Hvad koster en varmepumpe?

En varmepumpe er en stor engangsinvestering, men der er heldigvis flere måder at kunne opnå økonomiske besparelser.

Prisen af en luft-til-vand varmepumpe afhænger af en række forskellige faktorer, herunder din boligs størrelse, varmepumpens energimærke og effektivitet, installationens omfang m.fl.

Prisniveauet for en luft-til-vand varmepumpe ligger i spændet 110– 160.000 kr. Det kan godt være noget af en investering for de fleste, men der er heldigvis flere ting du kan gøre for at kunne investere i en grønnere fremtid og samtidig opnå store besparelser på varmeregningen.

Du kan blandt andet søge tilskud til din varmepumpe, søge om reduceret elafgift, og så vil vi gerne hjælpe dig med finansieringen af din varmepumpe. På den måde kan alle være med.

Prøv vores beregner, for at se et estimat på din samlede besparelse ved installation af en varmepumpe samt prisen heraf.
Typisk skal du regne med et prisniveau på 110-160.000 kr. for et hus på mellem 80 og 140 kvadratmeter.

Varmepumpe_pris

En varmepumpe – en investering i en grønnere fremtid

Elpriser der er billigere end markedet

Spar på varmeregningen

Du kan potentielt spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe.

De bedste varmepumper

Vi samarbejder med tyske Viessmann som sikrer høj kvalitet, effektivitet, driftssikkerhed og ikke mindst et meget lavt lydniveau.
Velkommen_Billig_grøn_el

Et grønnere valg

Fremtiden er skrøbelig. Vælg en løsning, der både er god for din økonomi – og miljøet med en varmepumpe.

Finansiering og serviceabonnement til din varmepumpe

Få en fordelagtig finansieringsaftale og et billigt service abonnement til din varmepumpe.

Bestil din varmepumpe på afbetaling

En varmepumpe er en stor investering – både i miljøet, men samtidig er det også et stort beløb up front. Vi synes, at alle skal have mulighed for at være med til at bidrage til den grønne omstilling. Derfor tilbyder vi en fordelagtig afbetalingsaftale for din varmepumpe.

Du er selvfølgelig velkommen til at købe varmepumpen kontant eller gennem din egen bank, men vi vil også gerne tilbyde dig at benytte vores finansiering igennem Resurs Bank.

Varmepumpe_paa_afbetaling

Et billigt serviceabonnement til din varmepumpe

Det er lovpligtigt at få et årligt serviceeftersyn på din varmepumpe, hvis du gerne vil beholde garantien. Såfremt du ikke overholder det årlige servicetjek bortfalder garantien, og du er dermed ikke sikret ved mangler eller fejl på din varmepumpe. Skulle du lige glemme at få det bestilt i farten, kan du med fordel bestille et service abonnement til din varmepumpe.

Med en grøn elaftale og en varmepumpe fra os, tilbyder vi et service abonnement til en værdi af 2.000 kr., til din varmepumpe for kun 179 kr. om måneden.

På den måde er du sikret, at garantien på din varmepumpe holder.

Serviceeftersyn_varmepumpe

VE-godkendt installatør af varmepumper

Få det bedste ud af din varmepumpe

Du kan trygt lade os installere din luft-til-vand varmepumpe. Vi er nemlig registreret som VE-godkendt installatør. VE er en forkortelse for vedvarende energi. At vi er VE-godkendt vil sige, at flere af vores medarbejdere er efteruddannet, så du er sikret optimal udnyttelse af dit varmepumpeanlæg. VE-godkendelsesordningen tildeles af Energistyrelsen til installatører som er blandt de bedste til installation af energianlæg.

Når du vælger os med VE-godkendelse er du sikret kvalitetsbetonet installation og udnyttelse af din varmepumpe, og du får desuden mulighed for at tage del i støtteordningerne bygningspuljen og skrotningsordningen.

 

Mere end én engangsinvestering

En varmepumpe er for de fleste mennesker en stor engangsinvestering. Derfor vil vi gerne tilbyde dig at hjælpe med finansieringen gennem Resurs Bank – Du er selvfølgelig også velkommen til at betale kontant eller gennem din bank.

En varmepumpe er en af de billigste opvarmningsformer. Den besparelse som du opnår på varmeregningen og afbetalingen gør, at din investering ikke går i minus. Derudover kan du søge om reduceret elafgift, når dit årlige forbrug af el overstiger 4.000 kWh. På den måde kan du opnå besparelser på både kort og lang sigt.

 

Soeg_tilskud_til_en_varmepumpe

Søg om tilskud til din varmepumpe

For at fremme den grønne omstilling har energistyrelsen frigivet en tilskudsordning til danske private hjem. Når du investerer i en varmepumpe har du derfor mulighed for at søge om tilskud til finansieringen af den. Der findes to slags tilskud som du kan søge; henholdsvis energirenovering og håndværkerfradrag. Disse kan benyttes ved udskiftning af pille- olie- eller naturgasfyr.

Bliv klogere på hvordan du søger tilskud til din varmepumpe ved at klikke på “Læs mere” herunder.

Værd at vide…

En varmepumpe er en stor engangsinvestering, men til gengæld er der store besparelser at hente på varmeregningen samt CO2 regnskabet. Som hovedregel stiger din boligs værdi med 1-2 energimærker. Et gennemsnitlig energimærke sætter din boligs værdi op med 100.000kr.

Derudover kan du som et led i udviklingen mod en grønnere fremtid søge om tilskud til installation af en varmepumpe. Derudover kan du søge om reduceret elafgift hvis dit forbrug overstiger 4.000 kWh om året, hvorfor der er yderligere besparelser at hente.

Vi forstår godt at en varmepumpe er en stor investering up front. Derfor tilbyder vi finansiering af varmepumpen i samarbejde med Resurs Bank.

Prisen afhænger af flere forskellige faktorer. Blandt andet dit energiforbrug i huset, omfanget af installationen osv.

Man estimerer dog et prisspænd på mellem 110-160.000 kr., i en helårsbolig mellem 80 og 140 kvadratmeter. Prisspændet afhænger om du selv kan lave et fundament samt hvor stort energiforbruget er i huset.