Læsetid: 4 min.

Sådan finder du det bedste elselskab for dig

bedste elselskab

Har du indledt jagten på at finde det bedste elselskab, men er du i tvivl om, hvilken elaftale der er den bedste for dig? Du står måske med en masse spørgsmål, og det er ganske naturligt, for hvad er det nu lige forskellen er på begreber som variabel elpris og fast elpris? Og kan du stadig få en billig elaftale, selvom du vil have grøn strøm?

Alt dette og meget mere vil vi gennemgå i denne artikel, så du kan blive klogere på, hvordan du finder det bedste elselskab, som stemmer overens med dine behov og kriterier.

Hvor skal du starte i din søgen efter det bedste elselskab?

Du har nok, ligesom så mange andre, spurgt dig selv: “hvordan finder jeg det bedste elselskab”, og “hvor får jeg billigst strøm”, når du har stået midt i overvejelserne om at skifte elselskab. Det forstår vi hos Velkommen i den grad, da vi udmærket er klar over, at det til tider kan være en jungle at navigere mellem de forskellige tilbud og muligheder i forbindelse med at vælge elleverandør. Det er dog flere ting, du kan gøre for at komme tættere på det helt rigtige valg for lige netop dig.

Overvej dine vigtigste behov

Det vigtigste, du kan gøre som kunde, er at starte med at prioritere og udvælge dine behov. Det vil nemlig gøre dig i stand til at indsnævre og sortere i udvalget, når du søger efter det bedste elselskab.

En af de mest udbredte præferencer blandt forbrugerne er at finde det billigste elselskab. Prisen på en elaftale varierer dog fra selskab til selskab, da elprisen er sammensat af flere forskellige faktorer. I den forbindelse skal du blandt andet gøre op med dig selv, om du ønsker en variabel elpris, hvor du har mulighed for at spare på din elregning, eller om du ønsker en fast pris, så du aldrig er i tvivl om hvor mange penge, du skal afsætte til elregningen måned for måned.

Ligesom hos Velkommen arbejder flere og flere elselskaber i dag med grøn strøm. Den grønne omstilling og det øgede fokus på klimaet har resulteret i, at priserne på grøn strøm er blevet særdeles konkurrencedygtige. Ja, faktisk så konkurrencedygtige, at den grønne strøm ofte er blandt de billigste alternativer. Det er guf for personer, der gerne vil være med til at værne om klimaet og bidrage til at gøre det danske elmarked endnu grønnere.

Foruden pris og muligheden for at få grøn strøm, bør du også tage et nærmere kig på elselskabets kundeservice. Hvad siger kunderne i deres anmeldelser, og er de tilfredse med det produkt, som elselskabet tilbyder? Får du nogle fordele inkluderet i din elaftale? Eller måske nogle attraktive rabatter, som kan spare dig penge på andre områder? Det er alt sammen overvejelser, som du vil gøre klogt i at gøre dig, når du søger efter det bedste elselskab.

Lav en prissammenligning

Som nævnt er prisen på en elaftale oftest det vigtigste kriterie, vi støder på. Derfor har vi også sørget for at gøre det nemmere end nogensinde at sammenligne priserne hos Velkommen med priserne på det øvrige elmarked. Det har vi gjort ved at udvikle en prisberegner, som giver dig det helt store overblik og dermed hjælper dig et skridt videre i din udvælgelsesproces.

Prisberegneren giver dig et estimat af dit årlige forbrug af strøm, mens den herefter sammenligner de tidligere priser på el hos Velkommen med gennemsnitspriserne for hele elmarkedet.

Det får du hos Velkommen

Hos Velkommen bestræber vi os på at være det bedste elselskab for vores kunder. Derfor har vi sørget for at sammensætte alle vores elaftaler med fuldt fokus på klimaet og på kundernes pengepung. Med en elaftale fra Velkommen får du nemlig følgende:

  • 0 kroner i oprettelse
  • 0 kroner i abonnement til Velkommen
  • Variabel elpris
  • Grøn strøm
  • Adgang til KlubVelkommen.

Få besparelser med en variabel elpris

Som kunde hos Velkommen kan du se frem til at få en variabel elprisaftale med afregning time for time. Med en variabel elpris varierer din pris på el hele tiden, hvilket giver dig muligheden for at spare en masse penge på din elregning.

Blandt de største fordele ved en variabel elpris er muligheden for at planlægge dit forbrug af el nøje efter den aktuelle elpris. Lad os tage et konkret eksempel på, hvordan du kan gøre det.

Når du skal vaske tøj, kan du vælge at sætte din vask over på det tidspunkt på dagen, hvor elprisen er på sit laveste. Her kan du med fordel anvende vores elpris-app, som hele tiden holder dig opdateret på, hvornår strømmen er billigst, hvilket betyder, at du med en ekstra indsats kan lave store besparelser til gavn for din pengepung.

Vi har valgt at arbejde med en variabel elpris, da vi mener, at det både er den bedste men også den billigste løsning for vores kunder.

Bliv en del af den grønne omstilling

Vi gør en stor dyd ud af at passe på hinanden og på miljøet, hvilket betyder, at når du vælger Velkommen som elselskab, vælger du samtidig at bidrage til den grønne omstilling på det danske elmarked. Når du laver en elaftale med os, sørger vi nemlig for at indkøbe certifikater i strøm fra 100% vedvarende energikilder i det omfang, som svarer til vores kunders forbrug af el.

Besøg vores vidensunivers, hvis du gerne vil blive endnu klogere på grøn strøm, og hvordan det fungerer i praksis.

Nyd godt af fordelene i KlubVelkommen

Køber du et produkt hos Velkommen, kan du glæde dig til at blive en del af vores fordelsklub, som hedder KlubVelkommen. Her får du en masse fordelagtige rabataftaler, attraktive tilbud og muligheden for at deltage i konkurrencer om præmier.

Når vi siger, at der er store besparelser at opnå gennem fordelsklubben, så er det ikke for sjov. En forbrugersammenlignings-undersøgelse af rabataftalerne har vist, at en voksen person kan spare helt op til 11.000 kroner årligt.

Synes du også, at Velkommen lyder som det bedste elselskab for dig, kan du nemt og hurtigt tilmelde dig  .