Læsetid: 2 min.

Nyt samarbejde med Plastic Change

Velkommen har netop indgået et samarbejde med organisationen Plastic Change.

Hvorfor støtter Velkommen kampen mod plastikforureningen?
Livet i havet er langt mere vigtigt for os her på landjorden, end de fleste går og tænker på. Blandt andet kommer omkring halvdelen af luftens ilt fra algerne i havet, og fangsten af fisk, skaldyr og blæksprutter giver mad på bordet for omkring tre milliarder mennesker.
Klimaforandringer og forurening ødelægger verdenshavene og forringer levevilkårene for os alle sammen. Der er brug for en bølge af forandring, hvilken Velkommen støtter op omkring.
 
Samarbejdet mellem Velkommen x Plastic Change
Som kunde hos Velkommen bliver man en del af én stor familie! En familie som gerne vil hjælpe hinanden og andre!
Hver måned donerer Velkommen-familien penge til at støtte op omkring lokalmiljøet, foreninger, klubber og andre gode initiativer, indsamlinger, samt støtteprojekter. Det gør vi, fordi vi ønsker, at verden skal være et godt sted for alle, og vi tror på at vi gennem støtteprojekter og fællesskab kan gøre en forskel.
Med 100% certificeret grøn strøm fra Velkommen er vores kunder allerede med til at støtte op omkring den grønne omstilling og mindre CO2 i vores atmosfære – de gør en forskel!
Der bør dog også være fokus på den stigende trussel fra anden forurening bl.a. plastikforureningen. Fordi hvis de nuværende tendenser fortsætter, kan plastindustrien i 2050 står for forbruget af 20% af verdens samlede olieforbrug, og yderligere enorme mængder plastik vil flyde rundt i verdenshavene. Dette vil berøre os alle på den ene eller anden måde – om vi vil det eller ej. 
I kampen mod plastikforureningen har Velkommen-familien indgået et samarbejde med Plastic Change og har som start doneret 5000 kr. til kampen mod plastikforureningen.
Som en del af Velkommen-familien er du med til at støtte op omkring denne sag og den grønne omstilling – tak til dig!
Man kan læse mere omkring vores støtteprojekter her.