Læsetid: 2 min.

Valg af router til dit mobile bredbånd  

Vi har samlet udvalg og fordelene ved vores 3 routere, som du kan tilkøbe, når du bestiller mobilt bredbånd fra Velkommen. I vores bredbånd er du sikret fleksibilitet og den bedste forbindelse via vores samarbejde med TDC NET. Ved bestilling får du forbindelse til internettet via et simkort, som du kan sætte direkte i fx en tablet. Men vil du gerne have glæde af dit lynhurtige netværk flere steder, kan du sætte simkortet i en router og på den måde tilkoble mange flere enheder til dit netværk. Vi guider dig igennem vores udvalg af routere på denne side.

Når du køber bredbånd hos Velkommen, kan du vælge mellem flere forskellige fordelagtige routere, så du kan oprette dit eget mobile Wi-Fi-netværk. Hvad end du har brug for en lynhurtig netværksforbindelse på farten, eller når du streamer film derhjemme, så har vi en router, der passer til dit behov. Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor.

E-5785 4G Cat6 MBB Router

Perfekt til dig, der er meget på farten

Denne mini-router er ideel til dig, der er meget på farten. Med routeren kan du nemt og hurtigt skabe et pålideligt trådløst netværk.  Den har en batteritid på op til 12 timer i aktiv brug eller op til 700 timer i standby-tilstand.

  • Trådløs i 12 timer
  • 4G LTE-forbindelse
  • Tilslut op til 16 enheder

Pris: 149 kr. i 3 md. eller 447 kr. i engangsbetaling.
Routeren til- eller fravælges under din bestilling af en mobil bredbåndspakke.

B-535 4G MBB router Cat-6

Til hjemmet

Denne kraftige router er perfekt til brug i hjemmet eller i sommerhuset. Routeren giver trådløs adgang til op til 64 enheder.

  • Hastigheder helt op til 300Mbps
  • Tilslut op til 64 enheder

Pris: 149 kr. i 3 md. eller 447 kr. i engangsbetaling.
Routeren til- eller fravælges under din bestilling af en mobil bredbåndspakke.

H158-381 5G MBB Router

Den ultimative fremtidssikrede løsning

Med Huawei H155-381 5G-routeren får du et lynhurtig og stabilt trådløst 5G-netværk. Det lette og kompakte design gør, at routeren nemt kan flyttes fra et sted til sted. Routeren understøtter Wi-Fi 6-teknologi, hvilket muliggør en overførselshastighed på op til 3000 Mb/s. På den måde kan du forbinde alle hjemmets enheder til et pålideligt trådløst netværk.

  • 5G hastighed 3,6 Gbps/500 Mbps
  • Tilslut op til 128 enheder
  • Wi-Fi 6-teknologi

Pris: 799 kr. i 3 md. eller 2.397 kr. i engangsbetaling.
Routeren til- eller fravælges under din bestilling af en mobil bredbåndspakke.

Vidste du godt dette?

Nogen er nervøse for om dækningen er godt nok med mobilt bredbånd. Men dette skal du heldigvis slet ikke bekymre dig om, når du vælger mobilt bredbånd fra Velkommen. Via vores samarbejde med TDC NET, som igen i år er kåret til at have det bedste mobilnetværk i Danmark, er du sikret fleksibilitet og den bedste forbindelse. Du kan læse meget mere om TDC NET i artiklen Bedst i test: Danmarks suverænt bedste netværk.

Rapporten skriver bl.a. “TDC NET har markant hurtigere og markant mere fejlfri download og upload end Telenor, Telia og 3”