Billig strøm – naturligvis.

Lige nu får du 400 kr. rabat når du tilmelder dig grøn strøm fra Velkommen. Ring nu 89878444

Velkommen til mere

Hos Velkommen får du den samme grønne strøm som hos mange andre elselskaber – til gengæld betaler du 0 kr. i abonnement. Det betyder mærkbare besparelser – både på kort og langt sigt.

Billig-grøn-el

Grøn el

Bæredygtig energi fra danske og norske vindmøller og vandkræftværker.

0 kr. i abonnement

Det koster ikke noget i abonnement – og oprettelsen er selvfølgelig gratis. Det mener vi er nemmest.

Bestil på 89 87 84 44

… eller gør det selv her på siden. Det tager kun 2 minutter.
Få-et-gratis-pristjek

Få et pristjek

Hvis du ikke ved hvad du betaler i dag – og ikke helt kan gennemskue din elregning, så har vi forsøgt at gøre det nemt for dig. Med vores prisberegner kan du få estimeret dit forbrug og din regning hos Velkommen.

Vi sammenligner din forventede pris med gennemsnitsmarkedet, for at give dig et grundlag at vurdere aftalen på. Prøv vores prisberegner på knappen herunder.

Hvad får du ved tilmelding?

Du får en grøn elaftale til 0 kr. i abonnement. Dertil får du 400 kr. rabat på din første regning, så vi sikrer du kommer godt i gang. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på knappen herunder.

Grøn el, selvfølgelig.

Hos Velkommen får du billig strøm til lave priser til 0 kr. I abonnement. Den grønne omstilling er en kerne værdi i vores virksomhed, derfor har vi valgt udelukkende at levere grøn strøm fra danske vindmøller og norske vandkraftværker.

Vi er et anderledes energiselskab, som ikke forsøger at spise dig af med høje abonnementsopkrævninger eller skyhøje priser. Vi sætter kunden i fokus og kæmper for, at det skal være let, sjovt og billigt at være elkunde hos os, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, kundeservice eller den grønne omstilling.

Træ grøn el

Gode priser

Du får vores produkt “GrønEl”, som har en variabel pris der følger markedet. Vores priser har i hele 2020 ligget under markedsgennemsnittet – og dette selvom vi kun sælger grøn strøm. I grafen kan du se vores gennemsnitspriser i både øst og vest for 2020 sammenlignet med gennemsnitsprisen for variable produkter på markedet.

Husk at gennemsnitsprisen i 2020 ikke nødvendigvis er et udtryk for prisen i dag, da vores produkter følger de variable priser på elmarkedet.

Vest
Øst

Klar til grøn strøm?

Tilmeld grøn elaftale online

Bestil online

Følg linket – det tager ca. 2 minutter

Bestil på telefonen

Hvis du hellere vil snakke med os