Få overblikket med app’en

Velkommen app’en er brugbar for alle. Udnyt appens mange muligheder, log direkte ind i selvbetjeningen eller følg døgnets aktuelle elpriser. Find her på siden direkte link til at downloade Velkommen elpris-appen – udnyt de billigste timer og spar penge.

Download elpris app’en

Med vores frie elpris-app du kan følge dagens elpriser, logge direkte ind i MitVelkommen Selvbetjeningen og meget mere. Med app’en bliver det nemmere for dig at bruge strømmen, når den er billigst.

Vær opmærksom på, at det er en forudsætning, at du har en elaftale med variabel elpris, hvis du ønsker at opnå en besparelse.

Hos Velkommen får du altid en elaftale med en variabel elpris.

Se elprisen time for time og mere til

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge, hvor du kan.
Du kan derfor med god mening downloade vores Velkommen elpris-app og udnyt fordelene:

✅ Hold øje med elpriserne time for time og udnyt strømmen, når den er billigst.
✅ Sparetips og gode råd til besparelser.
✅ Ekstra besparelser og nyttig viden gennem KlubVelkommen.
✅ Velkommen-kunder kan nemt og hurtigt logge direkte ind i Selvbetjeningen MitVelkommen.
… og meget mere til📱

Find link til af downloade app’en både til android og iOS nedenfor👇

Find. Sluk. Spar.

Udnyt strømmen, når den er billigst

Hos Velkommen har vi muligvis lavet den bedste elpris-app til alle, der gerne vil spare lidt penge på strømmen. Elpris-appen koster ingen penge og er tilgængelig for alle. I appen kan du følge strømpriserne for i går, i dag og det kommende døgn. Du kan tilkoble moms, elafgift og nettariffer i app’en under indstillinger.

Aflæs nemt prisen på én kWh, og spar penge på dit elforbrug! På få sekunder kender du indkøbsprisen lige nu og de kommende timer frem. På den måde kan du planlægge, hvornår det bedst betaler sig at vaske tøj, starte opvaskeren og lade elbilen, og hvornår du bør være en lyseslukker.

App’en kan downloades til både Android og android og iOS.

Send din elregning på skrump med vores elpris-app

Her kommer vi lige med et par el sparetips til, hvordan du får størst mulig besparelse ved at bruge elpris-appen. Grafen og appen er effektive værktøjer, som gør det let for dig at spare penge, men husk, at det kræver, du har et variabelt elprodukt – hvilket du selvfølgelig får hos Velkommen.

Når du kender dagens elpris via appen, kan du nemt gå efter at placere størstedelen af dit elforbrug i døgnets billigste timer. Det gælder især for de husholdningsmaskiner, som du alligevel ikke kan undgå at bruge, og som bruger en væsentlig mængde af strøm.

Du kan med fordel vente med at gøre følgende, indtil strømmen er billigst:
✅Vaske tøj
✅ Tørre tøjet i tørretumbleren
✅ Lade din elbil
✅ Starte opvaskeren

variabel-elpris

Bliv klar til at spare på blot ét minut

Det eneste, du skal gøre, er at downloade vores elpris-app via linket ovenover. Den er tilgængelig både til Android og iOS. Når du har downloadet vores elpris-app, skal du blot vælge, om du bor i den østlige eller vestlige del af Danmark, da priserne i de to landsdele ofte varierer.

Du er nu klar til at planlægge dit elforbrug og spare penge!

Elprisgrafen, du finder længere oppe på siden, svarer til den graf, du får adgang til i Velkommens elpris-app – bare i et mobilvenligt design. Grafen viser dig, hvad strømmen koster time for time i det aktuelle døgn. Du kan også se elpriserne for de tidligere døgn. Elpriserne for det efterfølgende døgn bliver som regel tilgængelige kl. 13.00 hver dag.

I vores app med elpriser har du derudover mulighed for at vælge, om du ønsker at se prisen inklusiv moms og elafgift eller ej.