Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Odense

elpriser time for time odense

Elpriserne har i de seneste år undergået historisk store stigninger, og mange danskere er blevet chokeret over størrelsen på deres elregninger. Hvor det før i tiden ikke var noget, vi tænkte på, er det nu blevet en af de poster i budgettet, hvor mange forsøger at spare penge. Det betyder også, at flere og flere er begyndt at overveje at skifte elselskab samt at spare på strømmen.

Her på siden ser vi nærmere på elpriserne time for time i Odense, så du kan danne dig et overblik over prisernes udvikling i løbet af dagen. Ved at følge elpriserne i Odense kan du nemlig planlægge dit strømforbrug, så du fordeler en større del af dit daglige forbrug på de timer, hvor strømmen er billigst. Samtidig kan du spare på strømmen i de tidsrum, hvor strømmen er dyrest.

Inden du begynder at følge elpriserne time for time i Odense, er det vigtigt, at du tjekker, om du har en fastprisaftale eller en aftale med variable priser. Hvis du har en fastprisaftale, betaler du den samme pris pr. kWh, uanset hvad markedsprisen er. Har du variable priser, følger din pris pr. kWh altid den gældende spotpris på el.

Hvad er elpriserne i Odense i dag?

Vil du spare på elregningen, er det altid værd at følge elpriserne time for time i Odense. Så hvordan følger du elpriserne i Odense? Du kan nemt og hurtigt følge elprisernes udvikling for dagen med vores liveoversigt her hos Velkommen. Liveoversigten viser dig, hvordan spotprisen på el udvikler sig i løbet af i dag, så du bedre kan planlægge dit elforbrug.

I vores liveoversigt kan du se elpriserne time for time i Odense målt som den rå markedspris. Det er altså ikke den endelige pris, du kommer til at betale, da du også skal betale skatter, afgifter, tariffer og eventuelt abonnement eller gebyrer.

Download vores app og følg elpriserne time for time i Odense

Hos Velkommen vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at følge elpriserne time for time i Odense. Derfor har vi udviklet vores egen app, hvor du kan få adgang til den samme liveoversigt, som du finder på vores hjemmeside.

Appen er gratis at downloade for alle, uanset om du er kunde hos os eller ej. Den er tilgængelig både via Google Play og App Store. Du får også adgang til andre fordele såsom gode sparetips og adgang til selvbetjeningen, hvis du er kunde hos os. Så download appen og følg elpriserne time for time i Odense, uanset hvor du befinder dig.