6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

Når du vælger en elftale fra Velkommen får du meget mere en blot strøm i stikkontakten fra os.

 

Vi fremhæver i det følgende 6 fordele ved en elaftale fra Velkommen

Når du vælger en elftale fra Velkommen får du meget mere en blot strøm i stikkontakten fra os. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig til den billigst mulige elaftale med omtanke for miljøet, god kundeservice og mulighed for ekstra besparelser i hverdagen.

Hvordan dette rent praktisk folder sig ud belyser vi for dig i nedenstående👇

Du undgår merudgifter

Et månedligt abonnement til din elleverandør kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Med et abonnement på 19 kr./mdr. går du fx glip af 14 gratis tøjvaske*, som pengene eller kunne have gået til.

Velkommen kommer dyre abonnementer til livs, og du får derfor 0 kr. i abonnement til Velkommen og 0 kr. i oprettelse.

*Beregningen bygger på en vaskemaskine 9 kg på 0-5 år med forbrug 0,59 kWh./gang og en elpris på 2,2 kr./kWh inkl. transport og afgifter. Data er Sparenergi.dk.

Du kan udnytte strømmen, når den er billigst

Med et elprodukt fra Velkommen er din aftale altid med variabel elpris. Det vil sige, at dit forbrug aflæses time for time.

Du kan derfor med fordel udnytte de billigste timer og spare penge på elregningen. Download vores elpris app og få et enkelt og overskueligt overblik over elpriserne.

Du får strøm baseret 100 pct. på vedvarende energikilder

Vi følger forbrugerombudsmandens retningslinjer for grøn strøm og den såkaldte bladordning.

Dit elprodukt fra Velkommen har ét blad (Kategori 2): Elprodukter med ét blad er baseret 100 % på vedvarende energikilder, da der købes certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Kundeservice med plads til tid og nærvær

Hos Velkommen er nærværende kundeservice vigtigt. For os er det vigtigt, at give dig personlig rådgivning og hjælp hvis nødvendigt.

For selvom meget af vores forretning drejer sig om tal og teknik, handler Velkommen om mennesker – og mennesker kræver tid og nærvær.

Vi sidder derfor klar til at snakke med dig på både telefon, mail og chat.

Brug app’en og følg elprisen time for time

Med et elprodukt fra Velkommen afregnes du på timebasis og kan derfor med fordel følge og udnytte elprisen time for time, og spare penge på elregningen i de billigste timer.

Du kan hurtigt skabe dig et overblik med vores frie elpris-app, hvor du også finder andre nyttige genveje.

Fri adgang til ekstra besparelser

I KlubVelkommens Rabatunivers har vi samlet et hav af attraktive rabataftaler – til fri benyttelse for dig som Velkommen-kunde. Login som kunde her.

Find bl.a. rabataftaler til Adidas (30% rabat), Promaling.dk (50% rabat), Circle K (tilbud), WOW PARK (25% rabat), Apollo rejser (550 kr. rabat), Mofibo (33% rabat), Legoland (36% rabat), Zalando (8% rabat), Tivoli (15% rabat), Podimo (45 dage gratis) og meget mere.
Tilbuddene er tidsbegrænset og skifter løbende.