Læsetid: 4 min.

Find dit elselskab i København

Er du på jagt efter et nyt elselskab i København? Der kan være mange ting at tage stilling til, når du skal vælge et nyt elselskab. Hvad er det bedste? Kan jeg få en klimavenlig løsning? Og hvad er den billigste løsning, hvis jeg også skal have mine behov opfyldt? I dette blogindlæg vil vi give dig et overblik over, hvordan du kan undersøge, hvad der er det rigtige elselskab for dig i København.

Hvad er det rigtige elselskab for dig?

Som det allerførste skal du overveje, hvilke behov du har, når du leder efter ny elforsyning i København. Du vil måske gerne finde det bedste elselskab i København eller det billigste elselskab i København, men der kan være forskel på, hvad der er det bedste elselskab, alt efter hvad dit behov er.

Når du kigger efter en ny elforsyning i København, kan du med fordel tænke over, om du kan få en variabel pris, hvis du gerne vil have mulighed for at udnytte de varierende elpriser. Så kan du tilrettelægge dit strømforbrug og udnytte strømmen, når den er billigst – hvilket selvfølgelig kan give dig en besparelse på elregningen.

Find det billigste elselskab i København

Hvis du er ude efter at finde den billigste mulighed for strøm i København, er det bare med at gå i gang med research. Der findes efterhånden mange muligheder på internettet for at sammenligne elselskaber, så du har god mulighed for at finde det billigste elselskab, der passer til netop dine behov.

Vi har desuden lavet en prisberegner hos Velkommen, så du kan se, om du kan spare penge på strømmen.

Men hvis du har andre krav til din el end blot prisen, kan det straks blive lidt sværere. For eksempel kan du måske have et ønske om at få certificeret grøn strøm, og så er der andre faktorer end blot prisen, som du skal tage stilling til.

Hos Velkommen kan du for eksempel få en grøn elaftale med 100 % certificeret grøn strøm.

Gode råd til at finde dit nye elselskab i København

Det kan være lidt en uoverskuelig proces at gå i gang med at kigge efter et nyt elselskab, hvis du ikke ved, hvor du skal starte med at lede. Der er nemlig mange muligheder for elforsyning, og derfor kan det også være sværere at finde den, der passer bedst til dig. I dette afsnit kommer vi derfor med nogle gode råd til, hvordan du kan komme i gang med at finde dit nye elselskab i København.

Som det allerførste kan du med fordel kigge på din nuværende elaftale. Her kan du se, hvad du på nuværende tidspunkt betaler for strømmen, og hvordan din aftale hænger sammen. Måske du allerede her finder nogle af de ønsker, som du også kommer til at have til din nye elaftale. Måske finder du også noget, som du gerne vil lave om eller gøre på en anden måde.

Når du har kigget på din elaftale, kan det også være en god idé at kigge på de seneste elregninger. Dine elregninger kan nemlig give et godt overblik over, hvor meget strøm du bruger, og hvordan du betaler for din strøm.

Man kan nemlig betale for strømmen på forskellige måder. Nogle betaler for strøm hver måned, mens andre betaler pr. kvartal. Her kan det være en rigtig god idé at overveje, hvad der fungerer bedst for dig.

Er der andre ting, der kan være gode at holde øje med, når du skal kigge efter en ny elaftale? Ud over prisen, dit forbrug, betalingsmuligheder og lignende kan det også være en god idé at finde ud af, om der er en bindingsperiode i den elaftale, som du kigger på. En bindingsperiode betyder, at du med elaftalen binder dig til at være kunde i det pågældende elselskab i en periode. Det kan for eksempel være i en periode på seks måneder. Det er også en rigtig god idé at kigge på, om der er et opsigelsesvarsel og længden på dette i så fald.

Generelt set er det altid en god idé at være grundig i din research, når du kigger efter et nyt elselskab, så du maksimerer dine muligheder for at finde den bedste aftale for dig. Læs med her, hvis du gerne vil vide mere om, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at skifte elselskab.

Gode muligheder for elforsyning i København

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at især prisen på el har en stor betydning, når man skal vælge et nyt elselskab. Og dette gør sig gældende, uafhængigt af om du skal finde et elselskab i København, et elselskab på Sjælland eller et elselskab andre steder i landet.

En af de måder, hvorpå du kan få billigere strøm, er ved at kigge på variable elpriser. Det kræver dog, at du har en elaftale med en variabel elpris. Det betyder, at du, når du kigger efter et elselskab i København, skal tænke over, om du vil have en aftale med variabel elpris, så du kan bruge strømmen, når den er billigst.

Sådan holder du øje med den variable elpris

Som sagt er det altså en god idé at kigge på, om du skal have en variabel elaftale, når du kigger efter elforsyning i København eller andre byer, så du dermed kan tilrettelægge dit elforbrug og bruge strømmen, når den er billigst for dig.

Der er kommet mange muligheder for at holde øje med elprisudviklingen i Danmark på internettet. En af de nemmeste måder at gøre dette på er lige her hos Velkommen. Når du downloader Velkommens elpris-app, kan du nemlig altid følge med i elprisens udvikling.

Elprisen bliver påvirket af mange forskellige faktorer, og derfor kan den variere meget, hvorfor der kan være penge at spare, hvis du bruger strøm på de rigtige tidspunkter af døgnet. Og med vores app kan du følge elprisens udvikling time for time, så du kan bruge for eksempel din vaskemaskine eller tørretumbler, når strømmen er billigst. Dermed kan du opnå den billigste strøm.