Læsetid: 3 min.

Elpriser time for time – Helsingør

Elpriser time for time - Helsingør

Vil du gerne vide, hvad strøm koster i Helsingør lige nu? Så er du landet det rette sted. Her på siden kan du nemlig følge med i Helsingørs elpriser time for time.

Hvad får du ud af at kende til de aktuelle elpriser i Helsingør?

Hos Velkommen tilbyder vi udelukkende aftaler på variabel el. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at det er den billigste løsning for dig som forbruger.

At du har en variabel elaftale, betyder, at din pris på el er variabel. Den svinger altså fra dag til dag afhængigt af udbud og efterspørgsel.

Når du har indblik i elpriserne time for time i Helsingør, kan du tilrettelægge dit elforbrug; Du kan bruge strømmen, når den er billigst, og dermed spare penge på din elregning.

Eksempler på, hvordan du kan tilpasse dit forbrug ud fra elpriserne i Helsingør:

  • Vask, og tør dit tøj, når strømmen er billigst.
  • Spis aftensmad lidt tidligere eller senere, end du plejer, hvis du dermed kan bruge billigere strøm.
  • Lad elektroniske apparater op, når strømmen er billig, så du kan bruge dem uden strømtilslutning, når strømmen er dyr.

Hvad koster strøm i Helsingør?

Når vi skal svare på, hvad strøm koster i Helsingør, svarer vi i virkeligheden på, hvad strøm koster øst for Storebælt. Elpriserne i en given by afhænger nemlig af, hvor i landet byen er placeret – i øst eller i vest.

Her på siden kan du time for time se elpriser i Helsingør ved at se på, hvad elprisen er øst for Storebælt. Denne pris gælder for hele området øst for Storebælt og giver derfor også svaret på, hvad strøm koster i Helsingør på et konkret tidspunkt.

Hvad koster strøm i Helsingør i morgen?

Her på siden kan du live følge med i elpriserne for Helsingør. Du kan dog også se, hvordan priserne var i går, ligesom du kan få indblik i elpriserne for i morgen. Hver dag kl. 13:00 bliver elpriserne for den følgende dag tilgængelige.

Ved at holde øje med, hvad strøm koster i Helsingør i morgen, kan du for eksempel vurdere, om du skal udskyde din tøjvask en dag, fordi strømmen er billigere i morgen. Eller om du omvendt skal lave en ekstrastor portion aftensmad i dag, som blot kan varmes op i morgen, hvor strømmen er dyrere.

Ved at følge med i elpriser for Helsingør time for time – og tilrettelægge ud fra det – kan du spare mange penge på sigt.

Følg elpriserne time for time i Helsingør på mobilen

Hos Velkommen har vi gjort det endnu nemmere for dig at følge elpriserne time for time i Helsingør. Med vores gratis app kan du nemlig altid få overblikket over udviklingen i spotprisen på el. I appen kan du både se priserne time for time for i går, i dag og i morgen.

Vi vil gerne hjælpe så mange som muligt, og derfor har vi gjort appen gratis for alle, uanset om du er kunde hos os eller ej. Du finder den i både App Store og Google Play.

Med appen ved hånden kan du følge elprisernes udvikling, uanset hvor du befinder dig, så du bedre kan planlægge dit strømforbrug. Du kan også få tilsendt sparetips og finde mere viden i KlubVelkommen. Er du kunde hos os, kan du også logge ind på selvbetjeningen Mit Velkommen. Hent appen i dag og få overblikket over strømpriserne.