Læsetid: < 1 min.

Test af elselskaber fra Forbrugerrådet Tænk

I starten af december 2023 offentliggjorde Forbrugerrådet Tænk deres test af elselskaber. Her dumper 14 selskaber testen – svarende til 33% af alle elselskaberne

Velkommen er et af de 14 selskaber, som Tænk har valgt at dumpe i deres test. Denne vurdering er Velkommen selvsagt ikke enig i.

Vi har derfor klaget til Forbrugerrådet Tænk som i en mail til Velkommen oplyser, at hvis et selskab er blevet politianmeldt til Forbrugerombudsmanden siden 2020, får selskabet automatisk 0 point i deres test. Det kan vi hos Velkommen naturligvis ikke lade stå uimodsagt, så her følger fakta i sagen.

Sagen hos Forbrugerombudsmanden handler om, at Velkommen i 2020 – altså for over 3 år siden – benyttede sig af en ekstern Telemarketingpartner i Spanien, der i flere tilfælde overtrådte reglerne om vildledning og uanmodet henvendelse.

Så snart Velkommen blev bekendt med dette, opsagde vi samarbejdet med den eksterne partner, men sagen liger fortsat hos Forbrugerombudsmanden – og er ikke afgjort endnu. I Danmark er man jo principielt set uskyldig indtil man er blevet dømt – og uanset udfaldet af sagen er Velkommen i dag et meget mere modent selskab, med styr på compliance og processer.

Vi opfordrer derfor både eksisterende og potentielle kunder til at teste vores produkter og priser på Forsyningstilsynets officielle side http://Elpris.dk

Velkommen hjem til god energi!