Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Svendborg

elpriser time for time i svendborg

Vil du spare penge på elregningen og have lidt ekstra plads i budgettet? Så kan du med fordel planlægge dit strømforbrug ud fra elprisernes udvikling. På denne side sætter vi fokus på elpriserne time for time i Svendborg, så du kan se, hvordan priserne stiger og falder i løbet af en dag.

Med stigende elpriser er der kommet langt mere fokus på at spare på strømmen og nedbringe elforbruget i de danske husholdninger. At spare på strømmen er dog blot én af de måder, du kan nedbringe elregningen på. Du kan nemlig også opnå store besparelser på dit strømforbrug ved ganske enkelt at planlægge det.

Ved at følge elpriserne time for time i Svendborg kan du finde ud af, hvornår strømmen er dyrest, og hvornår den er billigst. Når du ved, hvornår strømmen er billigst, kan du planlægge dit strømforbrug og lægge størstedelen af dit strømforbrug i de timer, hvor strømmen koster mindst. Dermed kan du spare mange penge hver måned, og det er endda helt uden at spare på strømmen.

Følg elpriserne i Svendborg hos Velkommen

Vil du være godt forberedt til at spare på elregningen, kan du følge elpriserne time for time i Svendborg lige her hos Velkommen. I vores liveoversigt viser vi nemlig, hvordan spotprisen på el kommer til at udvikle sig i løbet af dagen. Så kan du lynhurtigt få et overblik over, hvornår strømmen er billigst og dyrest i dag.

Når du tjekker elpriserne time for time i Svendborg her hos Velkommen, bliver du præsenteret for udviklingen i spotprisen på el. Dette er den rå markedspris, som ikke inkluderer skatter, afgifter, tariffer og eventuelle gebyrer og abonnementer. Derfor vil det heller ikke være den endelige pris pr. kWh, du kommer til at betale. I virkeligheden udgør spotprisen på el faktisk under halvdelen af den samlede pris pr. kWh.

Elpriser time for time i Svendborg via mobilen

Vi har nu gjort det endnu nemmere for dig at følge elpriserne time for time i Svendborg. Med vores app kan du nemlig få adgang til vores liveoversigt, som du også finder på hjemmesiden. Så kan du følge elpriserne i Svendborg, uanset om du er hjemme eller på farten.

Appen er gratis at downloade og findes både i App Store og Google Play. Den er tilgængelig for alle, så du behøver ikke at være kunde hos Velkommen for at få adgang til dens fordele. Via appen kan du også få vores bedste sparetips og få adgang til selvbetjeningen, hvis du er kunde.