Læsetid: 2 min.

Elpriser time for time i Aalborg

Elpriser time for time i Aalborg

Elpriserne har i de seneste år været på himmelflugt, og de fleste danske husholdninger har oplevet markante stigninger i deres elregninger. Det har medført, at flere danskere er opmærksomme på deres elforbrug og på elprisernes udvikling. På denne side sætter vi fokus på elpriserne time for time i Aalborg, så du kan følge elprisernes udvikling.

Ved at følge udviklingen i elpriserne time for time i Aalborg kan du udbytte, når strømmen er billigst, og du kan planlægge dit forbrug efter herefter. Når du har en elaftale med variable priser, vil din pris pr. kWh nemlig variere i takt med elpriserne time for time i Aalborg.

Ved at flytte en større del af dit elforbrug over på de tidspunkter af dagen, hvor priserne er lavest, kan du spare mange penge på strøm hver måned. Lad os se nærmere på, hvordan du kan følge elpriserne i Aalborg.

Hvad er elpriserne i Aalborg?

Du kan altid følge elpriserne time for time i Aalborg her hos Velkommen. I vores liveoversigt kan du se, hvordan priserne udvikler sig i dag og er tilgængelige for det kommende døgn klokken 13 hver dag.

I liveoversigten kan du også se, hvornår elpriserne i Aalborg er billigst og dyrest i løbet af dagen. Så kan du hurtigt finde ud af, hvornår du skal spare på strømmen, og hvornår du kan tænde for dine store elapparater i hjemmet. Bemærk, at priserne i liveoversigten udelukkende viser den rå markedspris uden ekstra tillæg såsom skatter, gebyrer og tariffer.

Når du følger elpriserne time for time i Aalborg, vil du hurtigt opdage, at der er ganske store udsving i spotprisen på el i løbet af en dag. Det skyldes, at elpriserne bestemmes på den nordiske elbørs Nord Pool, hvor efterspørgsel og udbud skaber markedsprisen.

Følg elpriserne time for time i Aalborg via mobilen

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at følge elpriserne i Aalborg time for time. Vi har nemlig udviklet vores egen app, hvor du kan få adgang til liveoversigten, der viser prisudviklingen hele dagen. Så kan du tjekke elpriserne, uanset om du er hjemme eller på farten.

Med appen ved hånden kan du desuden få tilsendt gode tips til at spare på strømmen, ligesom du også har adgang til at logge ind i selvbetjeningen, hvis du er kunde hos os. Den er gratis at downloade og findes både i App Store og Google Play. Du kan frit benytte appen, uanset om du er kunde hos os eller ej.