Læsetid: 4 min.

Leder du efter det bedste elselskab i Aalborg? – velkommen til

Elselskab i aalborg

Er du på udkig efter et nyt elselskab i Aalborg men er i tvivl om, hvordan du finder det bedste elselskab for lige netop dig og dine behov? Så er du kommet til det rette sted.
Hos Velkommen er tryghed, stabilitet, tillid og overskuelighed i højsædet. Her er du garanteret at få en billig og grøn elaftale med en masse fordele inkluderet. Læs med i artiklen, og se, hvad Velkommen kan gøre for dig.

Hvordan vælger du det bedste elselskab for dig?

Når du som kunde skal have nyt elselskab, kan det i første omgang virke en smule uoverskueligt at finde hoved og hale blandt de forskellige elleverandører i Aalborg og de forskellige muligheder, som de hver især tilbyder. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvilke behov og præferencer lige præcis du har som forbruger og menneske.

Hvad er dine behov og præferencer?

Du er måske på udkig efter et billigt elselskab i Nordjylland, hvorfor prisen vil være af afgørende betydning for dig. Måske foretrækker du en variabel elpris, så du har bedre mulighed for at spare på din energiregning. Det kan også være, at du hellere vil have en fast elpris, så du ved lige præcis, hvor mange penge du skal afsætte til el hver måned.

En anden præference, som er blevet yderst populær gennem de senere år, er muligheden for at få grøn strøm. Et øget fokus på den grønne omstilling har øget efterspørgslen på grøn strøm fra befolkningen. Det har været med til at gøre prisen på grøn strøm så konkurrencedygtig, at det i mange tilfælde betyder, du endda sparer penge på din energiregning ved at gå den grønne vej.

Hvad med kundeservicen? Eller fordele og rabatter i elaftalen? Det er alt sammen blandt de overvejelser, du bør gøre dig som kunde, når du skal finde det bedste elselskab i Aalborg. I den forbindelse kan du med fordel tage et kig på elselskabets anmeldelser for at få et bedre overblik over kundernes oplevelser hos den enkelte udbyder.

Sammenlign priserne hos elselskaberne

For mange personer er prisen på elaftalen det vigtigste og mest afgørende behov i valget af elselskab i Aalborg. Derfor er det en klar opfordring at sammenligne priserne hos de forskellige elselskaber.

I den forbindelse er det vigtigt at forstå, at prisen på el er sammensat af flere forskellige faktorer, hvor du selv har mulighed for at påvirke omkring halvdelen af din energiregnings størrelse blot gennem dit valg af elselskab. Derfor har vi hos Velkommen lavet en prisberegner, hvor du kan få et estimat af dit årlige forbrug af strøm og samtidig sammenligne Velkommens tidligere priser med gennemsnitspriserne for el i hele markedet.

Derfor skal du vælge Velkommen som dit elselskab i Nordjylland

Nu har vi gennemgået nogle af de vigtigste overvejelser, som du bør gøre dig, når du skal vælge ny elforsyning i Aalborg. Derfor er vi nået til det punkt, hvor vi vil fortælle dig, hvad du kan få ud af at vælge Velkommen som dit nye elselskab i Aalborg.

Spar penge med en variabel elpris

Hos Velkommen arbejder vi først og fremmest med en variabel elpris, hvilket faktisk betyder, at prisen på el varierer time for time. Vi bruger den løsning, fordi vi mener, at det er det bedste og billigste for vores kunder, der skal vælge elselskab i Aalborg.

En af de største fordele ved en variabel elpris er, at du har mulighed for at planlægge dit elforbrug efter de aktuelle elpriser og dermed spare penge. Det kan for eksempel komme til udtryk, hvis du sætter din tøjvask over på dét tidspunkt af dagen, hvor strømmen er billigst. Her kan du med fordel anvende vores elpris-app, som hele tiden holder dig opdateret på, hvornår strømmen er billigst, så du kan spare penge på din elregning.

100 % certificeret grøn strøm

Hos Velkommen mener vi, at alle har et fælles ansvar for at passe på hinanden, klimaet og kloden, som vi bor på. Når du laver en elaftale med Velkommen, kan du derfor være sikker på, at vi køber certifikater i strøm fra 100 % vedvarende energikilder, som svarer til vores kunders samlede elforbrug.

På den måde kan du tage et klimavenligt valg og være med til at bidrage til den grønne omstilling i Danmark og på det danske elmarked. Hvis du gerne vil vide mere om grøn strøm, hvorfor det er en god idé, og hvordan det fungerer i praksis, kan du med fordel besøge vores vidensunivers, hvor du kan læse meget mere om grøn strøm.

KlubVelkommen

Hvis du vælger Velkommen som dit elselskab i Aalborg, får du fri adgang til vores fordelsklub KlubVelkommen, hvor du kan se frem til at spare en masse penge gennem forskellige rabataftaler, tilbud og diverse konkurrencer med mulighed for at vinde flotte præmier.

En forbrugersammenlignings-undersøgelse har i den forbindelse vist, at en voksen potentielt kan spare op til 11.000 kroner om året via rabataftalerne i KlubVelkommen.

Plads til tid og nærvær

Som elselskab er en af vores største ambitioner at sørge for, at du som kunde altid har hjælp og personlig rådgivning lige ved hånden. Velkommen er en familie, hvor vi hjælper hinanden. Derfor sørger vores kundeservice for at sidde klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag mellem kl. 9.00 og 17.00 både på telefon, på mail og via vores online chatfunktion.

Hjælp og vejledning

Derudover sørger vi hos Velkommen for at gøre tingene mest muligt gennemsigtige og lette at forstå. Derfor kan du blandt andet se frem til hjælp og vejledning gennem vores forskellige guides til at forstå din elregning og vores mange artikler, som skal gøre dig klogere på emner som omhandler el, ladestandere, varmepumper, naturgas, mobil og bredbånd.

Skal Velkommen være dit elselskab i Aalborg, kan du hurtigt og nemt tilmelde dig en grøn elaftale hos os. Vi sørger for at hjælpe dig i gang på bedst mulig vis.