Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Næstved

elpriser time for time næstved

Elpriserne i Danmark har i de seneste år været på himmelflugt og har nået hidtil usete niveauer. Det har medført store stigninger i danskernes elregninger, som har sat pres på forbrugernes økonomi. Derfor er flere og flere danske elkunder blevet opmærksomme på deres strømforbrug, og sparetips er kommet på dagsordenen.

På denne side ser vi nærmere på elpriserne time for time i Næstved, så du kan få et overblik over, hvordan markedsprisen på el udvikler sig i løbet af en dag. Når du kender til prisudviklingen, kan du hurtigt få et overblik over de billigste og dyreste tidsrum i løbet af dagen.

Med elpriserne time for time i Næstved kan du dermed bedre planlægge dit strømforbrug. Du kan reducere dit forbrug af strøm i de dyreste tidsrum og flytte en større del af forbruget over på de billigste. Dette kan spare dig mange penge på elregningen hver måned, og det er endda helt uden at skulle spare på dit samlede elforbrug.

Følg elpriserne i Næstved her hos Velkommen

Så hvordan følger man elpriserne time for time i Næstved? Du skal ikke lede længere end her hos Velkommen. I vores liveoversigt kan du følge elprisernes udvikling, som de ser ud i løbet af dagen. Priserne for den kommende dag er tilgængelige klokken 13 hver dag.

Når du følger elpriserne time for time i Næstved i vores liveoversigt, vil du se selve spotprisen på el, som fastsættes på den nordiske elbørs Nord Pool. Denne pris inkluderer ikke skatter, afgifter og eventuelle ekstrabetalinger til abonnement og gebyrer. Selve markedsprisen udgør i praksis mindre end 50 % af den samlede pris, du betaler pr. kWh, men at følge markedsprisen er ikke desto mindre en genvej til store besparelser på elregningen.

Download vores app og følg elpriserne time for time i Næstved

Vi har nu gjort det endnu nemmere for dig at følge elpriserne time for time i Næstved. Du kan nemlig downloade vores gratis app nemt og hurtigt til din mobile enhed. Den er gratis tilgængelig for alle, uanset om du er kunde hos Velkommen eller ej, og den findes både i App Store og Google Play.

Med appen ved hånden kan du følge elpriserne i Næstved, uanset hvor du befinder dig. Så bliver det ikke nemmere at tjekke dagens elpriser og planlægge dit strømforbrug. Via appen kan du også få adgang til vores bedste sparetips og logge ind på selvbetjeningen, hvis du er kunde hos Velkommen.