lomme

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt, du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.

Tjek det ud allerede nu, også selvom du ikke er Power Fuel kunde – download blot Power Fuel app’en.

Find mere information og link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor👇

Fordele ved køb af din ladeboks

Service- og refusionsaftale til 0 kr.

En service- og refusionsaftale indeholder:
✅ Vi sørger for vedligeholdelse.
✅ Softwareopdatering.
✅ Drift og refusionssøgning af elafgift.
✅ 24/7 support ved komplikationer.
Normalpris 69 kr./mdr. Til og med d. 30.06.2023 vil du dog ikke blive opkrævet noget for aftalen.

Oplad hjemme – og over 1.800 steder i Europa

Udover at du kan oplade bilen derhjemme, når elpriserne er billigst, så får du også adgang til benyttelse af 148 offentlige ladepunkter i hele Danmark – og hele 1870 ladepunkter i Europa igennem vores roaming med Hubject. Du kan tilgå tjenesten let via din Power Fuels app.

Styr det hele fra mobilen

Du kan med vores app oplade din bil, når elprisen er billigst, du kan se kort over ladepunkter, du kan få navigation til nærmeste ladepunkt, du kan se din faktureringshistorik. Gem dine betalingsoplysninger eller betal med MobilePay.
Du har også mulighed for at tilkøbe en smart ladebrik, som hurtigt og enkelt godkender og starter din opladning.
Find mere information og link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor👇

Værd at vide

Det er i vores samarbejde med ladestanderfirmaet Power Fuel, at vi tilbyder dig to forskellige private ladeløsninger af høj kvalitet.

Vi har også opridset 5 GODE GRUNDE, hvorfor vores lækre Etrel ladeboks kunne være det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.
Bl.a. er den fremtidssikret og tilpasset det skandinaviske klima, samt vi ordner ansøgning omkring refusion af hele afgiften. Læs mere her.

 

Billedet af den flotte Etrel Premium ladeboks.

Det er faktisk din bil som bestemmer hvor meget din private ladestander lader med. Vores ladestander INCH HOME har kapaciteten til at levere strøm til 100 km, efter bare en times opladning. Husk dog, at det afhænger af din bils optagede effekt.

 

Din ladeboks kræver et sikkert og ubrudt kredsløb, da de ledninger og installationer som du allerede har i din bolig er beregnet til husholdningsapparater. Installationen af din ladeboks kræver en udvidelse af den eksisterende eltavle, som skal trække et nyt kabel frem til der hvor du vælger at montere ladeboksen. Den placeres typisk på en carport eller en husvæg, afhængig af hvor du foretrækker at lade bilen.

For at gardere dig mod skader og strømsvigt, får du som en del af vores fordelagtige serviceaftale, installationen udført af en autoriseret elektriker, når du køber en ladeboks gennem Velkommen.

Der er selvfølgelig en række faktorer, der spiller ind på levetiden af en ladestander. Energistyrelsen har dog estimeret en forventet levetid på 10 år for en ladestander.

Montering og installation din ladeboks koster 3.595 kr.

Opdateret d. 1. dec. 2022

Hvad er en standard installation?

Du vil blive kontaktet af elektriker indenfor 48 timer i hverdagene i tidsrummet kl. 8.00-15.00.

Power Fuels ladeløsning til private, sikrer en godkendt installation af dygtige elektrikere.

I vores standard installation klargøres din installation til 11kW, det vil sige, vi installerer 5G4mm kabel.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning.

Vores elektrikere installerer en 16 ampere sikring, da en typisk husinstallation er forsikret med 25 ampere i vejen fra Netselskabet. Opgradering af sikringen til 32 ampere (22kW), er en ekstra ydelse vores installatørpartner vil opkræve.

Vores standard installation indeholder f.lg.:

  • Kørsel til adressen (tillæg ved ikke bro faste øer).
  • Oplægning af 10 meter 5G4mm kabel
  • Installation af kombirelæ eller automatsikring i eksisterende eltavle.
  • Opsætning og montering af din ladeboks.
  • Konfigurering og test af din ladeboks.
  • Gennemgang af hvordan din ladeboks virker med Power Fuel App.

Evt. gravearbejde skal foretages inden installation af din ladeboks. Kabelrenden skal være 35 cm. dyb og 20 cm. bred. Vores installationspartner skal oplyses herom, inden de ankommer til adressen og minimum 2 dage før.

Læs også den fulde beskrivelse her.

Din nuværende installation skal overholde gældende lovgivning. Du skal have de fornødne ampere til rådighed i din installation, hvilket især er relevant ved installation af ladestanderen med effekt større end 11 kW. Sikring foran gruppetavlen må ikke overstige 63 ampere.

Størstedelen af vores kunder får installeret ladeboksen uden yderligere omkostninger. Der kan dog være særlige forhold, som gør at installationen kræver ekstra ydelser. Vores installatørpartner vil altid involvere dig i opgavens omfang og pris inden installationen påbegyndes.

Nedenfor har vi samlet de mest typiske ekstra ydelser.

Ekstraydelser kan blandt andet være stillads, skjult kabelføring i kanal eller indmuret i væg, samt udvendig tavle.

Nedgravning af kablet fra eltavlen til ladestanderen, hvis den for eksempel skal sidde i din carport.
Såfremt du selv udføre gravearbejdet er der tre krav du skal overholde:

  1. Gravearbejdet skal være udført inden elektrikeren kommer for at installere ladestanderen.
  2. Renden skal være 35 cm dyb og minimum 15 cm bred i hele rendens længde.
  3. Den opgravede jord skal ligge ved siden af renden, således at elektrikeren kan bruge den til at lægge kablet fast og afdække dækbåndet over kablet.

Såfremt renden ikke lever op til ovenstående, vil der komme en meromkostning i forbindelse med installationen.

Du skal selv dække renden, umiddelbart efter elektrikerens besøg, for at leve op til garantien.

Ligeledes er tømrer, murer eller maler ikke omfattet af standardinstallationen.

Vores installatørpartner kontakter dig inden for 48 timer i hverdage mellem 08.00 og 16.00. Du vil blive spurgt ind til ovenstående, således at vi kan give dig den bedste service og oplevelse.

Vi sørger for softwareopdatering, drift og vedligeholdelse af dit ladeudstyr. Opstår der komplikationer eller spørgsmål er vi der til at supportere dig med hjælp og vejledning 24/7.​
Desuden får du adgang til alle Power Fuels ladestandere landet over, så du altid er sikret strøm på din bil – uanset hvor du befinder dig.
Derudover hjælper vi dig med automatisk refusion af elafgiften.

Vores fordelagtige service- og refusionsabonnement koster kun 69 kr./mdr. t.o.m. 31.06.2023 vil Velkommen dog ikke opkræve dette beløb hos dig.

Du kan trygt nyde glæden ved din ladestander, uden at skulle bekymre dig og noget som helst.

Power Fuel samarbejder med Hubject. Det er et lade-fællesskab, hvor samtlige ladestanderfirmaer, udbyder deres tjenester gennem roaming. Det betyder, at du med Power Fuel ladestander kan benytte dig af ladestandere på tværs af tilknyttede selskaber. Du får altså adgang til et hav af ladestandere i både Danmark og Europa! Du kan tilgå tjenesten via din Power Fuels app.

Tjek det ud allerede nu, også selvom du ikke er Power Fuel kunde – download blot Power Fuel app’en.