Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Herning

Elpriser time for time Herning

Er du en af de mange danskere, som i de seneste år er blevet overrasket over udviklingen i strømpriser? Prisudviklingen har været historisk, og spotprisen på el har nået nye højder. Derfor er flere og flere danske forbrugere også blevet mere opmærksomme på deres strømforbrug og størrelsen på deres elregning. Hvordan kan man spare penge på sit elforbrug og få mere plads i budgettet?

En af løsningerne på stigende elregninger er at planlægge sit strømforbrug bedre. På denne side sætter vi fokus på elpriserne time for time i Herning, så du kan se, hvordan priserne ændrer sig i løbet af dagen. Der kan være ganske markante forskelle på elprisen i løbet af en dag, så det kan være mange penge værd at følge med i prisudviklingen dagligt.

Ved at følge elpriserne time for time i Herning kan du nemlig planlægge dit strømforbrug ud fra prisudviklingen. Når du ved, hvornår strømmen er billigst, kan du f.eks. sætte elbilen til at lade og vaskemaskinen til at vaske tøj i dette tidsrum. Samtidig kan du slukke for dine elapparater, når strømmen er dyrest. På månedlig basis giver dette markante besparelser på elregningen.

Følg elpriserne i Herning i vores liveoversigt

Så hvor kan man følge elpriserne time for time i Herning? Du skal ikke lede efter priserne på strøm længere. Du finder nemlig spotprisen på el for hver eneste time lige her hos Velkommen. I vores liveoversigt kan du hver dag se, hvordan elpriserne time for time i Herning kommer til at udvikle sig.

Når du tjekker elpriserne i Herning, vil du hurtigt opdage, at der er ganske markante stigninger og fald i prisen i løbet af en dag. Det skyldes, at elpriserne bestemmes på det frie marked, hvor efterspørgsel og udbud fastsætter prisen. Det sker på den nordiske elbørs Nord Pool, hvor strømmen i Danmark handles. Bemærk, at spotprisen på el ikke inkluderer skatter, afgifter og tariffer samt eventuelle gebyrer og abonnementsbetalinger.

Download vores app og følg elpriserne i Herning

Vores liveoversigt er ikke kun tilgængelig via vores hjemmeside. Vi har nemlig også udviklet vores egen app, hvor du kan følge elpriserne time for time i Herning. Du kan hente appen gratis både via App Store og Google Play, og du behøver ikke at være kunde hos Velkommen for at benytte den.

Med appen ved hånden kan du følge elprisernes udvikling, uanset om du er hjemme eller på farten. Så bliver det ikke nemmere at planlægge dit strømforbrug. Du får også adgang til sparetips og selvbetjeningen hos Velkommen, hvis du er kunde hos os.