Her finder du ekstra besparelser, konkurrencer og nyttig viden

Vi vil gerne hjælpe dig til besparelser, hvor det er muligt.

Er du allerede kunde, men mangler adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset, så se nederst på side.

Spar med KlubVelkommen Rabatuniverset

I KlubVelkommens Rabatunivers har vi samlet et hav af attraktive rabataftaler og gode tilbud – til fri benyttelse for dig som er kunde hos Velkommen! Login som kunde her.

Find bl.a. rabataftaler til Adidas, Samsung, Circle K, Apple, Sunweb, Apollo rejser, Mofibo, Legoland, Zalando, Tivoli, Jabra, Teeshoppen, Skallerup Seaside Resort, Nextory, Podimo og meget mere.
Tilbuddene er tidsbegrænset og skifter løbende.

Download vores frie sparetips e-bog

Der er penge at spare på energiforbruget, og vi hjælper dig med det!

Lige nu kan du frit downloade vores sparetips-guides: Nyttige sparetips og gode råd til besparelser af dit energiforbrug og Spar på energien i sommerhuset.

Find dem her👇

Strømpyramiden og andre sparetips

Spar med Strømpyramiden
Strømpyramiden fra SparEnergi hjælper dig, når du går på jagt efter strømslugerne i dit hjem. Den er bygget op på samme måde, som den velkendte madpyramide, hvor man skal spise mest fra bunden. I strømpyramiden kan man med fordel spare mest i bunden.

Mangler du adgang til KlubVelkommen Rabatuniverset?

Har du som Velkommen-kunde endnu ikke fået adgang til dine eksklusive rabataftaler og tilbud, som du kan finde i KlubVelkommen Rabatuniverset?

Vi hjælper dig – Kontakt kundeservice via vores chat-funktion👇

Værd at vide

 

Du får ubegrænset fri adgang til KlubVelkommen Rabatunivers ved at have en aftale om ét eller flere produkter hos Velkommen.

 • Grøn strøm
  Hos Velkommen kan du kun få grøn strøm. Grøn strøm er et bæredygtigt valg mod en grønnere fremtid. Dit valg gør en forskel.Overvejer du at skifte elaftale?
  Med vores prisberegner kan du hurtigt sammenligne tidligere gennemsnitspriser i markedet med vores elpriser – måske kan du spare penge ved at skifte til en grøn elaftale fra os. Prøv prisberegneren her.
 • Kvalitetsvarmepumpe
  Det er i vores samarbejde med den tyske storproducent Viessmann, at vi tilbyder dig muligheden for at skifte til en Luft/vand-varmepumpe af høj kvalitet. Besparelse, bolig og miljø kan sagtens hænge sammen.
 • Privat ladestander
  Det er i vores samarbejde med Power Fuel, at vi tilbyder en privat ladestander af højeste kvalitet. Vores ladestander skiller sig ud på flere punkter, og er det helt rigtige valg for dig med en el- eller hybridbil.
 • Mobilløsninger
  Velkommens mobilpakker bruger TDC NETs mobilnetværk, som flere gange er kåret til Danmarks bedste. Vi har et bredt udvalg af forskellige mobilpakker, så du kan vælge lige netop den, som passer bedst til dig.
 • Forsikringer
  I vores samarbejde med forsikringsselskabet ABCforsikring tilbyder vi dig et bredt udvalgt at fordelsagtige forsikringsaftaler bl.a.: Indbo, ulykke, bil, rejse, hund, hus, fritidshus og øvrige. Du får selvfølgelig 18% i rabat som Velkommen-kunde.
 • Naturgas
  Hos os får du en enkel naturgasaftale med stabil levering. Naturgas udleder mindre CO2 per produceret MJ energi end kul/olie.

Som sagt er alle aftaler inklusiv fri adgang til yderligere besparelser i KlubVelkommen Rabatunivers.

Kombiner og lav pakkeløsninger efter dit behov. Enkelt og overskueligt.
Alt samlet ét sted.

 

Svaret er ja og nej.

Selve hovedsiden for KlubVelkommen med nyttig viden, quiz, konkurrencer og links finder du her på siden: Velkommen.dk/klubvelkommen.

Du kan dog nemt og hurtigt komme til KlubVelkommen Rabatunivers og alle dine tilgængelige rabataftaler og tilbud ved at bruge Visma LogBuy app’en, som er platformen vi bruger til KlubVelkommen Rabatunivers.

Det er en fordel at downloade Visma LogBuy app’en, da det i nogle tilfælde kræver, at du kan fremvise dit medlemskab, for at kunne indfri rabatter til fx et restaurantbesøg eller køb i en fysik butik.

Vi gør opmærksom på, at brug af LogBuy app’en kan være betinget af, at du afgiver samtykke til at modtage markedsføringsmateriale. Du kan altid frasige dig nyhedsbrev fra Visma LogBuy. Ved deltagelse i konkurrencer hos eller ved indgåelse af rabataftaler med tredjeparter henviser vi til vilkårene hos den pågældende tredjeparter.

Download app’en her.

Klubvelkommen_visma_logbuy

 

Der kan være mange penge at spare gennem KlubVelkommen Rabatunivers og dens rabataftaler og tilbud.

En forbrugersammenlignings-undersøgelse viser følgende om rabataftalerne i KlubVelkommen Rabatunivers, som benytter Visma LogBuy‘s platform.

👉 En voksen kan årligt spare op til 11.000 kr.
👉 En familie (to vokse + to børn) kan årligt spare op til 17.000 kr.

Kilde til angivne besparelse finder du her.

FIND DINE RABATTER HER